Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hepinizi takip ettim doğuma girenleri çıktım yazana kadar heyecanla bekledim sıranın bana bu kadar çabuk geleceğini hic düşünemedim dediğin gibi benm de kolay geçer insallah. Peki sezaryenden sonda neden ayaklarınız sisti onu anlamadım? Doktor bunun icin ne diyor? Benm de siserse şimdiden bileyim de bir de ona panik olmayayım

Geçer Allahın izniyle

Valla nedenini bilmiyorum normal dedi doktor ve hemşire. Hemen hemen herkesin şişiyormuş. Bol su iç yatarken ayağın altına yastık koy dediler. 10 günde ancak geçti öyle böyle şişlik değildi

Doğurdum kızlar
Allah analı babalı büyütsün,gözünüz aydın
Kiźlar yarin sezeryanla dogum yapacam.ama suan kendimi biraksam hungur hungur ağlarim.sebebini bilmiyorum ama.noluyo bizlere boyle:)
Çok normal,içinden nasıl geliyorsa öyle davran. İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine,güzel haberlerini bekliyoruz
fatma86 Canım ne yaptın merak ettim seni,doğum olmuştur büyük ihtimalle

Simdi aglayip kimseye huzursuzluk vermek istemiyorum.ama ameliyata kadar dayanir miyim bilemiyorum,sıkıyorum
Niye huzursuzluk olsun canım ya şu an başkalarını düşünecek zaman değil,bebişini düşün ve rahatla az kaldı kavuşmanıza,karnindaki son zamanları

Yani sana sorsa en azından. Söyledin mi bana sormadan verme diye ne diyor annen
Yani benim sinirlendiğimde o zaten bana sormadan kendi kendine kararlar veriyor neymiş ben uyumuşum seslenmiş uyanmamışım falan ama söyledim yani mama verilcekse bile ona ben karar veririm yani insan kendi annesi de olsa sinirlenebiliyor
Ne güzel kv niz demiş valla bende öyle biliyorum ne kadar emzirirsen o kadar süt üretimi olur çok şükür sütümde var bebeğim istedikçe emziriyorum söyledim de eşimde bende şu anda mamaya alıştırmak istemiyoruz süt oldukça bebek emmek istedikçe en iyisi emzirmek yani
Mamaların ömrü 3 hafta zaten tarihi geçmiş diyip önünde atıyorum de:)
Bizimde az kaldı ztn ömrü bitecek o zaman mamaya by dicez

Benim kızımda da pembe renkli gelmişti.Birkaç yerde normal olduğunu okudum ama bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…