Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktor peki bir şey demedi mi? Kanama alanı falan mı varmış? Burda kanaması olan kızlar oldu iğne ve ilaç kullanıyorlar. Size verilmedi mi?
tüp bebek olduğu için zaten proluton depot kulllanıyorum. Progestoron fitil de. Kanamam olduğunda kanama kesici iğneler yapıldı.Hastaneye yatmadan önce kanama alanı vardı ama çıktığımda doktor artık olmadığını söyledi. Sebebini de tüp bebeklerde sık oluyor bir nedeni olmuyor dedi

Kızlar bana doktorum progesteron verdi. İster oral istersen de fitil olarak alabilirsin dedi 2x1 şeklinde ama doktorum ikisini de gece yapabilirsin veya atabilirsin dedi sizler kullanıyor musunuz kullanıyor iseniz nasıl kullanıyorsunuz

Proluton depot’u kaç günde bir kullanıyorsun?
Bana kanama olunca hemen o yapıldı ve kanamayı kesti.
Kanama kesici dediğin iğnenin adı nedir biliyor musun?

Ben kullanıyorum fitil olarak. Diğer türlü biraz sarsıyor seni. Fitil olarak çok etkilemiyor

ben fitil olarak günde 3 defa kullanıyorum

12. haftama kadar dedi doktorum

Proluton depot’u kaç günde bir kullanıyorsun?
Bana kanama olunca hemen o yapıldı ve kanamayı kesti.
Kanama kesici dediğin iğnenin adı nedir biliyor musun?
transamin damardan ve dicynone iğne(türkiyede adı başka ola bilir) yapıldı. Proluton depot 3 günde bir . Günde 3 tane de progestoron fitil kullanıyorum

Anladım. İnşallah sorunsuz ilerler kesilir bu kanamalar

Aayyyy hepte sevdiğimiz şeyler yasak zaten yaaa neden peki meyve yasak canım ben hiç sevmem meyve keşke banada yasaklasa

İnsülin direnci vardı tedavi öncesi diyet yaptım normalde döndü hala normal ama ne olur ne olmaz diye yasakladı doktorcuğum:) hiç sevmiyorsan bakarsın canın sürekli isteyiverir hiç belli olmaz :)

İnsülin direnci vardı tedavi öncesi diyet yaptım normalde döndü hala normal ama ne olur ne olmaz diye yasakladı doktorcuğum:) hiç sevmiyorsan bakarsın canın sürekli isteyiverir hiç belli olmaz :)
Yaaa kan tahlillerinden sonramı baktı doktor pazartesi banada bakcak sanırım o zaman soyliycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…