Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yapcaktım yemişler ayvami
Ayyy dimi seninkide uyuyodu okadarr uyandırmaya kıyamıyordum yaa uyansın diye bide biyerini açıyorum hanii açilsın diye yoksa uyanmiyo acmıyo ağzunii
Buhaftayı bitirsek allahın izniylee
Aynenn öyle ediyorumm bende 2 saate bir emziriyorum ama günde en az 10 defa emzirsek daha iyiymiş
Yarınsa sağlıkocagı topuk kanı alcaklarr off nasıl aglayacak ya

Aysen012 @fatma86 kızlar sizi çok merak ediyoruz ses verin lütfen
Canlarım herkese hayırlı geceler ,
Yazan soran herkesten Allah razı olsun.
Tek tek etiketleyemedim hakkınızı helal edin.

Ben de bebişim de iyiyiz şükür,
Sezeryan sonrasi daha bugün yurumeye çalıştım diyebilirim .
İlaçlar yan etki yaptı maalesef bazı aksilikler yasadm.
Sezeryan olacak arkadaşlari endişelendirmemek adına detaylandrmak istemiyorum.
Elhamdülillah geçti gitti herşey bugünden sonra toparlanmaya bakacağım inşallah.
İnanın kendi ailem dahil kimseyle telefonda bile konuşamadım.
Buraya yazacak durumda değildim .Hakkinjzj helal edin
Doğum yapan arkadaslara hayırlı olsun.
Bekleyenlerin de Allah yardımcısi olsun.
Annelik en zor şey .
Allah bizleri evlatlarimiza onları bize bağışlasın.

İnsallah iyilesir yaralarin tez zamanda. Evet ilk çok uyuyolar da sonra acilmaya basliyolar onlar Sonrada gelsin uykusuz geceler. Bir de alisti hanim yanimda uyuyo besige yatiriyorum basliyo aglamaya
Aaayyy o tapuk kani alirken sanki ciğerimi parçaliyolar o ağlarken içim gidiyo

Reactions: Jou
Çok çok geçmiş olsun canim tez zamanda sifalar dilerim ve insallah cabucak toparlanirsin.
Rabbim bağislasin anali babali büyütsün Sızlere hayirli evlat eylesin

Çok çok geçmiş olsun canim tez zamanda sifalar dilerim ve insallah cabucak toparlanirsin.
Rabbim bağislasin anali babali büyütsün Sızlere hayirli evlat eylesin
Ah nasıl güzel geldi mesajın.

Amin amin Allah razı olsun.
Hepimizin evlatları hayırlı , sağlıklı olsun inşallah.

Ay çok geçmiş olsun canikom yaaa. Geçsin gitsin çabucak atlat inşallah iyi olmanıza sevindim

Bebeği sarılık olan kızlar sarımsak soyun peçeteye koyun beşiğine iliştirin kafasına yakın yere. Biz öyle yaptık az biraz gözlerinde başlamıştı sarılıklar sonra yok oldu değeri de düşük çıktı gittiğimizde kontrole.

Umarım en kısa zamanda toparlarsiniz, gözünüz aydın olsun ki kavusmussunuz miniğinize. Hayırlı evlat olsun inşallah, siz de bir an önce sağlıkla kalkın ayağa

Kuzummm o göğüs yarasina ne denedmse olmadi karbonatli ilik su ise ile göğüsümü sildm sonra yikadm gunde iki defa yaptım cok iyi geldi yaralara hemen topladi. En anzdan cok sizlanacak kadar acimiyor suan minik sinek isirigi gibi hissediyorm emmeye baslayinca aciyi. Birde etkisi varmi bilmem süt oluyordu uzerm gogus pedi bi türlü durmuidu yeride bebek bezinin kenarlarni kopardm sutyenin icerisine uzuca yerleştirdim ona damladi hep akan emmedgi zmaan suan hic bi yerim sukur ustum basim sutsuz oda nemli tuttu galiba uclari

Reactions: Jou
Hayırlı olsn saglikla toparlanip bebegini büyüt kuzum dört gün sabret sonrasi hafifleyecek bnm oyle oldu sezeryanda.

Hahaha karbonatı bugün gelen misafirimde öyle dedii kuzuu ayyyy şuan altinı bezlerkenn sıpa üstüme kakasıyla bi güzel sicradıı dedim ananada bunuda yaptin heehhh

Nasıl.bi topukmuş buda ya
Benimki resmen beşige alıştı bide reflü yatak almiştım hep onla yatıyo çok iyi oldu iyiki almişımm

Geçmiş olsun canım.Kısa zamanda toparlarsın inş

Ayy benimki gece 1 de gözünü bir açıyor.Sabaha dek uyku yokO uyuyor kızım uyanıyor bayılıcam az kaldı

Bende epidural isteyenlerdenim, son anda komplikasyon yasayipta sezeryana gitmezsem planım epidural alıp normal doğum gerçekleştirmek.

Ya ne güzel bebiş gecikmeden gelmek istemiş. Gözünüz aydın

Epidural ile ıkınmada bir zorluk yaşadınız mı acaba? Nasıldı tecrübeniz?

Zormuydu cati muaynesi? Bnm de pazartesi kontrolum var 38 olucm cati muaynesi olucak sanirim
Yok zor değil kesinlikle
Doktorun sabırlı sakin biriyse daha kolay benimki biraz aceleci davrandı
Acı olmuyor ama bi irkilme oluyor illa ki sen rahat olmaya bak
İnşallah dilediğimiz gibi kolayca olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…