- 25 Ağustos 2019
- 62.624
- 120.376
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #62.521
Dimi yaa bakalımm cuma görecezzBirşey olmaz kuzu.10 günlükken doğum kg suna ulaşmasını bekliyorlar.10 günden sonra yine kg almasını...Kızım 300 gr vermişti dr mamaya başlatmıştı.
Yapcaktım yemişler ayvamiAyva cekirdegi yapmadin mi kuzu benim 1günde düzeltti yine ve su an sık sık emiyor yara olmuyor asla. İlk 1hafta benim kızda uyudu hep hatta zorla uyandiriyodum emzirmek icin. Ama 2.hafta itibariyle kendisi uyaniyor artik ki bu ilerleyen haftalarda daha da acilacak yani merak etme senin Almişş de git gide acilacak uykulariSarılıkta insallah ilerlemez 2 saatte bir emzirmeye özen göster siler 2. 3. haftaya doğru
Canlarım herkese hayırlı geceler ,
İnsallah iyilesir yaralarin tez zamanda. Evet ilk çok uyuyolar da sonra acilmaya basliyolar onlarYapcaktım yemişler ayvami
Ayyy dimi seninkide uyuyodu okadarr uyandırmaya kıyamıyordum yaa uyansın diye bide biyerini açıyorum hanii açilsın diye yoksa uyanmiyo acmıyo ağzunii
Buhaftayı bitirsek allahın izniylee
Aynenn öyle ediyorumm bende 2 saate bir emziriyorum ama günde en az 10 defa emzirsek daha iyiymiş
Yarınsa sağlıkocagı topuk kanı alcaklarr off nasıl aglayacak ya
Çok çok geçmiş olsun canim tez zamanda sifalar dilerim ve insallah cabucak toparlanirsin.Canlarım herkese hayırlı geceler ,
Yazan soran herkesten Allah razı olsun.
Tek tek etiketleyemedim hakkınızı helal edin.
Ben de bebişim de iyiyiz şükür,
Sezeryan sonrasi daha bugün yurumeye çalıştım diyebilirim .
İlaçlar yan etki yaptı maalesef bazı aksilikler yasadm.
Sezeryan olacak arkadaşlari endişelendirmemek adına detaylandrmak istemiyorum.
Elhamdülillah geçti gitti herşey bugünden sonra toparlanmaya bakacağım inşallah.
İnanın kendi ailem dahil kimseyle telefonda bile konuşamadım.
Buraya yazacak durumda değildim .Hakkinjzj helal edin
Doğum yapan arkadaslara hayırlı olsun.
Bekleyenlerin de Allah yardımcısi olsun.
Annelik en zor şey .
Allah bizleri evlatlarimiza onları bize bağışlasın.
Ah nasıl güzel geldi mesajın.Çok çok geçmiş olsun canim tez zamanda sifalar dilerim ve insallah cabucak toparlanirsin.
Rabbim bağislasin anali babali büyütsünSızlere hayirli evlat eylesin
Ay çok geçmiş olsun canikom yaaa. Geçsin gitsin çabucak atlat inşallah iyi olmanıza sevindimCanlarım herkese hayırlı geceler ,
Elhamdülillah geçti gitti herşey bugünden sonra toparlanmaya bakacağım inşallah.
Annelik en zor şey .
Umarım en kısa zamanda toparlarsiniz, gözünüz aydın olsun ki kavusmussunuz miniğinize. Hayırlı evlat olsun inşallah, siz de bir an önce sağlıkla kalkın ayağaCanlarım herkese hayırlı geceler ,
Annelik en zor şey .
Kuzummm o göğüs yarasina ne denedmse olmadi karbonatli ilik su ise ile göğüsümü sildm sonra yikadm gunde iki defa yaptım cok iyi geldi yaralara hemen topladi. En anzdan cok sizlanacak kadar acimiyor suan minik sinek isirigi gibi hissediyorm emmeye baslayinca aciyi. Birde etkisi varmi bilmem süt oluyordu uzerm gogus pedi bi türlü durmuidu yeride bebek bezinin kenarlarni kopardm sutyenin icerisine uzuca yerleştirdim ona damladi hep akan emmedgi zmaan suan hic bi yerim sukur ustum basim sutsuzVallahaa kuzumm inşaallahh düzelir yaa öyle bi uyuyokii var bunda birşey dedim yanii kii bugün doktora gidince tahmin ettiğim şeyi duydum yanii
Mama bende hiç vermiyorum ama hep emzirmeye çalışıyorumm gögsüm yara olmasa çok rahatlıcam ama merhem verdi onu kullanıyorum
Hayırlı olsn saglikla toparlanip bebegini büyüt kuzum dört gün sabret sonrasi hafifleyecek bnm oyle oldu sezeryanda.Canlarım herkese hayırlı geceler ,
Annelik en zor şey .
Ben dün başladım canım A101 e gelmişti onu takıyorumKızlar korse kullanıyomussunuz?Sezeryan olanlar aldınız mı korse?
Kuzum yaAy bende dedim tadını mı değiştiriyor çünkü suratı bi gör ekşitiyor
Hahaha karbonatı bugün gelen misafirimde öyle dedii kuzuu ayyyy şuan altinı bezlerkenn sıpa üstüme kakasıyla bi güzel sicradııKuzummm o göğüs yarasina ne denedmse olmadi karbonatli ilik su ise ile göğüsümü sildm sonra yikadm gunde iki defa yaptım cok iyi geldi yaralara hemen topladi. En anzdan cok sizlanacak kadar acimiyor suan minik sinek isirigi gibi hissediyorm emmeye baslayinca aciyi. Birde etkisi varmi bilmem süt oluyordu uzerm gogus pedi bi türlü durmuidu yeride bebek bezinin kenarlarni kopardm sutyenin icerisine uzuca yerleştirdim ona damladi hep akan emmedgi zmaan suan hic bi yerim sukur ustum basim sutsuzoda nemli tuttu galiba uclari
Nasıl.bi topukmuş buda yaİnsallah iyilesir yaralarin tez zamanda. Evet ilk çok uyuyolar da sonra acilmaya basliyolar onlarSonrada gelsin uykusuz geceler. Bir de alisti hanim yanimda uyuyo besige yatiriyorum basliyo aglamaya
Aaayyy o tapuk kani alirken sanki ciğerimi parçaliyolar o ağlarken içim gidiyo
Geçmiş olsun canım.Kısa zamanda toparlarsın inşCanlarım herkese hayırlı geceler ,
Annelik en zor şey .
Ayy benimki gece 1 de gözünü bir açıyor.Sabaha dek uyku yokİnsallah iyilesir yaralarin tez zamanda. Evet ilk çok uyuyolar da sonra acilmaya basliyolar onlarSonrada gelsin uykusuz geceler. Bir de alisti hanim yanimda uyuyo besige yatiriyorum basliyo aglamaya
Aaayyy o tapuk kani alirken sanki ciğerimi parçaliyolar o ağlarken içim gidiyo
Bende epidural isteyenlerdenim, son anda komplikasyon yasayipta sezeryana gitmezsem planım epidural alıp normal doğum gerçekleştirmek.Yaaa zor doğum yapan arkadaşlarım çok geçmiş olsun okuyup okuyup ancak yazıyorum inşallah sonrası çok kolay geçsin sizin için
Bende bı hafta çatı muayenesi oldum
Çatın normal doğum için müsait dedi doktor ama kesinlikle epidural istiyorum buna karar verdim
Kızlar dün 38+3te de bi sürprizle doğum yaptım ben. Gündüz 2 de suyum geldi ve kısa sürede sancılarım başladı ve de kısa süre içinde de arttı. Epidural takıldı dayanılmaz sancılarda. Normal doğumla geldi kızım saat 21de. Hastaneden bugün çıktık evimizdeyiz şimdi.
Yok zor değil kesinlikleZormuydu cati muaynesi? Bnm de pazartesi kontrolum var 38 olucm cati muaynesi olucak sanirim
İnşallah dilediğimiz gibi kolayca olurBende epidural isteyenlerdenim, son anda komplikasyon yasayipta sezeryana gitmezsem planım epidural alıp normal doğum gerçekleştirmek.
Ya ne güzel bebiş gecikmeden gelmek istemiş. Gözünüz aydın
Epidural ile ıkınmada bir zorluk yaşadınız mı acaba? Nasıldı tecrübeniz?
Anladım canım. Ya bana da dedi işte ama bnm hiç vurasım yokBen henüz dogum yapmadım ama dogumdan sonra 2 hafta kadar daha kullanıcam. Öyle söylemişti doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?