Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktora sordunuz mu okuyamadım ama içinizi rahatlamak adına cevap vereyim dedim. Yiğenime akıntı falan olunca sormuştuk o da bize akıntı normal yenidoğan da kan bile gelebilir görürseniz endişe etmeyin demişti internette de yazıyı görmüşsünüz biz doktorun bizzat kendisinden de duyduk yine de danışıp göstermekte fayda var tabi

Anladım canım. Ya bana da dedi işte ama bnm hiç vurasım yok Yapmadım da hiç daha
Bu saatten sonra bir şey olacagini sanmiyorum ama sen yine de bir doktoruna danış canım. Dogumdan sonra kimi kadınin bacaklarında varis fln oluşabiliyormuş pıhtılaşmadan dolayı ondan dolayı veriliyormuş sanırım. Olur da bir yerlerde varis fln oluşmasın diye. Ben nedenini doktora sormadım ama bi yerde böyle bir bilgi okumuştum. Sen yine bir sor, sormakta fayda var.

Kızlar ya sabah sezaryene gireceğim ve elim ayağım titriyor uyuyamıyorum heyecandan. Sizlerde de böyle mi oldu? Benim bünyem mi abartıyor biraz
Gayet normal. Ben de olsam elim ayağım zangır zangır titrerdi heralde. Ki normalde ameliyattan, şundan bundan korkan bir insan da değilimdir ama burda söz konusu olan bir bebek dünyaya getirecek olmamız hemencik gir hemencik çık ve sorunsuz bir şekilde bu süreci atlat inşallah

Gözünüz aydın

Benim kızımda da oluyor maalesef

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda tüm komplikasyonları atlatırsınız inşallah. Şuan için bence de ikinizin iyi olması önemli. Gözünüz aydın

Yaniii sari olması iyi birşey çişide sarıya dönmesi gerekiyor artık yanii ben kontrol ediyorum hep
Seninkide benimki gibi o zaman kaçkii değeri
Çişinin rengini bilemedim valla bakacağım 9 şimdilik eğer artmadıysa
Benim kızımda da oluyor maalesef
Kaç gündür geliyor ? Doktora sordunmu hiç

Kızlar sanırım sütüm yeterli gelmiyor sürekli aç yavrum. Günde kaç kere mama verebilirim ve kaç cc verebilirim. Afalladım artık

Nasıl.bi topukmuş buda ya
Benimki resmen beşige alıştı bide reflü yatak almiştım hep onla yatıyo çok iyi oldu iyiki almişımm
Oohh ne güzel ya ben tam dalmadan beşiğe koyamiyorum uyaniyo hemen Sorma kuzum ya kiyamoyor insan ama saglik icin hersey

Reactions: Jou
Ay çok tesekkür ederim içimi ferahlattınız

Ayy benimki gece 1 de gözünü bir açıyor.Sabaha dek uyku yokO uyuyor kızım uyanıyor bayılıcam az kaldı
Evet bir de büyük kuzucuklarimiz var. Benim oğlan uyuyor Allah dan. Bir kalkarsa tuvalete diye onuda hemen yatar yatagina uyur. Kiskaçlik yapiyor biraz hareketleri degismisti. Ama simdi yavas yavas alismaya başladi. Senin kizin kiskandi mi kardeşini

Fatma neler yaşamışsın arkadaşım ( şimdi gördüm yazıyı allahım şifa versin ikinizi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…