Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda tüm komplikasyonları atlatırsınız inşallah. Şuan için bence de ikinizin iyi olması önemli. Gözünüz aydın
Çok çok şükür canım hamdolsun iyiyiz,amin inşallah.
Kızlar her şey birsekilde geçiyor ağrı sızı yan etkis vs .
Rabbimiz sağlık versin her daim

Kuzum çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.
Maşallah dirayetine azmine hayran kalmamak elde değil.

Benim oğlan da aylardr kardeşini heyecanla bekleyip şimdi kıskanıyor gibi ,evde herkes onla ilgileniyor ama ben pek ilgilenemedigm için olsa gerek davranışları değişti.
Anneme demiş annem hep kardeşimle ilgileniyor artk diye.O kadar üzüldüm ki hemen yanına gittim öptüm kokladm ihmal ettiğimi farkettim.O da yumuşadı kuzum ama dengeyi kurmak çok çok zor olacak gibi

Ayyy çok şükür haber verdin kız aklım sende kaldı valla
Canımsın
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah canım. Zor olmuş çabucacak toparlanırsınız Allah’ın izniyle
Amin canım çok teşekkür ederim
Nasıl sevindim çok mutlu oldum Allah’a şükür ki bi sıkıntı olmamış dua et bize de
Rabbim kolaylıkla nasip etsin size kuzum
Çok sağol canım benim
Hamdolsun toparlanıyoruz
Ben son zamanlarda hiç kendimde değildim valla canım hiç hatırlamıyorum
Çok sağol canım benim
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?Sezeryan bazen hayat kurtarıyor işte kuzum.Allah sağlık şifa versin ikinize de.
Sağol bitanem. Şimdi iyiz çok şükür
Yani bu kadar yaşayacağımı baştan bilseydim inan direk sezeryan tercih edebilirdim belki. Ama ne yaşayacağını bilemiyorsun. O kadar çektikten sonra da sezeryan düşünemiyor insan.
Öpüyorum çok
Canımmmmm gözün aydın
Bol uykulu sütlü günleriniz olsun
Fatma neler yaşamışsın arkadaşım ( şimdi gördüm yazıyı allahım şifa versin ikinizi de.
Öyle oldu canım benim ama geçti gitti şükür. Kızımla da kavuşunca her şey çok güzel olacak
Kuzum çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.
Maşallah dirayetine azmine hayran kalmamak elde değil.
Teşekkür ederim bebeğim. Zor bizim işimiz

amin binlerce kez

Kızlar çocuklara ne giydiriyorsnz havalar çok sıcak ,kafam çöp gibi yani zibinla gezdirilerek hava.
Ama yenidoğan tabi insan öyle geziremiyor
doktordan dinledim benim ilk kizim kisa gelmisti ama bu bebegim yaza gelecegi icin arastirdim.İlk 3 ay uzun kollu diyorlar.Vucut isilari bizimkindne dusuk olsugu icin sicakta olsa uzun kollu yazmisti doktor kendi doktorumada sorucam insAllah dogum yapinca

Gözün aydın canım,Allah analı babalı büyütsün
Bebeğini kucağına aldın ya toparlanırsın inşallah

Canımm benimm sen iyi oll insaallahhh evladına kavuştunya gerisini güzelce toparlancaksın insaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…