Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaşarmış gibi okudum. Ben de SSVD düşünüyorum da. Burada suni sancı vermiyorlar ssvd için. Sadece sezaryen tarihinden önce kendisi başlarsa şansım var. Zor bir doğum olmuş evet ama bebeğinizin ve sizin iyi olmanıza sevindim. o yorgunlukla zoru başarmışsınız. İnşallah tez zamanda bebeğiniz yanınıza verilir.

Benimki de 3600 gramdı doğdu ki 3150 gram
Vay be o kadar fark ediyo demek. Bana da en son 3400 gram dedi yrn kontrolüm var 37+6 olucam 3700-3800 derse doğal doğum sansımı elimden alır mı diye düşünüyorum :) 200 gram oynar demisti benim de doktorum ama belli ki epey bir oynama yapabiliyor.

Gerçekten zor oluyor. Kıskançlik illaki yapiyorlar. Halbuki ben en fazla onla ilgilenmeye calisiyorum bana cabuk alisti ama babasi kucagina alinca cok triplere giriyor en cok babasini kiskaniyor sanirim ama yavaş yavaş onada alisiyor umarim cabuk gecer bu kardeşlerine alişma süreçleri

Kızlar sezeryandan sonra ne zaman yan yatmaya başladınız sırtım çok ağrıyor sadece oturabiliyorm yatamıyorum
2gün sonra basladim ben yan yatmaya hala yatiyorum sagima soluma rahat dönüyorum ama yastik kullaniyorum bacaklarimin arasina daha rahat ettiriyor

Kızlar otri den aldığınız aspiratörü kullanan oldu mu memnun kaldınız mı

Üff ben hiç hazır değilim ya. Ne güzel herkes doğurma havasına girmiş
Bende hic hazir hissetmiyorum, bebegin gelisine hazirim da dogum sürecine hic hazir degilim gibi, boyle 1-2 saatte dogursak ciksak mis gibi ya 10-12 saat hastanede sanci beklemek kismi cok zor geliyo

Bende hic hazir hissetmiyorum, bebegin gelisine hazirim da dogum sürecine hic hazir degilim gibi, boyle 1-2 saatte dogursak ciksak mis gibi ya 10-12 saat hastanede sanci beklemek kismi cok zor geliyo
Ahahah hayalimi yazmışsın hemde nasıl mis olur varya o yuzden iyice sancilarim artana kadar evde beklicem

Bende bir an önce gelsin istiyorum ama bir hafta daha beklemem lazım en az

Dur kızz belki öyle bir şey olmaz Bnm doktorum 3-4 cm acilman olsa bile eve yolluyorum, sancilari evde karsilamani istiyorum dedi. Sancı sıklığını hesaplatıp ona göre bir zaman diliminde gel diyecek belli ki

Kız içerde durması inan sıkıntı ya vücudum kaldırmıyor artık
Eskisi gibi olmak istiyorum hafif olmak çıtır olmak
Kolayca yürüyebilmek bunları özledim
Hamilelik beni hiç zorlamadı bu hazır hissetmeyişim belki de o yüzden 7. Aya tekrardan ışınlayalım mı seni deseler olur derim

Hamilelik beni hiç zorlamadı bu hazır hissetmeyişim belki de o yüzden 7. Aya tekrardan ışınlayalım mı seni deseler olur derim
Zorlanma konusunda son aya kadar bende hafiftim ama şu an gelse de rahatlasam diyorum . dışarı çıkmak istiyorum eşim gitme ya suyun gelirse ya sancın gelirse öyle olursa böyle olursa filan diyip duruyor . Kendini hazırla bence doğum da stres yapmamak için rahat ve hazır olmak önemli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…