Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim 5+6 da duyulmadı canm

Yaaa kan tahlillerinden sonramı baktı doktor pazartesi banada bakcak sanırım o zaman soyliycek

Kalp atışını dinlemeye gittiğim zaman baktı canım. Bütün tahlillerimi yaptı ozaman. İnş güzel çıkar sonuçların

Reactions: Jou
Canım burda biri vardı 5 haftalıktı alttan muayene olunca kalbin atışını görmüşler oyuzden bekliyor olabilirsiniz hani ultrasonla olduğu içi
Yok alttan da baktı duyulmadı gözle görünüyor atışı ama makina algılamıyor henüz haftaya duyulur dedi canm. Ama kişiden kişiye değişiyor tabi kimininki 7 haftalarda duyuluyor

Reactions: Jou
İnşallah kişiden kişiye değişir ama bence belki seninki duyulur burda 5 haftalık Duyulan lar varmış, istersen yolculuğa gitmeden önce Bi muayene ol doktora hem onay alırsın yolculuk için

Kızlar ya birsey soracağım henüz erken biliyorum ama, cinsiyet partisi yapmayı düşünüyor musunuz
Ayyok çok saçma hep yabancılarda görülür zaten ama baby shower yapmak istiyorum çünkü uzaktayım kimse bana gelemiyor pek bi eğlence olsun istiyorum hem verecek olan hediyeleride verirler ben bi gelirim bi gelmem hiç belli olmuyor doğumumuda muhtemelen burda yapcağıma göre zaten hiçkimse gelemez oyuzden onu düşünüyorum

Hee olabilir ozaman canımm
Aynen bende korktum aslında duyulmadı diye malum evham çok oluyor bu dönemlerde doktora 100 defa sordum Bi sorun var mı diye bebek var kesenin içinde kalbi de atıyor bak yanıp sönüyor ama daha yeni oluşuyor o yüzden makine algılamıyor dedi beni oyalamak için söylemediyse tabi

Oyle dediyse doktoruna inan canım hepimiz bukonuda ister istemez tedirgin oluyoruzz merak etme öyle dediyse dr öyledirr duyucaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…