Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hadi gözün aydın

Naptın canım iyi misiniz?
Çok şükür iyiyiz. Sabah hastaneye geldik Damar yolu korkutugum kadar acımadı. Sonra ameliyathaneye aldılar. Baktılar ben biraz panik spinali yapmadan hafif sakinleştirici yaptılar. Spinali hic hissetmedim bile kafam yerindeydi ama sersem gibi oldum iyi oldu sonra çok hızlı bir şekilde bebek çıktı. Odamıza geldik şükür. Şimdilik emmede problem yaşamıyoruz ama ne olur biter bilemiyorum tabi hafif karin agrim var daha yürütmediler. Agri kesici veriyorlar 5 gibi yürüyecekmişim. Bebek 9 da doğdu. Kahve komposto falan içtim henüz yemek yok açım üzerimden büyük bir yük kalktı sanki, doğum korkusu beni günlerdir mahvetmişti. Şimdi hafif sancılar başladı ama bas edilmeyecek gibi değil galiba onu da ilerleyen saatlerde göreceğim

Çok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar selam çok şükür doğurdum korktuklarım basıma gelmedi kendi kendimi strese sokmusum. 2580 gr doğdu ve kuveze de girmedi Allah herkese bu duyguyu nasip etsin

kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

Doktorum da ultrason her zaman doğru sonuç vermez dedi canım yoksa kilolu bebek demişti çıktı ki minicik
Yaa kıyamam, minikler ayrı bir tatlı oluyor
Aynen canım iyi geldi bu yazdıkların

Rabbim yardımcın olsun kolaylıkla sağlıkla al kuzunu kucağına

Ay sevindim valla yaaa benim öyle aşırı ağrım olmamıştı ağrı kesici almamıştım mesela dayanılır gibiydi. Senin dr öyle olur belki. Yürümek çok önemli sakın ağrım sızım var deyip pes etme bol bol yürü elinden gelenin fazlasını yapmaya çalış

Kızlar sanırım sütüm yeterli gelmiyor sürekli aç yavrum. Günde kaç kere mama verebilirim ve kaç cc verebilirim. Afalladım artık
Ağlıyor mu yetmediğini nerden çıkardın? Sütün varsa mamaya çok bulaşma ona alışıp bırakıyorlar seni. Sağıp baktın mı kaç cc sütün var?
Kızlar çocuklara ne giydiriyorsnz havalar çok sıcak ,kafam çöp gibi yani zibinla gezdirilerek hava.
Ama yenidoğan tabi insan öyle geziremiyor
Valla ben sıfır kollu zıbın üstüne uzun kollu takım giydiriyorum. 1 2 gündür buralar serin olmaya başladı geri. Ama sıcakken de böyle giydiriyordum

Tecrübeli anneler valla bana bi yardım edin yaa. Sütü sağıp verince bile yüzünü ekşitiyor demiştim ya. Acaba mama sıcak süt soğuk ondan yapıyor olabilir mi? Resmen ağzını açmıyor süt olduğunda ya da bekletip çıkarıyor ağzında

Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar ne yapıyorsunuz ilk defa uyutup anneme bıraktım ve dışarı çıktım çay ocağı gibi bi yerde iğrenç bi çay içiyorum şuan mutsuzum sürekli çaktırmamaya çalışıyorum ama inşallah düzelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…