Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ahahah hayalimi yazmışsın hemde nasıl mis olur varya o yuzden iyice sancilarim artana kadar evde beklicem
Bnm ilk hamilelik oldugu icin ya dogum baslar da anlamazsam diye de korkuyorum, o yuzden koşucam hastaneye mecbur
Bende bir an önce gelsin istiyorum ama bir hafta daha beklemem lazım en az
Ahaha bende oyleyim, dogmamis cocugumu ozledim ama dogumu tetiklememek icin kipirdamiyorum resmen
Dur kızz belki öyle bir şey olmaz Bnm doktorum 3-4 cm acilman olsa bile eve yolluyorum, sancilari evde karsilamani istiyorum dedi. Sancı sıklığını hesaplatıp ona göre bir zaman diliminde gel diyecek belli ki
Bilsem ki birden dogmuck bende evde beklemek isterin de ya bisey olur da anlamazsam diye panikliyorum

Kızlar selam çok şükür doğurdum korktuklarım basıma gelmedi kendi kendimi strese sokmusum. 2580 gr doğdu ve kuveze de girmedi Allah herkese bu duyguyu nasip etsin
Ayy masallah hayirli olsun saglikla buyusun bebiş bol bol sütünüz olsun insallah müsait zamanda detay bekliyoruz merakla

Hareketini kısıtlama sen yine de. Ne kadar hareket o kadar açılma çok uzaklaşmamak şartıyla çık takıl bi şey olmaz

Sona kalan dona kalır derler ya bnmkisi de biraz o hesap. Sonlara kaldıkça tum yazılan çizilenden etkileniyosun ister istemez sonra da ne kadar içerde kalsa o kadar iyi moduna giriyor insan :)

Bilsem ki birden dogmuck bende evde beklemek isterin de ya bisey olur da anlamazsam diye panikliyorum
Ilk cocuk da öyle bir saate kimse doğurmaz suyun gelse bile en az üç saat vaktin var dedi doktor. Öyle arabada dogururum yolda dogururum aman trafik var diye korkma sakın dedi

Kızlar selam çok şükür doğurdum korktuklarım basıma gelmedi kendi kendimi strese sokmusum. 2580 gr doğdu ve kuveze de girmedi Allah herkese bu duyguyu nasip etsin
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah benimde yatışım yapıldı 15.30 da alacaklar inşallah bende güzel haberlerle gelirim

Doktorum da ultrason her zaman doğru sonuç vermez dedi canım yoksa kilolu bebek demişti çıktı ki minicik

Ya kız ne etkileniceksin hiç telaş etme takılma bunu yapan milyon kadın var bende yaparım de geç işine
Bu benim kendimi teselli şeklim bu arada neticede anlık olay bi anlık sıkıntı ama çok güzel bi hediye var karşılığında
Bu günde çıkmayı düşünüyorum harici evde sguat a başlıycam artık bide evimi hazırlıyim cam filan da silmedim

Kız içerde durması inan sıkıntı ya vücudum kaldırmıyor artık
Eskisi gibi olmak istiyorum hafif olmak çıtır olmak
Kolayca yürüyebilmek bunları özledim
He çok güzel yürünüyor zaten çok çıtır oluyorsun doğurunca karnım taş gibiydi benim ya ay Bi de şimdi görsen

Kızlar yatışım yapıldı 15.30 da alacaklar dualarınızı bekliyorum
Allah kolaylık versin tatlim inşallah, sağlıkla al kucağına bebisini

Kızlar bende bugün doktordaydim, suyum sınırın altına gerilemiş, sabah 8bucukta yatisim yapılacak suni sancı verilecek, bana da dua edin

Kıskanıyor canım bana küsüyor.Benimki daha 2 yaşına gircek kucak istiyor yapamıyorum üzülüyor İçim gidiyor ama dikişim açıldı daha 2 gün önce yapacak birşey yok

Ilk cocuk da öyle bir saate kimse doğurmaz suyun gelse bile en az üç saat vaktin var dedi doktor. Öyle arabada dogururum yolda dogururum aman trafik var diye korkma sakın dedi
Ne bileyim iste bilmedigi seyden korkuyo insan, etrafta da hic normal doguran yokki sahit olmadim hic sürece
Kızlar yatışım yapıldı 15.30 da alacaklar dualarınızı bekliyorum
Hadi hayirlisiyla al bebegini kucagina saglikla insallah
Kızlar bende bugün doktordaydim, suyum sınırın altına gerilemiş, sabah 8bucukta yatisim yapılacak suni sancı verilecek, bana da dua edin
İnsallah cok güzel gelisir hersey saglikla hayirlisiyla kisa sürede alirsin bebikini kucagina insallah

Haklısın canım.Şimdi ben keşke normal doğurabilseydim diyorum.İlkinde de aynısı idi.Rahatlamışsındır şu an.

Çok güzel geçen bir doğumun olur inşallah Allah yardımcın olsun sağsalim al bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…