Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amin canım sağ ol , hepimiz saglikla kavuşalım bebislerimize insallah
Çok güzel geçen bir doğumun olur inşallah Allah yardımcın olsun sağsalim al bebeğini kucağına
Amin canım çok sağ ol

Kıskanıyor canım bana küsüyor.Benimki daha 2 yaşına gircek kucak istiyor yapamıyorum üzülüyor İçim gidiyor ama dikişim açıldı daha 2 gün önce yapacak birşey yok
Çok üzüldüm ya ama dediğin gibi yapacak yok malesef anlamiyorlar. Benimki 5yasinda o bile kucagima cikmak istiyor. Emzirirken basimdan ayrilmiyor hadi sende em desem emecek ki 3 yasina yakin biraktirmistim zorlanarak
Bir şekilde alışacaklar elbet sadece biraz zaman lazim. Onlar içinde büyük bir farklilik oluyor eve yeni bir üye gelmiş bizim kadar kolay olmuyor adapte olmalari ama inşallah zamanla olacak

Hiç başima gelmedi canim kızım zaten cok iyi hep emmek istiyor. Asıl mama yediremiyorum ki onuda cabuk toparlasin diye aldim günde 1 kez yapip veriyorum içmiyor bile dogru dürüst.
Oglumda hastanede yatiş sürecimiz oldu o zaman kuvezdeyken biberona alismisti tekrardan memeye alistirmam zor olmustu ama israrla devam ettim ve mamayi oda birakmisti.
Yardim alabilirsin bebek hemşirelerinden bana çok yardimci olmuşlardi hastanede. İnşallah alısır tez zamanda ve emer kuzun seni

Gerçekten çok çaresiz hissediyorum ya sağdığım süte bile öyle yapınca. Memeyi çekse zorluycam da ağzında bekliyor yalıyor sadece.

Canım ben sütü sağdığım zaman sıcak suyun içinde bekletiyorum biberonu ılık olunca veriyorum sütü sende öyle dene istersen

Gerçekten çok çaresiz hissediyorum ya sağdığım süte bile öyle yapınca. Memeyi çekse zorluycam da ağzında bekliyor yalıyor sadece.
Benimki de ilk baş öyle yapiyordu tam cekemiyor yaliyordu. Belki biraz daha alışmasi gerekir ama sen yine de pes etme israrla dene bir zaman sonra düzene giriyor.

Benimki de ilk baş öyle yapiyordu tam cekemiyor yaliyordu. Belki biraz daha alışmasi gerekir ama sen yine de pes etme israrla dene bir zaman sonra düzene giriyor.
Hastanede güzel çekiyordu eve gelince nolduysa oldu bide yüz ekşitmesi yok mu tam cadı kız inşallah düzene girer. Mama vermesem acıktığında sürekli memeye zorlasam diyorum şekeri falan düşerse diye de korkuyorum

Yani hemen olmuyor canım bir de şimdi karnım yumuşak önce hem dümdüz hem de taş gibiydi biraz yumuşadı ancak spor yapıp düzeltmemiz lazım canım
Korse filan diyorlar ama bence korse sadece toparlıyor kasları çalıştırmak için spor kesinlikle yapmak lazım hele bi doğsun bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…