Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bir çoğumuz da olmuş
Ya ben şunu anladm benim ilki o kadar güzel ve kolay geçmiş ki resmen ilk çocukta hiç birşey yaşamamıştım olumsuz anlamda

Başta güzel tutmasa bu kadar umursamazdım belki. Ama o çocuk gitti sanki emmeyi bilmeyen bi bebek geldi. Katater aldım onu bekliyorum kuzu eds sistemi yapcam
Ben de ondan aldım. Bi de senin hastane tanıdık yaa orda emzirme danışmanları vardır biraz onlardan yardım da alabilirsin bayaa işe yarıyorlar becerikli birine denk gelirsen. Kızlar 0-3 ay bebekliler diye bi vatsap grubu var ama sizinle paylaşamıyorum sanırım yasak dimi

Kızlar bir çok kişiyi alıp bir mesaja koyuyorsnz ya cevap için o nasıl yapılıyor, cahilliğime gülmeyin de ben tek tek yazıyorm bilmiyorum öyle yapmayı
Alıntı kısmı var yaa ordan yapıyorsun cevaplamak istediğin mesajların altında +alıntı kısmını tıklıyorsun. Sonra cevap yazılan kısma gelip alıntıları ekleye basıyorsu n

Bir de ben aynı hamilelikte ki gibi bişey yiyemiyorum tiksiniyorum. Annem sürekli ye süt olsun modunda ama bende tık yok

Yaaa bende tam tersi bıraksalar sürekli yerim sürekli ama sen hamilelikte de çok yiyemiyordun

Bir çoğumuz da olmuş
Ya ben şunu anladm benim ilki o kadar güzel ve kolay geçmiş ki resmen ilk çocukta hiç birşey yaşamamıştım olumsuz anlamda

Genelde öyle oluyormuş sanırım hepsi farklı oluyor

Kanki gel beraber ağlayalım valla,
Ağlayalım
Ayyyy seninle yine aynıyız
Yastık koyayım doğru
Koy koy az çok işe yarıyor ama benim 10 günde geçti
Benim de tiksinmeler başladı ama iştahsızlık değil bazı seylerdrn nefret gibi
Hamileyken tiksindiğim şeyleri hala yiyemiyorum soğan sarımsak falan mesela. Yemekler de ağzımda büyüyor resmen
İşe yarıyor mu ben sadece katater aldım şu sistemli boyna takılanlardan almadım. Ya hastanede hiç yardımcı olmadılar ki bide emzirme eğitimi aldım diye yazıp imza attım salak gibi almadım demedim de. Burdakilerle whatsapp grubu kurmak yasak da o yasak mı bilmiyorum
Yaaa bende tam tersi bıraksalar sürekli yerim sürekli ama sen hamilelikte de çok yiyemiyordun
Evet hamileyken de aynıydım aynı devam ediyor maalesef

Ben o boyuna takılanlardan sipariş verdim bakalım bi işe yarayacak mı söylerm sana iyi gelirse sweetgirlcandy
Ay tamam senden haber bekliyorum. Kız mamasını vermedim 1 saate yakın uğraştım yok anacım çekmiyor memeyi yalıyor en sonunda cırladı iyice sinirlendi acıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…