Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Teşekkür ederim. Benim bebekler hep böyle aşağı inmediği için zor oluyor. Sizinki çok kolay geçer inşallah
Bu günde doğuramadım bu günde belirtilerim yok offf
Kız sus suuussss benim gibi olcan bak yoksa
Bende hic hazir hissetmiyorum, bebegin gelisine hazirim da dogum sürecine hic hazir degilim gibi, boyle 1-2 saatte dogursak ciksak mis gibi ya 10-12 saat hastanede sanci beklemek kismi cok zor geliyo
Aaa Hiç öyle düşünme. Kadının biri yan odama geldi 8 cm açıklıkla yarım saat sonra kucağında bebeyle geldi odasına. Vay anasını dedimmmm
Ben 2 gündür bi tarafımı yırtıyorum burda kadına bak dedim. O yüzden hep iyiyi model al sen taaam mı
Kızlar selam çok şükür doğurdum korktuklarım basıma gelmedi kendi kendimi strese sokmusum. 2580 gr doğdu ve kuveze de girmedi Allah herkese bu duyguyu nasip etsin
Gözünüz aydın
Analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim
Haydi bismillah. Hızlıca açılman olur ve hızlıca doğumun olur sağlıkla amin
Haklısın canım.Şimdi ben keşke normal doğurabilseydim diyorum.İlkinde de aynısı idi.Rahatlamışsındır şu an.
Kuzum o Rabbimin takdiri. İnan ki bizim elimizde olan bir şey değil. Ben de son an sezeryana dönebilirdim. Önemli olan sağlıklı olmaları
Şu an toparlanıyorum ben de şükür kuzum
Doğuran arkadaşlarımı tebrik ediyorum bol sütlü gazsız ağlamasız günler diliyorum biz beceremedik
Çok teşekkür ederiz canım
Senle alakası yok ki sıkma canını geçecek bunların hepsi

Kızlar doğumdan sonra karnınızda ve kasıklarınızda sancı oluyor muydu? Tamam rahim toparlanıyor ama sancı girdiği zaman acaip kıvrandırıyor.
Var mı yaşayan benim gibi
Bizde burç ağrısı derler. Kaçıncı çocuksa o kadar gün ağrısı olur diyorlar. O mu ki dediğin?

Ben o boyuna takılanlardan sipariş verdim bakalım bi işe yarayacak mı söylerm sana iyi gelirse sweetgirlcandy
bu bahsettiginiz nedir? Bi resmi falan biseysi var mi nasil bir urun?
Hay masallah, insallah oyle olur valla, iyi dusuneyim bari dogru diyosun

Vallahi hc bilmiyorum 36+2 de 1 bıcuk cm acılma vardı biraz dinlen 38 e gelsin demişti ebe bakalım salı günü 38+0 oluyoruz biraz dikkat ediyorum ne yalan söyliyim
Bende sadece ağırlık var aşağı doğru yürüyüşüm zorlaştı belim ağrıyor o da aşağıda olan bebek yüzünden miş bel agrısı bekliyorum valla

Niye öyle diyon kız kötü mü oldu bak bebene kavuştun şimdi iyileşeceğin günlere odaklısın kafa rahat bi kere oyyyy

Bende sadece ağırlık var aşağı doğru yürüyüşüm zorlaştı belim ağrıyor o da aşağıda olan bebek yüzünden miş bel agrısı bekliyorum valla
Benim bel hep agırıyo 9. Aya girdigimden beri özellikle sırt ustu yatınca perisan oluyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…