Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Haklısın canım bak varis olayı fln var onu hiç düşünmemiştim. Ya gebelik sürecinde insan bebek için her şeyi yapıyor da işte o doğunca artık yapmasam da olur moduna giriyorum

Bu annelerin çocuk aç algısı gerçekten sıkıntılı benimkide mama da ver diyo dün sağlık ocağında hemşire mama verme sakın şuan gayet iyi dedi kullaklarıyla duyduğu için vazgeçti artık
Ay sorma ya emzik veriyo bebeğe sonra diyor emziği çok çekiyor çok aç bu çocuk diyo artık dalaşmayı bıraktım günde ztn verdiğimiz 1 kere mama yani inş sütüm çoğalırsa ona da gerek kalmaz
Sizin nasıl geçiyor günler valla ben buraya gircek vakit bulamıyorum hiç ya

Kızlar ancak yazabiliyorum doğdu çok şükür oğlum sağlıklı 2750 gram doğdu pazartesi kontrolde 2700 gramdı, şuan tek sıkıntımız memeyi tutmuyor benim uçları olmadığı için pompa ile sağlıyorum damla damla geliyor ağzına değdiriyorum parmağımla ama kendisi tutamıyor maalesef 2 defa mama verdiler. Sezaryen oldum ameliyat esnasında hiçbir şey hissetmedim sadece Bi kaç çekiştirme gibi oldu ve ilk yürüyüşümüz zor da olsa yaptım

Evet ilk acıkıp ağladiğında direk memeye zorla. Bebekler sandigimizdan uyanik oluyolar o da kolayina kaciyo O simdi göğsünden çekmeyi zahmetli bulur ama alissa bir birakasi gelmez. İnsallah bir düzene girer canim sen israrla devam et inat edecek ağlayacak elbette bol sabirla sende inat et

Çoğalır kuzu bol su iç yeter tatlı falan hikaye benimde yoğun geçiyor ya gerçekten çocuk lu hayat başkaymış yekts uyurken koştur koştur herşeyi halletmeye çalışıyorum

Gözün aydin canim Rabbim anali babali büyütsün hayirli evlat eylesin
Tez zamanda şifalar dilerim ve de bol bol sütün gelsin

Kızlar benim bebeğim hiç ağlamıyor meme vermeye çalışınca ağlıyor sonra mama yiyor uyuyor diğer odalardaki bebekler sürekli ağlıyor benimki sadece rahatsız edersek ağlıyor normal mi acaba
Her bebek ağlicak diye bişey yok kuzu sen karnını doyur mümkün oldukça sarılık olmasın diye dikkat et sarılıkta uyutur bebeği

Kızlar sezeryan üstündeki bant var ya kaçıncı gün kaldrdiniz, kaldırdıktan sonra neler sürüyorsnz ve son sorum bantlı mi daha rahat bantsiz mi.

Etiketlendigim mesajlara bakacağım ilk fırsatta
Hala dikis ağrısı yürüme sancısı kendime gelmeye çalışıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…