Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben dün kv ye götürdüm akşam yemeğine gittik yarı 40 tan 1 gün çalmak lazımmış 19. Günde gittik ben hafta sonu avm ye gitmeyi düşünüyorum valla çok bunaldım
Valla ben kendim iyilessem kırka falan bakmam
Güle güle kullansın annesi bebiş

Alıntı kısmı var yaa ordan yapıyorsun cevaplamak istediğin mesajların altında +alıntı kısmını tıklıyorsun. Sonra cevap yazılan kısma gelip alıntıları ekleye basıyorsu n

Genelde öyle oluyormuş sanırım hepsi farklı oluyor

bende bunu bilmiyorum gercekten alintiyami tiklaniyoe acaba

Hahahahaha altta alıntı yazıyor ona tıkla msj bölümundede alınti ekle yazıyor
Heee tamam kızlar kolaymış bayaçok sağolun

Güle güle büyütün inşallah, gözünüz aydin

Memeyi de zamanla tutacaklar, pes etmeyin yeterli hanımlar, hepimiz için diyorum

Hadi gözün aydın geçmiş olsun korkulacak bir durum yok demi kendini üzdün boşuna

Benim 24 saat olunca hastanede hemşire çıkardı pansuman yaptı bu kadar. Bantı çıkarınca bi tedirgin olmuştum bantlı daha rahattı ama alıştım sonra

Harikasınn gözünaydın canımm

Bn geçen salı sezaryen oldum canım dr um pazar günü banyo yapıp bandını çıkarabilirsin dedi. İki tane bant vardı üstte büyük alttaki tam dikiş boyutunda eninde ince bi bant. Bantları çıkarınca terleyen bi bölge olunca fln daha tedirgin oldum sanki . Acıyıverecek gibi geliyo ama alıştım artık

Kızlar selamunaleykum, ben dün doğum yaptım. Normal seyrinde başlayan doğumum akşam 21.00 gibi acil sezaryenle sonuçlandı. Plasenta dekolmanı sonucu bebeğim strese girdi ve acil sezaryen yapıldı. Yoğun bakımda yavrum daha hiç göremedim ama inşallah durumu iyidir. Biraz oksijensiz kalmış ama genel durumu kan sonuçları iyiymiş. Bazı şeylerde zamanla anlaşılacak dediler. Sizlerden dua beklerim. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. Ayrıca bu gün son ultrasonda 3900 denilmişti, 3630 kg doğmuş yavrucum.
Bende iyiyim inşallah. Sevgiler herkese :)

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar doğumdan sonra karnınızda ve kasıklarınızda sancı oluyor muydu? Tamam rahim toparlanıyor ama sancı girdiği zaman acaip kıvrandırıyor.
Var mı yaşayan benim gibi
Canım bi arkadaşım söylemişti ilk çocukta olmamış ama ikinci çocukta olmuş bi kaç gün sürmüş rahim toparlanana kadar doğum sancısı gibi sancı geliyordu arada demişti

Kızlar doğumdan sonra karnınızda ve kasıklarınızda sancı oluyor muydu? Tamam rahim toparlanıyor ama sancı girdiği zaman acaip kıvrandırıyor.
Var mı yaşayan benim gibi
Benim oldu hemşire göbeğin küçülüyo dedi nadirende olsa şuan arada hala oluyor

Aleykümselam canım tebrik ederim en yakın zamanda alırsın bebişini kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…