- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #62.741
Valla ben kendim iyilessem kırka falan bakmamBen dün kv ye götürdüm akşam yemeğine gittik yarı 40 tan 1 gün çalmak lazımmış 19. Günde gittik ben hafta sonu avm ye gitmeyi düşünüyorum valla çok bunaldım
Güle güle kullansın annesi bebiş
Alıntı kısmı var yaa ordan yapıyorsun cevaplamak istediğin mesajların altında +alıntı kısmını tıklıyorsun. Sonra cevap yazılan kısma gelip alıntıları ekleye basıyorsu n
Genelde öyle oluyormuş sanırım hepsi farklı oluyor
Ağlayalım
Koy koy az çok işe yarıyor ama benim 10 günde geçti
Hamileyken tiksindiğim şeyleri hala yiyemiyorum soğan sarımsak falan mesela. Yemekler de ağzımda büyüyor resmen
İşe yarıyor mu ben sadece katater aldım şu sistemli boyna takılanlardan almadım. Ya hastanede hiç yardımcı olmadılar ki bide emzirme eğitimi aldım diye yazıp imza attım salak gibi almadım demedim de. Burdakilerle whatsapp grubu kurmak yasak da o yasak mı bilmiyorum
Evet hamileyken de aynıydım aynı devam ediyor maalesef
bende bunu bilmiyorum gercekten alintiyami tiklaniyoe acaba
Heee tamam kızlar kolaymış bayaHahahahaha altta alıntı yazıyor ona tıkla msj bölümundede alınti ekle yazıyor
Benim de ara ara dikişlerim ağırıyo ya hala düşmediValla ben kendim iyilessem kırka falan bakmam çok iyi etmissn
Hemen olmaz heralde sanmam ama dikkat et yinedeKan şekerine baktılar canım iyi dediler ama doğar doğmaz olur mu sarılık ki
Güle güle büyütün inşallah, gözünüz aydinKızlar ancak yazabiliyorum doğdu çok şükür oğlumsağlıklı 2750 gram doğdu pazartesi kontrolde 2700 gramdı, şuan tek sıkıntımız memeyi tutmuyor benim uçları olmadığı için pompa ile sağlıyorum damla damla geliyor ağzına değdiriyorum parmağımla ama kendisi tutamıyor maalesef 2 defa mama verdiler. Sezaryen oldum ameliyat esnasında hiçbir şey hissetmedim sadece Bi kaç çekiştirme gibi oldu ve ilk yürüyüşümüz zor da olsa yaptım
Hadi gözün aydın geçmiş olsunKızlar ancak yazabiliyorum doğdu çok şükür oğlumsağlıklı 2750 gram doğdu pazartesi kontrolde 2700 gramdı, şuan tek sıkıntımız memeyi tutmuyor benim uçları olmadığı için pompa ile sağlıyorum damla damla geliyor ağzına değdiriyorum parmağımla ama kendisi tutamıyor maalesef 2 defa mama verdiler. Sezaryen oldum ameliyat esnasında hiçbir şey hissetmedim sadece Bi kaç çekiştirme gibi oldu ve ilk yürüyüşümüz zor da olsa yaptım
Bizimki de aynıydıKızlar benim bebeğim hiç ağlamıyor meme vermeye çalışınca ağlıyor sonra mama yiyor uyuyor diğer odalardaki bebekler sürekli ağlıyor benimki sadece rahatsız edersek ağlıyor normal mi acaba
Benim 24 saat olunca hastanede hemşire çıkardı pansuman yaptı bu kadar. Bantı çıkarınca bi tedirgin olmuştum bantlı daha rahattı ama alıştım sonraKızlar sezeryan üstündeki bant var ya kaçıncı gün kaldrdiniz, kaldırdıktan sonra neler sürüyorsnz ve son sorum bantlı mi daha rahat bantsiz mi.
Etiketlendigim mesajlara bakacağım ilk fırsatta
Hala dikis ağrısı yürüme sancısı kendime gelmeye çalışıyorm
HarikasınnKızlar ancak yazabiliyorum doğdu çok şükür oğlumsağlıklı 2750 gram doğdu pazartesi kontrolde 2700 gramdı, şuan tek sıkıntımız memeyi tutmuyor benim uçları olmadığı için pompa ile sağlıyorum damla damla geliyor ağzına değdiriyorum parmağımla ama kendisi tutamıyor maalesef 2 defa mama verdiler. Sezaryen oldum ameliyat esnasında hiçbir şey hissetmedim sadece Bi kaç çekiştirme gibi oldu ve ilk yürüyüşümüz zor da olsa yaptım
Bn geçen salı sezaryen oldum canım dr um pazar günü banyo yapıp bandını çıkarabilirsin dedi. İki tane bant vardı üstte büyük alttaki tam dikiş boyutunda eninde ince bi bant. Bantları çıkarınca terleyen bi bölge olunca fln daha tedirgin oldum sanki . Acıyıverecek gibi geliyo ama alıştım artıkKızlar sezeryan üstündeki bant var ya kaçıncı gün kaldrdiniz, kaldırdıktan sonra neler sürüyorsnz ve son sorum bantlı mi daha rahat bantsiz mi.
Etiketlendigim mesajlara bakacağım ilk fırsatta
Hala dikis ağrısı yürüme sancısı kendime gelmeye çalışıyorm
Aynen canm sürekli deniyoruz ama tutmuyor mama yiyip yatıyo sıpa yaBenim de ara ara dikişlerim ağırıyo ya hala düşmedi
Hemen olmaz heralde sanmam ama dikkat et yinede
Teşekkür ederim canm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHarikasınngözünaydın canımm
Aynen canm silikon uç aldık bana mısın demiyor sürekli uyuyor sıpa yaGüle güle büyütün inşallah, gözünüz aydin
Memeyi de zamanla tutacaklar, pes etmeyin yeterli hanımlar, hepimiz için diyorum
Emme problemmiş baya yaBizimki de aynıydı
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar selamunaleykum, ben dün doğum yaptım. Normal seyrinde başlayan doğumum akşam 21.00 gibi acil sezaryenle sonuçlandı. Plasenta dekolmanı sonucu bebeğim strese girdi ve acil sezaryen yapıldı. Yoğun bakımda yavrum daha hiç göremedim ama inşallah durumu iyidir. Biraz oksijensiz kalmış ama genel durumu kan sonuçları iyiymiş. Bazı şeylerde zamanla anlaşılacak dediler. Sizlerden dua beklerim. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. Ayrıca bu gün son ultrasonda 3900 denilmişti, 3630 kg doğmuş yavrucum.
Bende iyiyim inşallah. Sevgiler herkese :)
Canım bi arkadaşım söylemişti ilk çocukta olmamış ama ikinci çocukta olmuş bi kaç gün sürmüş rahim toparlanana kadar doğum sancısı gibi sancı geliyordu arada demiştiKızlar doğumdan sonra karnınızda ve kasıklarınızda sancı oluyor muydu? Tamam rahim toparlanıyor ama sancı girdiği zaman acaip kıvrandırıyor.
Var mı yaşayan benim gibi
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Olacak inşaallah canımTeşekkür ederim canm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBi tek emme problemimiz var onu da halledersek inşallah sorun kalmayacak
Benim oldu hemşire göbeğin küçülüyo dediKızlar doğumdan sonra karnınızda ve kasıklarınızda sancı oluyor muydu? Tamam rahim toparlanıyor ama sancı girdiği zaman acaip kıvrandırıyor.
Var mı yaşayan benim gibi
Aleykümselam canım tebrik ederim en yakın zamanda alırsın bebişini kucağına inşallahKızlar selamunaleykum, ben dün doğum yaptım. Normal seyrinde başlayan doğumum akşam 21.00 gibi acil sezaryenle sonuçlandı. Plasenta dekolmanı sonucu bebeğim strese girdi ve acil sezaryen yapıldı. Yoğun bakımda yavrum daha hiç göremedim ama inşallah durumu iyidir. Biraz oksijensiz kalmış ama genel durumu kan sonuçları iyiymiş. Bazı şeylerde zamanla anlaşılacak dediler. Sizlerden dua beklerim. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. Ayrıca bu gün son ultrasonda 3900 denilmişti, 3630 kg doğmuş yavrucum.
Bende iyiyim inşallah. Sevgiler herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?