Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzu ağlıyolar maalesef sebepsizce de ağlıyolar
Pisik oldugu icin aglaya bilir. Bnmde bebekte vardi pisik hemde isilik oldu heryeri vucutta kizariklik sebamed bebek losyonu iyi geldi vücuduna dr verdi. popisteki pişigede ben islak mendili yikayip siliyorm gunde iki kez uc kezde sabunla yıkıyorum popisini oyle gecti sabun su islak mendillerden kat ve kat iyi canm. Dalinin bbek sabunu var oda olur biz banyoda kullanilan normal durunun vs sabunu ile yikiyorm mis gibi geciyor pisik misik kalmiyor.

Evet canm gazı varmış çok şükür sütüm indi kurtulduk mamadan mama gaz yapıyormuş silikon uç ile ufak ufak emiyoruz artık

Onu ben yapıyorum herdefasında bazen uymuyo veremiyo gazı işine geldiği gibi vereyy ıkınıyo hep gögsüme aldığında o zaman veriyo

Yok canım pişik yok benimkinde ben baştan veri krem kullanıyorum çünkü

Hipp aldım aşırı memnunum şuan, bebeği yormuyor öyle kusma ve gaz olarak.
Bende baby goat kabızlık yaptı diye hipp organik combiotic aldırdım hastanede ondan vermişlerdi. Sonra kabızlığı o gün düzeldi geri değiştirdim mama değişikliği olmasın diye hipp in içeriği de çok iyi

biberona alismis olabilir emmek zor geliyordur ben ilk kizimda oyle olmustu bi iki gun zorlandim ama gogsumu tutunca cok rahatlamistim
Evet ya alıştı biberona yoksa çok iyi emiyordu. Uğraşıyorum aç bırakıyorum bi süre mama vermiyorum, zorluyorum bu sefer daha da yıkıyor ortalığı acıkınca hiç tutmuyor. Yani neye göre çekiyor anlamıyorum. Dün ilk defa yarım saat emdi ya şok oldum hiç beklemiyordum. Sürekli teklif ediyorum memeyi ama yok yalıyor sadece

8
Bende öyle ve ben çok dinlenmedim çok uzun süre ayakta kaldım bebek ağlayınca şimdi de doğrulurken falan hareket ediyormuş gibi geliyor korkuyorum acaba açılıyor mu diye
Açılma myle olmuyor kızlar korkmayın.Benim dikişim zorlandı açıklıktan dolayı içten kanama oldu ve deri altı şişlik oldu yumurta kadar.O şişlik kan pıhtısıymış dr temizlemişti ptesi günü ve çok canım yandı.
Dün bandajı açtım ve tekrar şiştiğini gördüm Bu kez sağ ve sol olmak üzere 2 yanda da beze var Pazartesi tekrar gideceğim

Hipp sindirimi kolay olduğu çabuk acıktırır fazla tok tutmaz bilginiz olsun kızlar.

sweetgirlcandy kuzu hep mayısta doğurduk.Grubun adını Haziran Umup da Mayıs'ta Doğuranlar olarak değiştir.Başlığı da Temmuz analarına devret bence

Bende yanlış yere gelmişim Nisan annelerine gitmem lazımdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…