Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet bu aralar bende oluyor bayağı. Hatta sabah düzenli 8-9 dkka da birdi sonra kesildi. Şimdi yok.

Sezeryan sonrası vajinal doğum
Bunu nasıl tahmin ederimm hoş kısasas kısas kestin banaa oluyomuki ya oyle bildiğim kadariyla olmuyo sezaryenden sonra tekrar sezaryen olur diye biliyordum

Sıyırma kaçıncı haftada yapılıyor gerekli bişey mi

N Nurhafsa canım nasıl oldun bebişler nasıl?
Emmek istememeleri dışında iyiler canım şükür, kilo alma sorunu yaşıyorlar. Ben de daha iyiyim, dikiş yerinden olan kanamam azaldı.
Asıl sen nasılsın güzel anne? Fıstığın nasıl?
Eskisi gibi çok giremiyorum malesef, olan her fırsatta uyumaya çalışıyorum da

Bunu nasıl tahmin ederimm hoş kısasas kısas kestin banaa oluyomuki ya oyle bildiğim kadariyla olmuyo sezaryenden sonra tekrar sezaryen olur diye biliyordum
Ahahah yok kız yapıyorlar, her doktor yapmıyor o ayrı mesele
Sıyırma kaçıncı haftada yapılıyor gerekli bişey mi
Doktor uygun görürse yapıyor. Benim doğumda da sancı vs yoktu doktora anlatmıştım 41+2 de mecbur sezeryan olmuş nabzı düşmüştü. Bunu söylemiştim doktora şimdi bu bebiş baş geliş herşey yolunda ama yine sancı pek olmadığı içün sancıyı tetiklemek adına yapılıyor

Daha önce doğum yapmış anneler Bişi sorcam. 40ım bittikten 3 gün sonra kırmızı kanama oldu adet oldum sandım ama kesildi sonra şimdi hala ara ara lekelenme oluyor normal midir ya

Her gün bişey öğreniyorum valla . Bende sancı olmayınca direk suni sancı veriyorlar sanıyordum . İşe yarıyor mu peki . Harici ekstra bişey önermiyor mu

Her gün bişey öğreniyorum valla . Bende sancı olmayınca direk suni sancı veriyorlar sanıyordum . İşe yarıyor mu peki . Harici ekstra bişey önermiyor mu
Evet sancıları biraz başlattı ama düzenli değil. Tabi kesildiği de oluyor. Açılma olmazsa suni sancıdan önce balon ile açılma sağlanacak.

Oy seninkilerde mi emmiyor. Bende aynı uğraşıyorum ya ağzına almıyor yalıyor memeyi ay iyi bari rabbim daha iyi etsin

Bizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz iyiyiz çok şükür. Ay evet ya uyku gerçekten sıkıntı herkes diyor her fırsatta uyu diye

Kizlar ozellikle nişanı gelenler gelen sey kanlimiydi sefaff gelen oldumu hic kivami cokmu katiydi balgam kivaminda renksiz avuc ici kadar bir akinti geldi ama nisan mi acaba diye kuskulandim
Vallahi canım benim çatı muayenesinden sonra 36+3 de bi geldi ilk gelen kahverengi sümük gibi biseydi az. Çok acık kahveydi. İki gün çok az geldi ama sarıydı sümüksü yapıda yedigim gibi. 37+4 üm ara ara çok az sarı kıvamda geliyor bazen. Sanırım nişan. Kiminin azar azar kiminin birden geliyormus

Bacılar emzirme destek sistemini bugün kullandım. Çok pratik değil ama sayesinde meme de emdi. Eğer bu emme işini çok kafaya taktıysanız benim gibi alınabilir. Dışarda kullanılabilecek birşey değil evde olduğumuz dönemde kullanılabilir. sweetgirlcandy

Kizlar ozellikle nişanı gelenler gelen sey kanlimiydi sefaff gelen oldumu hic kivami cokmu katiydi balgam kivaminda renksiz avuc ici kadar bir akinti geldi ama nisan mi acaba diye kuskulandim
Benim gelmedi ama doktora sorduğumda sümük gibi bişeydir demişti kanlı da olabilir filan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…