Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bu sefer neden oldu ki yine çok mu yordun canım kendini

Reactions: Jou
Yoğunbakımda biberona alışmış sıpalar Ağızlarına kendiliğinden aksın diye bekliyorlar, akmayınca da tabi kıyameti koparıyorlar. Hayır bir de küçücükler, 2,5 kg birinden o ses nasıl çıkıyor anlamıyorum
Zamanla daha da alışırsınız, alışırız inşallah hepimiz
Daha dün hamile haberlerimizi konuşurken şimdi kucaklarımızda fıstıklar, şaka gibi geliyor

Hipp sindirimi kolay olduğu çabuk acıktırır fazla tok tutmaz bilginiz olsun kızlar.
Ben de yeni öğrendim bebek mamalarının sindirimi anne sütüne göre zor olduğu için bebek ağırlık hissedip uykuya dalıyormuş hazmı daha zormuş. O yüzden emzirme sıklığında sorun yok sürekli meme teklif edilebilir ama mamada biraz zaman geçmesi gerek diyorlar. Eğer hipp in hazmı kolaysa o zaman bu anne sütüne yakın olduğu için aslında güzel bir şey değil mi. Ben de bebek mamalarını çok araştırdım aniden lazım olursa hangi markayı alacağımı bileyim o zaman araştıramam diye. İçeriği en temiz, organik, doğala en yakın hipp gibi geldi bana da. Hazmı kolay meselesini bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim.

Valla ya hemen alıştılar biberona. Valla sesleri cırtlak baya yıkıyorlar ortalığı evet ya hala garip geliyor bana

Aa bende yeni öğrendim ondan mı benim minik sürekli uyuyor ya. Olmadı bende hipp denerim bu mama bitince. Keşke emse ya bugün yine 15 dk emdi diye çok mutlu olmuştum

meliyke kuzuuu naptın gelmedin buraya ses ver
Canim dogumdu sonrasiydi,agrisiydi ancak yaziyorum.sukurler olsun agrilarim azaldi.sezeryan oldum soyledigim gibi,bebek iyi,sutumde var ama gogsum şişti sagiyorum.mama da kullaniyorum arada.bugun 5.gun sabah biraz gazi oldu sanirim zor uyudu.seninki nasil gazlari ne alemde,anne sutu aliyodu degil mi?

Aa öyle mi bişey daha öğrendim. Zaten benim kız çalar saat gibi 2 saat dolunca yıkıyor ortalığı
2 sene önce öyleydi içeriğini değiştirmedilerse.Sma daha güzel kilo aldırıyor diye onu kullanmıştım.Şu an da Sma kullanıyorum günde 1 kez veriyorum ben gece yatmadan.

Benim doktorum demistiki,sen ne yaparsan yap 2.5 ay bu gaz olacak.hic oyle caylar maylar deneme,biogia yaziyorum ama ister kullan ister kullanma.yani bu dogal bir sureç.biz ne yaparsak yapalim olacak,bebekten bebege de degiaen bisey tabi

Aa bende yeni öğrendim ondan mı benim minik sürekli uyuyor ya. Olmadı bende hipp denerim bu mama bitince. Keşke emse ya bugün yine 15 dk emdi diye çok mutlu olmuştum
Bizim bebeler aynı ya o gün ilk kez yarım saate yakın emdi Allahım nasıl mutlu oldum. Daha alacak 2 gün oldu

Sevindim ağrıların azalmasına bugün benimki de huysuzdu kabız oldu yine sanırım. Gazını güzel çıkarıyor kabızlık sorun bizde de. Anne sütü almıyor maalesef memeyi tutmuyor yalıyor. Bende sağıp vermeye çalışıyorum gün içinde

Bizim bebeler aynı ya o gün ilk kez yarım saate yakın emdi Allahım nasıl mutlu oldum. Daha alacak 2 gün oldu

Nasıl alıştıracağız biz bunları yaa naptın yeni aldığın o aparatı kullandın mı

Nasıl alıştıracağız biz bunları yaa naptın yeni aldığın o aparatı kullandın mı
Katater almıştım ben sadece yapamadım ben mi beceremedim bilmiyorum çığlığı bastı Ahsen. Ya da az geldiği için mi yaptı anlamadım. Ablam da tam acıktığında öyle yaptın sinirlendi iyice dedi. Bilemiyorum bi sorcam danışmana

Ay valla bebeler esir aldı bizi

Yarın pufimo nun doğumu var başka da atladığım var mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…