Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ozellikle nişanı gelenler gelen sey kanlimiydi sefaff gelen oldumu hic kivami cokmu katiydi balgam kivaminda renksiz avuc ici kadar bir akinti geldi ama nisan mi acaba diye kuskulandim
Ben suyum geldikten sonra o gelen şeyin nişan olduğunu anladım. Sümüksü şeffaf köpük gibi bişe gelmişti ay bu ne yaa demiştim kendi kendime ama nişan kanlı bişedir diye hiç nişan olduğunu düşünmedim. Ertesi gün suyum geldi. Nişan olabilir canım

Ay bende öyle yapıcam diyordum ama olmuyor.Bildiğin doğuştan kucakcı ve memeci bir bebek.Yataga koyunca ağlamaktan nefesi kesiliyor.Gündüz uyuyor gece sabaha dek uyanık...Sürekli meme istiyor.Mama da yemiyor çıldırıcam

Kuzu hiç almıyor muydu peki senin bebiş?

Ay kendi bebeğimi okudum resmen. Yapışık geziyoruz bildiğin kırkı çıkınca düzelir diyorlar. Geçen ben öyle bir kriz anını karnına ütüyle ısıtılmış sıcak havlu koyarak çözdüm. Belki gazı vardır diye. Memedeyken de karnına gaz masajı yapmaya çalışıyorum

Oyyy allah yardımcın olsun kuzu ya

Sezaryen olanlarr idrarınızı yaparken acı hissinizz oluyomuydu yaa
Aynısı bende de var neyseki sizlerde de olduğuna göre normal demekki içim rahat etti

Bir de kızlar ben emzirdikten hemen sonra hafif çarpıntım oluyor aranızda böyle bir şey yaşayan var mi?

Reactions: Jou
Kuzu ağlıyolar maalesef sebepsizce de ağlıyolar

Evet benm de hele bgn hastane dönüşü arabayla tumseklerden falan geçerken çok fena oldu ama dinlenince geçti şükür.
Bende öyle ve ben çok dinlenmedim çok uzun süre ayakta kaldım bebek ağlayınca şimdi de doğrulurken falan hareket ediyormuş gibi geliyor korkuyorum acaba açılıyor mu diye

Benim bebegimde öyleydi. Gazı çokmuş,ondan ağlıyormuş. Bacaklarını karnına doğru bastırıp geri çekin,bisiklet sürer gibi hareket ettirin baya rahatlıyorlar öyle. Emzirdikten veya mama verdikten sonra gazını çıkarana kadar yatırmayın. Pisiktende ağlıyordur. Altını sürekli değiştirin krem sürünce hemen kapatmayın biraz hava alsın. Aklıma gelenler bunlar şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…