Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bana minoset ve antibiyotik verdi bu bittimi diger vitaminlere devam ett dedi demir ilaci var gyno var balık yağı var onlar bitcek daha parol agrina iyi geliiyomukii hafif ya ondannsordum
Canim ben normal dogum yaptım ondan parol yazdı galiba ama ilk doğumum sezeryandı onda da doktorum parol plus yazmıştı

Reactions: Jou
Pek rahat ettiler karnında benimkide gelesi yoktu zaten kemiğime dayandı zor nefes alıyordum artık ağliyordum
O rahat ta ben hiç rahat deilim, aynen dün gece uyuyamadım ağladım yatıyorum olmuyo oturuyorum sanki bacağımin üstünde elimidir ayağımıdır artık çıkcak gibi. Bide gelmezse bu hafta cuma suni sancı dedi doktor iyice stresteyim

Suni sancı daha çabuk doğrutuyo diye biliyorumm ama annemde sancısız gitmiş doktora benim için 2 serum yedi bide kadın düşün olabiliyor bunlar bak bende normal istedim bizim kız dönmedi kilosunada ulaşıncada sezaryen oldu

Göğüs ucu çok büyük oldu daha küçük olanları var mı diye bakıyorum ama hepsi aynı boyut. Seçenekler yok. Sen hangisini kullandın
Mamajoo almıştı eşim rastgele, onu kullandım. O da çok küçük sayılmaz tabi ama tutabilmişlerdi benimkiler biberon ucuna benzetip sanırım

Suni sancı ilk doğumumdada vermişlerdi hızlandırıyo ama acısı zor, anne olmak kolay deil bakalım dayancam artık

Reactions: Jou
Ay valla aklıma geldikçe sinir oluyorum. Ben mama kaşığı götürdüm ebe sakın verme dedi. Başka hastanede tam tersi yaparlar bizimkiler verdirmedi. Bende bişey diyemedim keşke senin gibi tavrımı korusaydım. En büyük pişmanlığım o oldu

Ay valla zor iş yaa inşallah emerler düzene girer ya benimde sondayla almadı dün bugün 2 kere verdim aldı inşallah bırakcaz biberonu bakalım

40+0 halen bekliyorum kızlar tık yok bende valla yarın kontrolüm var canlar
Ay hadi hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
9 ayda yaşamadığım hormonlar bugün esir aldı, ya ağlıyorum ya da çok sinirliyim sezaryen öncesi normaldir dimi
Kolay değil ki bebis geliyor, onun stresi heyecanı basmıştır normal tabiiki. Hayirlisiyla alın kucağınıza inşallah
Dogurma ihtimali olanlardan biri bnm ama bi belirti yok henüz
Ben de belirtisiz gittim, suyum çok azdı doğuma aldı doktorum. Onun için hayırlısı olsun hakkınızda, bir de bakmışsınız kucaginizda

Bendede bişey yok inat etti gelmiyo

Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar yerlerini sevdi bizimkiler herhal

Kızlar bebeği sadece anne sütü alan ve memeyi güzel tutan yok mu nedir bunun sırrı? çoğu sıkıntı yaşamış ya da sadece sorun yaşayan yazınca mı öyle görünüyor burdan? Emzirme danışmanlarına baksan bol bol emzir mama verme emzirme pozisyonuna dikkat et tamam her şey kolay. Ben de öyle kolay olacak zannettim de olmuyor mu...

Kızlar süt sağıyorum, mama veriyorum ama şimdi sadece meme vermek istiyorum yetip yetmediğini nasıl anlarım?
Yavrum aç kalmasın

Sizin için demedim kuzu senin işin zaten zor sweetin de. Genel söyledim çevremde çok örnek var.Ayrıcaj kv eşim benle kavga etmişti illa biberonla ver diye.Mama yediririyorlardı zor geliyordu onlara uğraşmak.Yarısını döküyorlar yerken doğrudur.
Ben hastanedekileri anlamıyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle doğum şekli de sütü etkiliyor.Sezeryanda geç doluyor.İlk hafta çene kasları çabuk yoruluyor tam çekemiyorlar minik oldukalrı için.O yüzden elektrikli bir pompa ile kanalları en basından acmak işe yarıyor.Sarılık olmasın diye mama takviye veren cok.

Benmki de cok minnak ve ağzı da kucuk benim ucum bebeğe büyük geliyor ve ağzına alıp tam çekemiyor bende mecbur sağıp vermeye başladım. Sarılık 8 çıktı cunku. Önce memede tutuyorum oyalanıyor biraz ama yarım saat memede dursa belki 5 dklik süt çekebiliyor. Sonra da hemen peşine sağıp veriyorum böylece aldığı miktarı da az çok görmüş oluyorum. İnsallah alışmaz diyeceğim ama sağlıklı olsun da elbet bunlar da gelip geçici ömür boyu emmeyecek ya

Benim bebek ilk doğduğunda hemşireler bile tutturamadı mecbur mama verdiler canım ama şuan tutmaya başladı ufak ufak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…