Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizde de çocuk doktoru ve hemşireler kesinlikle biberon ve emzik kullanma şırınga veya kaşıkla ver dediler ben şırınga ile verdim demekki her hastane farklı oluyor

Bizde de çocuk doktoru ve hemşireler kesinlikle biberon ve emzik kullanma şırınga veya kaşıkla ver dediler ben şırınga ile verdim demekki her hastane farklı oluyor
Bence olması gereken o ya. Benim ebe de sakın verme genzine kaçarsa napcan diye korkuttu. Ben ameliyat olmuş olmasam dinlemez verirdim ama annemler veremez diye üstlemedim de sonuç ortada

Vardır mutlaka ya biz yazdığımız için öyle görünüyor. Mamayı vericeksen bile biberonla verme derim gerçekten 2 günde alıştı bizimki. Şimdi uğraşıyorum. Bende hastanede güzel emince sevindim iyi emcek diye eve gelince gitti

Kızlar süt sağıyorum, mama veriyorum ama şimdi sadece meme vermek istiyorum yetip yetmediğini nasıl anlarım?
Yavrum aç kalmasın
Yetip yetmediğini kesin anlamanın tek yolu bebeğin haftalık aylık kilo alma takibiymiş diğer şeyler hatalı sonuç verebiliyor diyorlar. Ay ben de sıfır tecrübe ama o kadar video izledim cevap yazmadan duramıyorum

Benim bebek ilk doğduğunda hemşireler bile tutturamadı mecbur mama verdiler canım ama şuan tutmaya başladı ufak ufak

Anladım her bebek de anne de farklı hikaye demek bakalım neler olacak ❤

Acısı epeyy vardırr tahmin ediyorumm ama squat yap istersn
Benim de 11 günüm var suni sancıya squat yapıyorum kendi gelir mi diye bir ümit

Reactions: Jou
Kızlar süt sağıyorum, mama veriyorum ama şimdi sadece meme vermek istiyorum yetip yetmediğini nasıl anlarım?
Yavrum aç kalmasın
Eğer emzirdikten sonra beşiğine yatırdığında ağlıyosa doymuyodur ben sütümün geldiğini silikon uçla anlıyorum varsa baya doluyo ucu yoksa çıkmıyor birde benimki mesela süt yoksa bırakıyo memeyi hemen

Ben mama vermiyorum emiyo ama en başından beri pes etmedim hiç başta zor tuttu sürekli sağ sol emziriyorum birde benimki uzun emiyor o memeyi bırakana kadar bekliyorum

Bende uyuyamadım kız bu gece. Adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi bir ağrı girip durdu gece. İçimi oydu sanki. Sabahına kanlı hafif sulu akıntı geldi, sıyırmadan diye düşündüm. Belki kanala girmiştir bilemiyorum. Çarşamba son benim 41 oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…