Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bence olması gereken o ya. Benim ebe de sakın verme genzine kaçarsa napcan diye korkuttu. Ben ameliyat olmuş olmasam dinlemez verirdim ama annemler veremez diye üstlemedim de sonuç ortada
Aslında bende biberon ile takviye yapmak istiyorum çünkü böyle doyup doyamadığını anlamıyorum zaten silikon uç ile emiyor sadece diyorum meme reddi yapmaz heralde sonuçta kendi meme ucumu zaten tutamıyor yani

Bendeki şansızlık erken doğduğu için ememiyordu zamanında doğmuş olsaydı direk emerdi ne güzel

Günlük 20 gr alması gerekiyormuş sanırım maksimum buna bakmak da zor tabi

Ay bunu okuyunca anne bebek uyumunda mama vermeden önce tartıp mama sonrası tekrar tartıyorduk ne kadar aldı diye ne gıcık günlerdi eve tartı alın diyormuşum :)

Aslında bende biberon ile takviye yapmak istiyorum çünkü böyle doyup doyamadığını anlamıyorum zaten silikon uç ile emiyor sadece diyorum meme reddi yapmaz heralde sonuçta kendi meme ucumu zaten tutamıyor yani
Emzirme danışmanlarına göre silikon uç da yapıyor diyorlar. Ama benim kuzenin eşi 2.5 yaşına kadar onla emzirdi bırakmadı

Kızlar doğumdan sonra ne kadar kaldılar yanınızda anneniz kardeşiniz kv vs. 40 gün kalmak zorunda mı? Benim doğum normal olursa göbeği düsüp ilk banyosunu yaptırana kadar annemde kalmayı düşünüyorum çok mu az. 40 gün kalamam herhalde

Ya beni arada emmesine rağmen baya sızlatıyorsa seni düşünemiyorum
Yaniii bakk dimii doktorda bide vitamin verdi şırıngayla igne geçiriyorum içine ve gögsumun ucuna damlatiyorum kendine geliyo herne krem sürersem sureyim kızarıyor

Kızlar bugün sürekli tuvalet isteği ve göbek sertliğim vardı doktorum nst ye gönderdi ve ufak ufak sancılar çıktı başına gelen varmı acaba normalde cuma günü tarih vermişti doktor sezaryan için dahamı erken gelir acaba

Yaaa benim sezaryen olduğu için toparlanmam zor oldu annem le kv doğumdan 1 hafta önce geldiler evi alti ustü temizlediler ettiler doğumdan sonrada annem 1 hafta kaldı dün gitti anne olunca anladım.annemin kıymetini aklima geldikçe ağlamak tutuyo toparlandım şükür bebeğimi kendim alıp bakabiliyorum artık yerimden kalkamiyordum geceleri annem gelir kucağıma verirdi
Kv bizde oda bayrama kadar yemek memek ediyo hersey bende kizima.bakıyorum
Normal se 2 gunde atlatır gelirsin evine kendin bakabilirsin zaten Zekta1 kendi evine geçti ençokta kendi baktı normal doğum oldu senim kararın yanii canım ister annende kal göbek bağin düşene kadar istersen kendi evinde kall ama encokta kendi evinde rahat edersin

O hiç belli olmaz günundede gelebilir erkendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…