Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Annem bende 20 gün olunca evine gitcek 1 haftada sen gel diyor da gitmem sanırım
Sürekli tuvalet isteği doğum belirtisi diyorlar ama tecrübe etmediğim için bilmiyorum. Erken de gelebilir

Evim kücük annem gelse koltukta yatacak o yüzden istemiyorum ben gideceğim. Evimiz 5 dk aralıkta zaten. Göbeği düsüp banyosunu yaptırınca eve gelirim diye düsünüyorum bir sorun olursa çagırırım gelir ins.

Reactions: Jou
Heee ozaman iyi

Ben yurtdışında olduğum için annem yanıma geldi 3 aylık vize aldık 3 ay kalcak nasipse sonra hepbirlikte türkiye'ye döncez çocuğum 4 4buçuk aylık olana dek yalnız değilim çok şükür

Ben mama vermiyorum emiyo ama en başından beri pes etmedim hiç başta zor tuttu sürekli sağ sol emziriyorum birde benimki uzun emiyor o memeyi bırakana kadar bekliyorum
Ne güzel maşaallah. Ben de hiç mama almadım çantada yedek filan olsun diye düşünmedim sonuna kadar zorlamak istiyorum. İlk gün zaten kiraz kadar oluyormuş mideleri. Hiç panik yapmadan ilk günler damla damla bile olsa kendi sütüm dışında birşey vermeyi düşünmüyorum doktor aksini demedikçe. Tabi yaşamadan bilinmiyor ama uğraşacağım yani panik yapmadan sakin sakin inş :))

40+0 halen bekliyorum kızlar tık yok bende valla yarın kontrolüm var canlar

37+5 ten selamlar
37+2 den bir selam da ben çakayım madem :)
Benim yalancı sancılarım baya baya başladı. Cuma gecesi ağrılı kasılmalar c.tesi gecesi de adet sancısına benzer sancılar yüzünden uyuyamadım. Yatınca başlıyor kalkıp yürüyünce geçiyor. Dün gece sırtıma normal yastık boynuma da emzirme yastigini gecirip oturdugum yerden uyudum. Yaşam ve uyku kalitem baya baya etkilenmeye başladı artık inşallah fuzuli sancılar degillerdir diyorum. Bu sancılar umarım bir ise yarıyorlardir valla ne diyeyim. Bakalım bu gece beni neler bekliyor?

Ben yaklaşık bir aydır kafamı koydugumla beraber 4 yastıkla yatıyorum. Gece değil ama gündüz yalancı kasılma oluyor bazen. Son 15 gündür de sabaha karşı en az 2 kere wc kalkıyorum saat 4 6 arası perişan oldum. Salı günü 38+0 oluyorum. Doktor bir hafta sonra gelirsin demişti ama ben gitmedim. Benim gittiğim hastane yarım saat uzaklıkta. Yakınımda devlet hastanesi var nstyi ve ultrasonu orada baktıracagım sancı falan görünürse kendi doktoruma giderim. Zaten nstyi orada cektirebilirsin demişti. Bir sorun yoksa sancımı ve suyumu bekleyeceğim. Sürekli doktora gitmenin bir anlamı yok artık bu haftadan sonra

Dikişlerin ne durumda peki? Benim doktorum da hemen yapabilirsin dedi ama cesaret edemedim.
Dikiilerim yavaş yavaş düşüyor tam olarak geçmedi ben doğumdan beri hergün dula giriyorum göğüslerimede masaj yapıyorum duştayken kanallar açılıyomuş çok iyi geliyo bana yani
Emiyo kuzumm cok şükur ama ısırarakk
Maşallah kuzum iyi şükür emmesi çok iyi
Çok şükür güzel bisi söyleyen oldu
Valla hemen pes etmemek lazım bana hastane de hemşire mama verin olmadı dedi ilk gece ben vermedim azda gelse sütüm zorla tutturdum şimdi çok şükür iyiz
Bepanthol bize iyi gelmedi sudo iyi geldi mesela
Aa doğrudur kuzu herkese aynı etki olmaz
Benim gece hiç kalmadılar gündüz geldiler normal doğumda gece kalınmasına çok gerek yok çünkü ilk gece dışında hastanede zor oluyo ama evde ben kendim baktım gece
Alma hiç bi damlada gelse sütün ver benim ilk başlar hiç sütüm yoktu bol su içtim ve emzirdikçe arttı birde duşa girmek çok etkili bence ay stres yapınca bebeğe bile geçiyo ben bazı günler stresli oluyorum bakıyorum hem sütüm azalıyo hem bebeğim çok ağlıyo gerçekten sakin olmakta fayda var süt her türlü geliyor sütüm olmaz diye düşünme sakın bebekte bi şekilde tutuyo birde doktorlar 2-3 saatte bir emzirin diyolar ama bence ilk günler yarım saatte bir emzirilmeli sarılık olmaması açısından ben boş kaldıkça ilk bir hafta hep emzirmeye çalıştım

O ağrının aynısı bendede var bide belim cok ağrıyo, kanlı akıntı nişan olabilir belki

Emiyor ama yetiyor mu bilmiyorum göğüslerim çok aşırı şişiyor süt akıyor ama ne kadarı çocuğa gidiyor bilmiyorum ve mesela ne kadar sağmam gerekiyor günde bilmiyorum
Gerçekten sıkıntı bu ya. Süt akıyorsa yeteri kadar alıyordur bence bebeğin. Sağma konusunda da takip ettiğim bi danışman 2 memeyi de emzirmede verin sağmayın aktif emen bi bebekse diyor.

Başka bi danışman da mutlaka kalanı sağın boşaltın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…