- 2 Ağustos 2013
- 38.208
- 127.885
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #63.181
Annem bende 20 gün olunca evine gitcek 1 haftada sen gel diyor da gitmem sanırımKızlar doğumdan sonra ne kadar kaldılar yanınızda anneniz kardeşiniz kv vs. 40 gün kalmak zorunda mı? Benim doğum normal olursa göbeği düsüp ilk banyosunu yaptırana kadar annemde kalmayı düşünüyorum çok mu az. 40 gün kalamam herhalde
Sürekli tuvalet isteği doğum belirtisi diyorlar ama tecrübe etmediğim için bilmiyorum. Erken de gelebilirKızlar bugün sürekli tuvalet isteği ve göbek sertliğim vardı doktorum nst ye gönderdi ve ufak ufak sancılar çıktı başına gelen varmı acaba normalde cuma günü tarih vermişti doktor sezaryan için dahamı erken gelir acaba
Alıştınmı artıkk annem gitti dün ama alıştım gibiAnnem bende 20 gün olunca evine gitcek 1 haftada sen gel diyor da gitmem sanırım
Sürekli tuvalet isteği doğum belirtisi diyorlar ama tecrübe etmediğim için bilmiyorum. Erken de gelebilir
Evim kücük annem gelse koltukta yatacak o yüzden istemiyorum ben gideceğim. Evimiz 5 dk aralıkta zaten. Göbeği düsüp banyosunu yaptırınca eve gelirim diye düsünüyorum bir sorun olursa çagırırım gelir ins.Yaaa benim sezaryen olduğu için toparlanmam zor oldu annem le kv doğumdan 1 hafta önce geldiler evi alti ustü temizlediler ettiler doğumdan sonrada annem 1 hafta kaldı dün gittianne olunca anladım.annemin kıymetini aklima geldikçe ağlamak tutuyo toparlandım şükür bebeğimi kendim alıp bakabiliyorum artık yerimden kalkamiyordum geceleri annem gelir kucağıma verirdi
Kv bizde oda bayrama kadar yemek memek ediyo hersey bende kizima.bakıyorum
Normal se 2 gunde atlatır gelirsin evine kendin bakabilirsin zatenZekta1 kendi evine geçti ençokta kendi baktı normal doğum oldu senim kararın yanii canım ister annende kal göbek bağin düşene kadar istersen kendi evinde kall ama encokta kendi evinde rahat edersin
Ay bilmiyorum ki alıştım sankiAlıştınmı artıkk annem gitti dün ama alıştım gibi
Alışıcaksınmecbur vallahiiAy bilmiyorum ki alıştım sanki
Heee ozaman iyiEvim kücük annem gelse koltukta yatacak o yüzden istemiyorum ben gideceğim. Evimiz 5 dk aralıkta zaten. Göbeği düsüp banyosunu yaptırınca eve gelirim diye düsünüyorum bir sorun olursa çagırırım gelir ins.
Ben yurtdışında olduğum için annem yanıma geldi 3 aylık vize aldık 3 ay kalcak nasipse sonra hepbirlikte türkiye'ye döncez çocuğum 4 4buçuk aylık olana dek yalnız değilim çok şükürKızlar doğumdan sonra ne kadar kaldılar yanınızda anneniz kardeşiniz kv vs. 40 gün kalmak zorunda mı? Benim doğum normal olursa göbeği düsüp ilk banyosunu yaptırana kadar annemde kalmayı düşünüyorum çok mu az. 40 gün kalamam herhalde
Yani yapcak bir şey yokAlışıcaksınmecbur vallahii
Ne güzel maşaallah. Ben de hiç mama almadım çantada yedek filan olsun diye düşünmedim sonuna kadar zorlamak istiyorum. İlk gün zaten kiraz kadar oluyormuş mideleri. Hiç panik yapmadan ilk günler damla damla bile olsa kendi sütüm dışında birşey vermeyi düşünmüyorum doktor aksini demedikçe. Tabi yaşamadan bilinmiyor ama uğraşacağım yani panik yapmadan sakin sakin inş :))Ben mama vermiyorum emiyo ama en başından beri pes etmedim hiç başta zor tuttu sürekli sağ sol emziriyorum birde benimki uzun emiyor o memeyi bırakana kadar bekliyorum
40+0 halen bekliyorum kızlar tık yok bende vallayarın kontrolüm var canlar
37+2 den bir selam da ben çakayım madem :)37+5 ten selamlar
Ben yaklaşık bir aydır kafamı koydugumla beraber 4 yastıkla yatıyorum. Gece değil ama gündüz yalancı kasılma oluyor bazen. Son 15 gündür de sabaha karşı en az 2 kere wc kalkıyorum saat 4 6 arası perişan oldum. Salı günü 38+0 oluyorum. Doktor bir hafta sonra gelirsin demişti ama ben gitmedim. Benim gittiğim hastane yarım saat uzaklıkta. Yakınımda devlet hastanesi var nstyi ve ultrasonu orada baktıracagım sancı falan görünürse kendi doktoruma giderim. Zaten nstyi orada cektirebilirsin demişti. Bir sorun yoksa sancımı ve suyumu bekleyeceğim. Sürekli doktora gitmenin bir anlamı yok artık bu haftadan sonra37+2 den bir selam da ben çakayım madem :)
Benim yalancı sancılarım baya baya başladı. Cuma gecesi ağrılı kasılmalar c.tesi gecesi de adet sancısına benzer sancılar yüzünden uyuyamadım. Yatınca başlıyor kalkıp yürüyünce geçiyor. Dün gece sırtıma normal yastık boynuma da emzirme yastigini gecirip oturdugum yerden uyudum. Yaşam ve uyku kalitem baya baya etkilenmeye başladı artık inşallah fuzuli sancılar degillerdir diyorum. Bu sancılar umarım bir ise yarıyorlardir valla ne diyeyim. Bakalım bu gece beni neler bekliyor?
Amin , hepimize nasip olur inşallahSağlıkla kucağınıza alırsınız bir an önce inşallah
Emiyor ama yetiyor mu bilmiyorum göğüslerim çok aşırı şişiyor süt akıyor ama ne kadarı çocuğa gidiyor bilmiyorum ve mesela ne kadar sağmam gerekiyor günde bilmiyorumBence emiyorsa sorun olmaz ya mecbur napcan
Dikiilerim yavaş yavaş düşüyor tam olarak geçmedi ben doğumdan beri hergün dula giriyorum göğüslerimede masaj yapıyorum duştayken kanallar açılıyomuş çok iyi geliyo bana yaniDikişlerin ne durumda peki? Benim doktorum da hemen yapabilirsin dedi ama cesaret edemedim.
Maşallah kuzum iyi şükür emmesi çok iyiEmiyo kuzumm cok şükur ama ısırarakk
Valla hemen pes etmemek lazım bana hastane de hemşire mama verin olmadı dedi ilk gece ben vermedim azda gelse sütüm zorla tutturdum şimdi çok şükür iyizÇok şükür güzel bisi söyleyen oldu
Aa doğrudur kuzu herkese aynı etki olmazBepanthol bize iyi gelmedi sudo iyi geldi mesela
Benim gece hiç kalmadılar gündüz geldiler normal doğumda gece kalınmasına çok gerek yok çünkü ilk gece dışında hastanede zor oluyo ama evde ben kendim baktım geceKızlar doğumdan sonra ne kadar kaldılar yanınızda anneniz kardeşiniz kv vs. 40 gün kalmak zorunda mı? Benim doğum normal olursa göbeği düsüp ilk banyosunu yaptırana kadar annemde kalmayı düşünüyorum çok mu az. 40 gün kalamam herhalde
Alma hiç bi damlada gelse sütün ver benim ilk başlar hiç sütüm yoktu bol su içtim ve emzirdikçe arttı birde duşa girmek çok etkili bence ay stres yapınca bebeğe bile geçiyo ben bazı günler stresli oluyorum bakıyorum hem sütüm azalıyo hem bebeğim çok ağlıyo gerçekten sakin olmakta fayda var süt her türlü geliyor sütüm olmaz diye düşünme sakın bebekte bi şekilde tutuyo birde doktorlar 2-3 saatte bir emzirin diyolar ama bence ilk günler yarım saatte bir emzirilmeli sarılık olmaması açısından ben boş kaldıkça ilk bir hafta hep emzirmeye çalıştımNe güzel maşaallah. Ben de hiç mama almadım çantada yedek filan olsun diye düşünmedim sonuna kadar zorlamak istiyorum. İlk gün zaten kiraz kadar oluyormuş mideleri. Hiç panik yapmadan ilk günler damla damla bile olsa kendi sütüm dışında birşey vermeyi düşünmüyorum doktor aksini demedikçe. Tabi yaşamadan bilinmiyor ama uğraşacağım yani panik yapmadan sakin sakin inş :))
O ağrının aynısı bendede var bide belim cok ağrıyo, kanlı akıntı nişan olabilir belkiBende uyuyamadım kız bu gece. Adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi bir ağrı girip durdu gece. İçimi oydu sanki. Sabahına kanlı hafif sulu akıntı geldi, sıyırmadan diye düşündüm. Belki kanala girmiştir bilemiyorum. Çarşamba son benim 41 oluyorum
Onuda deniyeyimAcısı epeyy vardırr tahmin ediyorumm ama squat yap istersn
Sümüksü değildi hafifi sıkı gibiydi tam emin olamadım o yüzdenO ağrının aynısı bendede var bide belim cok ağrıyo, kanlı akıntı nişan olabilir belki
SuluSümüksü değildi hafifi sıkı gibiydi tam emin olamadım o yüzden
Gerçekten sıkıntı bu ya. Süt akıyorsa yeteri kadar alıyordur bence bebeğin. Sağma konusunda da takip ettiğim bi danışman 2 memeyi de emzirmede verin sağmayın aktif emen bi bebekse diyor.Emiyor ama yetiyor mu bilmiyorum göğüslerim çok aşırı şişiyor süt akıyor ama ne kadarı çocuğa gidiyor bilmiyorum ve mesela ne kadar sağmam gerekiyor günde bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?