Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yanıyor ama sağmadığım zaman göğüslerim çatlayacak gibi ağrıyor

Herdoktor ayrı birşey herkes ayrı birşey diyo vallahii neye ne kime inanacağımıza şaşırdık

almışken kullan bence hem işe ne kadar yarıyor görmüş oluruz

Geçmiş olsun o zamanlar işe yaradı mı?
Şimdi de kullanacak mısınız ondan ?
Kullancam artık yapacak bişe yok ilk doğumumda da kullandım o kremi işe yarıyo tabi dikiş izim hem az belliydi hem de küçülüyor toparlıyo

Bu gece yine oturdugum yerden yer yaptım kendime ama az kalsın boynum tutuluyormuş. Işin içine bir de boyun tutulması eklenirse tadından yenmez çok ilginç ama sabaha karşı yastıkları alıp yere koydum normal pozisyonumda yattım tık yok. Ne oluyorsa gece oluyor. Gece 23.00 de zaten bir harekete basliyor gümbür gümbür. Bazen sabahları gobegimi sallayip uyandirasim geliyo "kalk gece uyumuyosun sonra" diye

3-4 günde bir çagırıyor beni ben de gidiyorum. Doktorunuzun sizden öyle bir talebi varsa aksatmayın bence yrm saat bi şey değil 45 dk fln sürüyor bnm de. Kiminin suyu geliyormuş mesela fark etmiyormuş Allah korusun. Bi duş anında tuvalet esnasında gelse haberimiz olmaz. Nst her gittigimde bana da takıliyor çok da lazım bir sey degilmiş gibi geliyor bana da ama işte kimi insan da sancisi oldugunu hissetmiyormuş

Canım ultrasonda kaç ölçülmüştü doğunca kaç doğdu? Ölçülenle uyumlu doğmuş muydu seninki?

Reactions: Jou
Merhaba arkadaşlar bugün eşim bizim kızın 2. Topuk kanı sonuçlarını almaya hastaneye gidince aklıma geldi..öncesinde bebekle uğraşmaktan buraya yazmayı düşünemedim…ilk topuk kanını normal verdik 2. Topuk kanında doktorumuz biz hastane olarak 2.topuk kanını özel bir laboratuara gönderiyoruz ayrıntılı metabolik tarama yapılıyor dedi…sonuçlara bakarken fark ettim epey bir hastalık taraması yapılmış….belki yaptırmak isteyen olur diye buraya yazma gereği duydum..Allah tüm yavrularımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…