Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kizlar bugun aksam uzeri 4-5 gibi doğuma giricem dualarinizi esirgemeyin
Rabbim yardımcın olsun kolaylıkla sağlıkla al kuzunu kucağına
Evet sma falan da bakılıyormuş artık
Kızlar hastanedeyim suyum azalmış, doktor riske atmadı, yatışım yapıldı, balon takıldı açılma bekliyoruz, dua edin rica ediyorum
Rabbim yardımcın olsun
kızlar, sabah 09:20 de doğdu kızım ikimizde iyiyiz, ağrılarım var, az toparladığım zaman detayları paylaşıcam
Hadi gözün aydın geçmiş olsun

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 40+0 ,Yine açıklık falan yok 1 hafta daha bekleyecegiz dedi doktorum, 1 hafta sonra olmazsa vajinal fitil vs deneyeceğiz dedi doktor 42. Haftayı beklemeyecegiz en son çare sezaryen. Yani son 1 haftam en fazla umarım sancım falan gelir bu hafta içinde veya suyum

Insaallahh yaa

Hadi hayırlısı inşallah bizimki bekletmiyo 17 haziran 40 hafta bitiyo başlatcak doğumu bekletemem dedi

Eyvah eyvah o zaman :) benim oğlan da aynıydı, şimdi sabahları bir melek, geceleri de durmuyor sıpa
kizlar bugun aksam uzeri 4-5 gibi doğuma giricem dualarinizi esirgemeyin

Kızlar hastanedeyim suyum azalmış, doktor riske atmadı, yatışım yapıldı, balon takıldı açılma bekliyoruz, dua edin rica ediyorum
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah kiźlar
kızlar, sabah 09:20 de doğdu kızım ikimizde iyiyiz, ağrılarım var, az toparladığım zaman detayları paylaşıcam
Ah gözünüz aydın olsun inşallah, çok sevindim. Güle güle büyütün,. Detayları bekliyoruz müsait olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…