Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok gecmis olsun canim. İlk defa duydum bu rahatsizligi. Umarim doğumdan sonra tez zamanda gecer ve rahatlarsin

Canım çok gelmiyorsa leke şeklindeydi normal. Bizim de düştü üzerine bez koyuyorum zıbına değmesin diye çğnkü leke bırakıyor. Banyo yaptırdınız mı
Evett yaaa atlete leke biraktı amaa hava almaz diye bez koymadım ben banyoyu hemen ettmeyelim dedik kanı iyice temizlensin hemen iltihap kapar birşey olur diye bikaçgüne bekleyelim dedik

Istiyorsan başlat kuzu biran önce bitsin
Doktorum kabul ederse durmayacağım valla. Tam bir zorluğa alışırken arkadan daha zor bir şey çıkıyormuş gibi hissediyorum.

Çok gecmis olsun canim. İlk defa duydum bu rahatsizligi. Umarim doğumdan sonra tez zamanda gecer ve rahatlarsin
Sağolasın canım bende hiç duymamıştım başıma gelene kadar

Gözün aydın canım
Bunu nasıl tahmin ederimm hoş kısasas kısas kestin banaa oluyomuki ya oyle bildiğim kadariyla olmuyo sezaryenden sonra tekrar sezaryen olur diye biliyordum
Oluyor kızzz ben 2 tane yaptım sezeryandan sonra normal doğum
Kızlar dikişli normal doğum yapanlar ne zaman banyo yaptınız acaba?
Banyo hemen yapılıyor da dikişlerin acısı ne zaman gidiyor Allah aşkına
Ben totomun üstüne oturamıyorum
Ooyy kızimın göbek bagı çıktı gözümuz aydın
Gözün aydın tatlımmmm
Kızlar hastanedeyim suyum azalmış, doktor riske atmadı, yatışım yapıldı, balon takıldı açılma bekliyoruz, dua edin rica ediyorum
Rabbim kolaylaştırsın su gibi gelsin inşallah
kızlar, sabah 09:20 de doğdu kızım ikimizde iyiyiz, ağrılarım var, az toparladığım zaman detayları paylaşıcam
Hadi gözün aydın olsun canım
Ayyy çok çok geçmiş olsun canım benim

Bende onu soracaktım bak unutmuştum. Bizimde aynı az az geliyor

Ben memnunum ama artık aşağı kayıyor. Alttan destekli olanlardan alabilirsin

Her ay sağlık ocağına mı gidiyoruz hiç demedi bana hemşire
Kan normal gelir ama doktora gittiğinizde diyin gümüş nitratla yakıyorlar gerek görürlerse.Kurumadan yıkamasanız daha iyi olur kızlar

Vallaha buyük cesaret amaaa totonu patlattınn

Doktorum kabul ederse durmayacağım valla. Tam bir zorluğa alışırken arkadan daha zor bir şey çıkıyormuş gibi hissediyorum.

Sağolasın canım bende hiç duymamıştım başıma gelene kadar
Hahaha düşünme oylee biran önce bitsin gitsin kafasında olsun ben oyle ettim oyuzden sezaryene giderken hiç korkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…