- 4 Ağustos 2021
- 1.463
- 1.978
- 83
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #63.361
Gözünüz aydın canım çok sevindimmYaaaa kuzu benimki yoğun bakımdaydı ya inan hiç kendime gelemedim günlerce. Cumartesi öğleden sonra taburcu olduk. 2 gündür evet aşk yaşıyoruz kızımla
Sorma sorma. Böyle olacağını bileydim en baştan sezeryana girerdimVallaha buyük cesaret amaaa totonu patlattınn
Teşekkür ederim kuzummm çok şükür kavuştukGözünüz aydın canım çok sevindimm
Ya kuzu ne olcak bu dikişler. Sen kontrole gittin mi doktor ne diyor Acaba ne zamana geçermiş bu dikişlerin acısı sızısı. Oturamıyorum yeminle yaaafatma86
Sormayın ben de ayni durumdayim
Dikislerin etrafında sertlik var, o sertlikten rahat edemiyorum ben de.
Altta dikiş acısı, üstte meme acısı.. Anca 2 3 haftaya toparlanıriz herhalde
Şimdi nasılsın canoSorma sorma. Böyle olacağını bileydim en baştan sezeryana girerdim
Teşekkür ederim kuzummm çok şükür kavuştuk
Ya kuzu ne olcak bu dikişler. Sen kontrole gittin mi doktor ne diyor Acaba ne zamana geçermiş bu dikişlerin acısı sızısı. Oturamıyorum yeminle yaaa
Kızlar günaydın bayadır giremedim yazamadım okuyamadım. Sarılık değerimiz sınırda çıktığı için 2 gün yatış almıştık. Morallerim çok bozuktu. Yorgunum, doğru pozisyon emziremiyorum, dinlenemiyorum, ameliyatlı göğsümü bebeğe vermekte zorlanıyorum. Göğüs ucu yaralarını hiç söylemiyorum. Göğüslerim taş gibi oluyor boşaltmaya çalışıyorum. Ben strese girdikçe bebekte strese giriyor. Tavsiyesi olan benim gibi durumları yaşayanlar var mı? Emzirme işini vs nasıl çözdünüz?
Sanmıyorum ya kurudukça geçer ben dokunmadım hiçIcindekini temizlemek gerekir belki kuzu gobek kordonunun kanı kalmıştırr eşimle iyice baktık ama
Yesinler sizi Rabbim ayırmasın bir daha siziYaaaa kuzu benimki yoğun bakımdaydı ya inan hiç kendime gelemedim günlerce. Cumartesi öğleden sonra taburcu olduk. 2 gündür evet aşk yaşıyoruz kızımla
Çok aşırı değil bizimki. Cuma kontrolü var sorarım artık onda. Düşünce yıkayın dediler yıkıyoruz bizde vallaKan normal gelir ama doktora gittiğinizde diyin gümüş nitratla yakıyorlar gerek görürlerse.Kurumadan yıkamasanız daha iyi olur kızlar
Emzirme işini çözemedim ben. Bizimki de emmiyor yalıyor. Emzirme danışmanına yazdım Facebook da o yardımcı oluyor kataterle besliyorum 2 gündür biberonu unutması içinKızlar günaydın bayadır giremedim yazamadım okuyamadım. Sarılık değerimiz sınırda çıktığı için 2 gün yatış almıştık. Morallerim çok bozuktu. Yorgunum, doğru pozisyon emziremiyorum, dinlenemiyorum, ameliyatlı göğsümü bebeğe vermekte zorlanıyorum. Göğüs ucu yaralarını hiç söylemiyorum. Göğüslerim taş gibi oluyor boşaltmaya çalışıyorum. Ben strese girdikçe bebekte strese giriyor. Tavsiyesi olan benim gibi durumları yaşayanlar var mı? Emzirme işini vs nasıl çözdünüz?
Kurudu gibi bugün baktımmSanmıyorum ya kurudukça geçer ben dokunmadım hiç
Yesinler sizi Rabbim ayırmasın bir daha sizi
Çok aşırı değil bizimki. Cuma kontrolü var sorarım artık onda. Düşünce yıkayın dediler yıkıyoruz bizde valla
Emzirme işini çözemedim ben. Bizimki de emmiyor yalıyor. Emzirme danışmanına yazdım Facebook da o yardımcı oluyor kataterle besliyorum 2 gündür biberonu unutması için
Senin sağlık ocağınla derdin neee yapsinlar kontrolunu birakkBende onu soracaktım bak unutmuştum. Bizimde aynı az az geliyor
Ben memnunum ama artık aşağı kayıyor. Alttan destekli olanlardan alabilirsin
Her ay sağlık ocağına mı gidiyoruz hiç demedi bana hemşire
Aşkinizı yesunlerrrYaaaa kuzu benimki yoğun bakımdaydı ya inan hiç kendime gelemedim günlerce. Cumartesi öğleden sonra taburcu olduk. 2 gündür evet aşk yaşıyoruz kızımla
Yapsınlar da demediler kiiiiSenin sağlık ocağınla derdin neee yapsinlar kontrolunu birakk
Aşıya çağırdıklarında ararlar gitmişken de bakarlar bebeğim.1 aylık olduklarında aşıları var.Yapsınlar da demediler kiiii
Bir kere danışmanlık aldım ama süresi yeterli değil (1,5-2 saat gibi sadece emzirme yok içimde bebek banyosu vs) bence hemen olucak gibi durmuyor insan tek kalınca başa sarıyorBen henüz yaşamadığım için tecrübem yok ama bi danışmandan yardım alsanız emzirme işi için nasıl olur acaba?
İnşallah kısa sürede çözülür
Göbek kordonu düştükten sonra hafif kanama olması normalmiş ebe bana olurda korkma fazla ise hastaneye gel demişti.Bende onu soracaktım bak unutmuştum. Bizimde aynı az az geliyor
Ben memnunum ama artık aşağı kayıyor. Alttan destekli olanlardan alabilirsin
Her ay sağlık ocağına mı gidiyoruz hiç demedi bana hemşire
Hayirli olsun saglikla buyusunKızlar merhaba burada doğum yapanları gördükçe hevesleniyordum cuma suyum geldi normal doğum için gidip cumartesi gece sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Çok şükür ben de kavuştum yavrumaşimdi de buradan benden önce doğum yapanların tecrübelerini takip ediyorum
Bence annende kal kalabildiğin kadar kal, ben tek yapamazmışım. Uykusuzluk bir yandan yorgunluk bir yandan bebeğe alışma bir yandan vs o kadar çok şey varki..Kızlar doğumdan sonra ne kadar kaldılar yanınızda anneniz kardeşiniz kv vs. 40 gün kalmak zorunda mı? Benim doğum normal olursa göbeği düsüp ilk banyosunu yaptırana kadar annemde kalmayı düşünüyorum çok mu az. 40 gün kalamam herhalde
Kendi sancın olmayınca suni veriyor demi . Bu Arada birazcık dahi açılma varsa kolay oluyormuş suni sancı . Ama hiç açılma yoksa sezeryana dönme şansı yüksekmiş
Benim bildiğim açılma hiç yoksa suni sancı verilmiyor. Önce açılma olması için balon kateter konuyor ya da vajinal fitil gibi bir şey koyuyorlar. Ne zaman açılma görürlerse o zaman suni sancıya başlanıyor. Bu arada açılma sonrası suyu patlatan da oluyor sanırım ama o hangi aşamada bilmiyorum. Benim de günü pazartesiye çekti dr bu hafta sonuna kadar gelmezse pazartesi yatış. Başarı oranı yüzde 80-90, başarısız olursak sezaryen dedi.Aynen suni sancı vercek açılma varmı bilmiyorum çarşamba için gel demişti bakalım ne diyecek
Sorma ben de 31 haftada erken doğum riskiyle yattım 3 gün. Orda bi korktuk erken mi gelecek diye. Şimdi de 38 dolunca doğuma alacaklar az kaldı dolmadan kendi gelse diye bakıyorum o suni sancı vs işlemlere gerek kalmasın diye. Bi de kendiliğinden gelse şimdi birbirine zıt iki korkuyu da boşuna çekmiş olacağımBakalim ne zaman gelicek, erken dogum riskiydi bilmemneydi derken 38i bulduk
Erken mi dogucak diye korkarken simdi kendi gelmezse diye korkuyoruz evt cok garip bi sürec hamilelikBenim bildiğim açılma hiç yoksa suni sancı verilmiyor. Önce açılma olması için balon kateter konuyor ya da vajinal fitil gibi bir şey koyuyorlar. Ne zaman açılma görürlerse o zaman suni sancıya başlanıyor. Bu arada açılma sonrası suyu patlatan da oluyor sanırım ama o hangi aşamada bilmiyorum. Benim de günü pazartesiye çekti dr bu hafta sonuna kadar gelmezse pazartesi yatış. Başarı oranı yüzde 80-90, başarısız olursak sezaryen dedi.
Sorma ben de 31 haftada erken doğum riskiyle yattım 3 gün. Orda bi korktuk erken mi gelecek diye. Şimdi de 38 dolunca doğuma alacaklar az kaldı dolmadan kendi gelse diye bakıyorum o suni sancı vs işlemlere gerek kalmasın diye. Bi de kendiliğinden gelse şimdi birbirine zıt iki korkuyu da boşuna çekmiş olacağım
Aa hadi hayirlisi, saglikla gelsin minikKızlar selam, kontrolden geliyorum şimdi 3 cm açıklığım olmuşbgn yrn her an suyun gelebilir, bol bol yürüyüs dedi ama ben suyun heran gelebilir diyince tedirgin oldum yürüyüş de yapamam artık en çok yalancı sancılarımın boşa gitmemesine sevindim 2 gecedir uyutmayan kasilmalarin ve agrilarin sebebi buymuş demek ki hadi bakalım yaa inşallah tüm bekleyenler için her şey sorunsuzca ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?