Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim ilk bebegimde neler yaşadım bir bilsen ahh.. Şimdi anlatıp canını daha da sıkmak istemiyorum ama bunları bir tek sen yasamiyorsun bunu bilmeni ve uzulmemeni istiyorum. Bebeğine en iyi bakacak ve onu anlayacak tek kişi sensin önce buna inan ve rahatla. 9 ay boyunca oluşan güçlü bir bağınız var evet tecrübeli değilsin belki ama iç güdülerinle ve araştırmayla ekstra profosyonel destekte alabilirsin,bu işin üstesinden geleceksin eminim buna. Daha cok yeni,ben tecrübeli olmama rağmen bazen elim ayağıma dolanıyor ağladığında. Sakin kalmak çok önemli sakin ol yapacağına inan. İlk zaman kundaklayıp oylede emzirebilirsin daha kolay olur tutması.

Buna benzer agrilar bende de oluyo ozellikle aksam 23 sularinda, sonra yataga gecip yatinca geciyolar, uyurken de arada bi adet sancisi gibi biseyler hissediyorum ama cok az, ztn cati agrisi hep mevcut, aslinda iyi bisey acilmaya baslamasi, insan bi stres oluyo ama hic acilma olmamasindan cok daha iyi yani, evin cevresinde dolas istersen doktor yuruyun dediyse ya da evin icinde git gel, ayni valla bnde korkudan daha az hareket eder oldum
Halbuki dogmasi gerekiyo artik dogsa da sorun yok fln dedi doktorum ama dogumdan korkuma sonsuza kadar tutucak gibiyim

Hahah aynen. Senle olası doğum tarihlerimiz aynı zaten ben de bebegi de strese sokmayayim diye tedirginlik modundan ciktim normalde napiyosam onlari yapmaya basladim. Birazdan evi süpürüp silecem bakalım senin kontrolun ne zaman hafif hafif agrilarin basladiysa sende de olmuş olabilir açılma.

Kızım çok küçük doğmuştu bana yatarak emzirmeyi tavsiye etmişlerdi ilk zamanlar bi araştır istersen hem bebek daha az efor sarfettiği için daha kolay emiyormuş hem de anne daha rahat ediyormuş.

Bi de kızlar ilk zamanlar için vakumlu süt pompalarını tavsiye ediyordu instagramdan takip ettiğim bi ebe monchi miydi neydi öyle bi markanın varmış çok memnundu kullanan kadınlar.

Çok sükurrr kuzumm yaa sadece sagıma yatamıyorum sola yatmaya başladım artık şükürr
Toparlandım almişte iyi şuan emziriyorumm
Yaaa senin de bayağı oldu ama yavaş yavaş toparlancaz kuzummm
Bebişlerimiz iyi olsun da
Oyyy emzirirmiş Almişimi yesun oni teyzesi
Öp kokla benim yerime de annesiiii
Bizde aynı kataterle beslemeye başladım 2 gündür biberonu bıraktırmaya uğraşıyorum. Ama hala memeyi almıyor yalıyor. Tek sorunumuz emmemesi. Elimden geleni yapıyorum olmazsa artık yapacak bir şey yok
Katater nedir diye baktım da videosunu izledim. Ay kuzum Rabbim kolaylık versin inşallah emmeye başlar inşallah Dediğin gibi sen elinden geleni yaptın zaten olmuyorsa da yapacak bir şey yok
Öp kokla mis gibi benim yerime de

Vallahi sabırsızlıkla bekliyorum artık yoruldum taşıyamıyorum çocuğu ya hiç olmayan çatlaklar çocuk bastıkça aşağıya doğru çıktı ve ayrıca aşırı halsiz hissediyorum kendimi artık ve bitkin hani enerji geliyordu doğuma yakın

Benimki 24 saatte alınmadı. Sağlık ocağı ora aldıysa tamam dedi. 3 4 gün sonra aradı bir kez daha alcaz 48 saatten önce alınmış sonuç doğru çıkmaz dedi. Demek ki her yerde farklı bizim gelinlerin çocuklarından da 1 kez alınmış sordum da

Anladım canım. Üzücü cidden sırf onların yaptığı hata yüzünden bebisin canı bir daha acımış

İnşallah fatmuş ya aklına gelirsem dua et bizede emsin

Sen de Azra fıstığımı öp

oyyy koklarımm artık süt kokuyo benim kızçee

Kızlar benim kız 1 haftadır falan gündüz gece uyanık duruyordu baya. Dünden beri uyuyor sürekli kateterle besliyorum ya şekeri mi düştü ki dedim ama içiyor sonuçta mamasını zamanında. Normal mi acaba?

Evett yaaa atlete leke biraktı amaa hava almaz diye bez koymadım ben banyoyu hemen ettmeyelim dedik kanı iyice temizlensin hemen iltihap kapar birşey olur diye bikaçgüne bekleyelim dedik
Aynen canım bizim de cumartesi düşmüştü . Bugün yaptırdık banyosunu biraz bekledik kurusu toparlasın diye . Ya bn incecik pamuklu bi kumaş koyuyorum lekesi ona çıksın diye

Reactions: Jou
Kızlar yakınımdaki hastaneye gittim kontrol icin. Doktor ameliyattaymıs tek doktor oldugu için randevu ful ve hasta almıyor tıpıs tıpıs geri döndüm nasipse cuma günü kendi doktoruma gidem artık

Bir kere danışmanlık aldım ama süresi yeterli değil (1,5-2 saat gibi sadece emzirme yok içimde bebek banyosu vs) bence hemen olucak gibi durmuyor insan tek kalınca başa sarıyor
Zamanla yaşayarak öğreneceksin.Danışmanlar bence bi yere kadar sonuçta o bebekle 24 saat olan sensin.Maket değil ki bu bir canlı.Bu konuda bence büyüklerimiz tecrübeliler daha iyi yol gösterir.
Benim oğlum da sabah pek emmedi 5dk emip uyuyor gözünü açamıyor uykudan.Mama veriyorum böyle zamanlarda.
Senin bebişin daha çok minik çene kasları gelişmedi zaman tanıyın birbirinize annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…