Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayirli olsun saglikla buyusun dogumla ilgili detaylari bekliyoruz iyi oldugunzda

@turkish-americano cok gecmisolsun bi an once kendiliginden gelir bebik insallah
Suyum gelince hastaneye gittik canım zaten bekliyordum artık yürüyüşler squatlar derken gelmesini hastaneye gittiğimizde açıklığım yoktu bekleyelim dedi doktorum daha sonra gece suni sancıya başlandı benim yine açılmam olmadı yaklaşık 30 saate yakın bekledik sancılarım 4dk da bire kadar inmişti ama açıklığım bir türlü 2cm nin ötesine geçmedi. Bebeğimin kalp atışlarında düzensizlik başlayınca ani sezeryana alındım. Allah'a şükürler olsun evladım sağlıklı darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma

Hafiflesede bizim kız ısırarak ucunu emiyo resmenn etrafina saramadım bitürlü kipkirmızı oluyo
Canım ben bugün doktoruma sordum da susam yağı ile eritilmiş tereyeğını karıştırınca krem formunda oluyormuş her emzirmeden sonra kullanabilirsin dedi. Kendisi de kullanmış 1 günde göğüslerim tamamen iyileşti dedi ben de deneyeceğim

Reactions: Jou
Sağlıkla gelsinlerde tabiki unutulucak o ağrılar acılar ama günlerdir ağrı çekiyorum iki adım atsam yoruluyorum bi çoğumuzda oyle zaten, o yüzden sabırsızlanıyoruz gelselerde bitse die sanırım, grupta doğuranların 40ları çıkcak bizde daha gelen giden yok hakkımızda hayırlısı olsun Allah gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah

Kızlar dua edin lütfen yaa ben çok kötüyüm kan alındı röntgen çekildi yatış verecez sanırım dediler. Şimdi bi enfeksiyona daha bakılıyor

Kuzum dur hemen telaş yapma kötü birşey yoktur. Güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar dua edin lütfen yaa ben çok kötüyüm kan alındı röntgen çekildi yatış verecez sanırım dediler. Şimdi bi enfeksiyona daha bakılıyor
Yaa kıyamam. Bir şey olmaz Allahın izniyle kontrol altında tutalım fln demişlerdir olur da ateşi fln çıkarsa diyedir. Korkutma kendini, bi baksınlar bakalim enfeksiyonu fln varsa zaten çıkar ortaya. Teyakkuzda olmak da fayda var her zaman. Tahlilleri temiz çıkar inşallah.

Aaaa iyimiş not aldımm bi dene bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…