- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #63.421
Bas cevresi kilo ve boy takip ediliyor yakından.Onu söyledi 1 ay olunca gel dedi
Iyi yaptınn nem yapmıyorsa iyi fikirAynen canım bizim de cumartesi düşmüştü . Bugün yaptırdık banyosunu biraz bekledik kurusu toparlasın diye . Ya bn incecik pamuklu bi kumaş koyuyorum lekesi ona çıksın diye
Yorgun düşmüştür annesiKızlar benim kız 1 haftadır falan gündüz gece uyanık duruyordu baya. Dünden beri uyuyor sürekli kateterle besliyorum ya şekeri mi düştü ki dedim ama içiyor sonuçta mamasını zamanında. Normal mi acaba?
Benimki hemen oldu hastaneden gelince o zaman çok sıcaktı şimdi serinledi biraz da belki de sıcaktan olmuşturBende süreyim bepanthol , dudağının üstünde bile var. Sıcaktan mı oluyor acaba
Ay normal mi yani konuşuyoruz uyandırmaya çalışıyoruz baygın gibi ya korktum bendeYorgun düşmüştür annesi
Çiş,kaka miktarı iyiyse sıkıntı yoktur ama sen vakti gelince yine beslemeyi ihmal etme canım. Benim bebişte gece iyi uyumadığında gündüz 4,5saat aralıksız uyuyor uyandirmasamAy normal mi yani konuşuyoruz uyandırmaya çalışıyoruz baygın gibi ya korktum bende
Yeni dogan bebeklerin 16,17saati uykuda geçiyor canım. Beslenmesinden eminsen sıkıntı yoktur inşallahAy normal mi yani konuşuyoruz uyandırmaya çalışıyoruz baygın gibi ya korktum bende
Anladım canım inş kendi sancınla gelir en güzeli o ben de çok istiyorum ama şimdiden zihnen hazırlıyorum kendimi suni de olsa bir gün işte doğunca bir önemi kalmayacak her şey bitecek diye doğum anına odaklanmaya çalışıyorum. Bir de bi danışmandan dinledim suni alırsanız nst ye bağlı halde iken gözlerinizi kapatın bebeğin kalp atış seslerine odaklanıp nefes egzersizleri yapın diyorduYarın kontrolum var inan bende tam bilmiyorum. bana dediği suni sancı vermek istemiyorum inşallah kendi sancın gelir gelmezse eğer cuma suni vererek doğumu başlatcam daha fazla bekletemem dedi. Yarın bi gideyimde sorcam aklımdakileri tek temennim inşallah kendi sancım başlarda gerek kalmaz
Canım Allah kolaylık versin sonuna geldik artık ben de nefeste zorlanıyorum her pozisyonda oturamıyorum nefesim kesilir gibi oluyor bir de huzursuz bacak mı neyse anlamadım yatınca bacağıma sinyal gidiyor sanki oynuyor uyandırıyor bi değişik his uyku kalitemi çok bozdu ama az kaldı inşaallah kucağımıza alınca hepsi geçecek sevabı kalacak bu sıkıntılarınVallahi sabırsızlıkla bekliyorum artık yoruldum taşıyamıyorum çocuğu ya hiç olmayan çatlaklar çocuk bastıkça aşağıya doğru çıktıve ayrıca aşırı halsiz hissediyorum kendimi artık ve bitkin hani enerji geliyordu doğuma yakın
Cildini bebek losyonuyla sürekli nemli tut canım. Bebe yağı kullanma. Bir de kalın giydirmeye,terketmemeye çalış geçer umarım.Kızlar, bebeğinizde isilik var mı acaba? Benimkinin suratında çok var ya hafifte göbeğinde başlamış
Çiş,kaka miktarı iyiyse sıkıntı yoktur ama sen vakti gelince yine beslemeyi ihmal etme canım. Benim bebişte gece iyi uyumadığında gündüz 4,5saat aralıksız uyuyor uyandirmasam
2 saatte bir mamasını veriyorum mutlaka. Önceki günler gündüz ve gece uyanık olduğu saatler oluyordu dünden beri böyle olunca korktum yaYeni dogan bebeklerin 16,17saati uykuda geçiyor canım. Beslenmesinden eminsen sıkıntı yoktur inşallah
Korkma kuzum 1 hafta uykusuzdu diyorsun yorulmuştur2 saatte bir mamasını veriyorum mutlaka. Önceki günler gündüz ve gece uyanık olduğu saatler oluyordu dünden beri böyle olunca korktum yakonuşuyoruz uyandırmaya çalışıyoruz yok uyanmıyor
Tamam sakin olcamKorkma kuzum 1 hafta uykusuzdu diyorsun yorulmuştur
Çok endiselenirsende aile hekimine götür için rahatlasin
Dün vardi kontrolüm, düzenli sanci cikmadi nstde ve muayne yapildi rahim agzi yumusamis dedi doktor, acikliktan fln bahsetmedi ztn olsa soylerdi heralde onuda, evt bakalim 26sina kadar durucakmi yoksa erken mi geliceklerHahah aynen. Senle olası doğum tarihlerimiz aynı zatenben de bebegi de strese sokmayayim diye tedirginlik modundan ciktim normalde napiyosam onlari yapmaya basladim. Birazdan evi süpürüp silecem bakalım senin kontrolun ne zaman hafif hafif agrilarin basladiysa sende de olmuş olabilir açılma.
Ya inşallahAnladım canım inş kendi sancınla gelir en güzeli o ben de çok istiyorum ama şimdiden zihnen hazırlıyorum kendimi suni de olsa bir gün işte doğunca bir önemi kalmayacak her şey bitecek diye doğum anına odaklanmaya çalışıyorum. Bir de bi danışmandan dinledim suni alırsanız nst ye bağlı halde iken gözlerinizi kapatın bebeğin kalp atış seslerine odaklanıp nefes egzersizleri yapın diyordu
Canım Allah kolaylık versin sonuna geldik artık ben de nefeste zorlanıyorum her pozisyonda oturamıyorum nefesim kesilir gibi oluyor bir de huzursuz bacak mı neyse anlamadım yatınca bacağıma sinyal gidiyor sanki oynuyor uyandırıyor bi değişik his uyku kalitemi çok bozdu ama az kaldı inşaallah kucağımıza alınca hepsi geçecek sevabı kalacak bu sıkıntıların
Benim de eşim ne zaman arasam gidiyor muyuz diyordu direkt,o gece yorgundu yatarken 25saat boyunca bana doguruyorum deme diyerek yattı ve bilin bakalım ne oldu,o gece doğurdumYa inşallahen çokta son zamanlarda insan sabırsızlanıyor bide her gün eşimi de beni de arayıp gelmedi mi diye rahatsız etmeleri yokmu sanki gelse yoluna kırmızı halı döşeyip altına boğacaklwr
Sağol canım, doktor suni sancı için erken dedi maalesef bu rahatsızlığı çekeceğim doğum yapana kadar. Küveti doldurup yulaf banyosu yapacağım, o biraz kaşıntıyı hafifletiyormuş.Hayirli olsun saglikla buyusundogumla ilgili detaylari bekliyoruz iyi oldugunzda
turkish-americano cok gecmisolsun bi an once kendiliginden gelir bebik insallah
Ya çok sevindim3cm açılmana, gözün AydınKızlar selam, kontrolden geliyorum şimdi 3 cm açıklığım olmuşbgn yrn her an suyun gelebilir, bol bol yürüyüs dedi ama ben suyun heran gelebilir diyince tedirgin oldum yürüyüş de yapamam artık en çok yalancı sancılarımın boşa gitmemesine sevindim 2 gecedir uyutmayan kasilmalarin ve agrilarin sebebi buymuş demek ki hadi bakalım yaa inşallah tüm bekleyenler için her şey sorunsuzca ilerler
Göğüs acıların hafifledi mi canım?Çok sükurrr kuzumm yaa sadece sagıma yatamıyorum sola yatmaya başladım artık şükürr
Toparlandım almişte iyi şuan emziriyorumm
Her gün ten tene temas yapıyor musun canım 15-20 dk?Bizde aynı kataterle beslemeye başladım 2 gündür biberonu bıraktırmaya uğraşıyorum. Ama hala memeyi almıyor yalıyor. Tek sorunumuz emmemesi. Elimden geleni yapıyorum olmazsa artık yapacak bir şey yok
Aaa hadi bakalım peşpeşe gidelim hepimiz. Şurda kaç kişi kaldık hepitopuSağol canım, doktor suni sancı için erken dedi maalesef bu rahatsızlığı çekeceğim doğum yapana kadar. Küveti doldurup yulaf banyosu yapacağım, o biraz kaşıntıyı hafifletiyormuş.
Ya çok sevindim3cm açılmana, gözün Aydın
Senin belirtilerine benzer bende yaşıyorum bakalım cuma günü yine alttan bakılacak umarım bende açılmışımdır iyice
Yürüyüş yapmayı bırakma kız,ped tak yuruyecegin zaman sıkıntı olmaz,hadi bakalım bugün yarın doğum olur artık sağlıkla gelsin bebis❤Aaa hadi bakalım peşpeşe gidelim hepimiz. Şurda kaç kişi kaldık hepitopu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?