Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yorgun düşmüştür annesi

Dikişlerine tek tavsiyem şu malum markanın organik ped olanı var onu kullanman olur canım. Diğer gece ve gündüzü pişik yapıyor daha kötü oluyor. Organik olan çok yumuşak pamuklu rahat oluyor. Benim dikiş yok ama baya sızlıyor bu ara,hiç te bakmadım ne durumda diye korkuyorum dostlar
fatma86

Ay normal mi yani konuşuyoruz uyandırmaya çalışıyoruz baygın gibi ya korktum bende
Çiş,kaka miktarı iyiyse sıkıntı yoktur ama sen vakti gelince yine beslemeyi ihmal etme canım. Benim bebişte gece iyi uyumadığında gündüz 4,5saat aralıksız uyuyor uyandirmasam

Anladım canım inş kendi sancınla gelir en güzeli o ben de çok istiyorum ama şimdiden zihnen hazırlıyorum kendimi suni de olsa bir gün işte doğunca bir önemi kalmayacak her şey bitecek diye doğum anına odaklanmaya çalışıyorum. Bir de bi danışmandan dinledim suni alırsanız nst ye bağlı halde iken gözlerinizi kapatın bebeğin kalp atış seslerine odaklanıp nefes egzersizleri yapın diyordu

Canım Allah kolaylık versin sonuna geldik artık ben de nefeste zorlanıyorum her pozisyonda oturamıyorum nefesim kesilir gibi oluyor bir de huzursuz bacak mı neyse anlamadım yatınca bacağıma sinyal gidiyor sanki oynuyor uyandırıyor bi değişik his uyku kalitemi çok bozdu ama az kaldı inşaallah kucağımıza alınca hepsi geçecek sevabı kalacak bu sıkıntıların

Çiş,kaka miktarı iyiyse sıkıntı yoktur ama sen vakti gelince yine beslemeyi ihmal etme canım. Benim bebişte gece iyi uyumadığında gündüz 4,5saat aralıksız uyuyor uyandirmasam

Yeni dogan bebeklerin 16,17saati uykuda geçiyor canım. Beslenmesinden eminsen sıkıntı yoktur inşallah
2 saatte bir mamasını veriyorum mutlaka. Önceki günler gündüz ve gece uyanık olduğu saatler oluyordu dünden beri böyle olunca korktum ya konuşuyoruz uyandırmaya çalışıyoruz yok uyanmıyor

2 saatte bir mamasını veriyorum mutlaka. Önceki günler gündüz ve gece uyanık olduğu saatler oluyordu dünden beri böyle olunca korktum ya konuşuyoruz uyandırmaya çalışıyoruz yok uyanmıyor
Korkma kuzum 1 hafta uykusuzdu diyorsun yorulmuştur
Çok endiselenirsende aile hekimine götür için rahatlasin

Dün vardi kontrolüm, düzenli sanci cikmadi nstde ve muayne yapildi rahim agzi yumusamis dedi doktor, acikliktan fln bahsetmedi ztn olsa soylerdi heralde onuda, evt bakalim 26sina kadar durucakmi yoksa erken mi gelicekler

Ya inşallah en çokta son zamanlarda insan sabırsızlanıyor bide her gün eşimi de beni de arayıp gelmedi mi diye rahatsız etmeleri yokmu sanki gelse yoluna kırmızı halı döşeyip altına boğacaklwr

Ya inşallah en çokta son zamanlarda insan sabırsızlanıyor bide her gün eşimi de beni de arayıp gelmedi mi diye rahatsız etmeleri yokmu sanki gelse yoluna kırmızı halı döşeyip altına boğacaklwr
Benim de eşim ne zaman arasam gidiyor muyuz diyordu direkt,o gece yorgundu yatarken 25saat boyunca bana doguruyorum deme diyerek yattı ve bilin bakalım ne oldu,o gece doğurdum

Hayirli olsun saglikla buyusun dogumla ilgili detaylari bekliyoruz iyi oldugunzda

turkish-americano cok gecmisolsun bi an once kendiliginden gelir bebik insallah
Sağol canım, doktor suni sancı için erken dedi maalesef bu rahatsızlığı çekeceğim doğum yapana kadar. Küveti doldurup yulaf banyosu yapacağım, o biraz kaşıntıyı hafifletiyormuş.

Ya çok sevindim3cm açılmana, gözün Aydın
Senin belirtilerine benzer bende yaşıyorum bakalım cuma günü yine alttan bakılacak umarım bende açılmışımdır iyice

Çok sükurrr kuzumm yaa sadece sagıma yatamıyorum sola yatmaya başladım artık şükürr
Toparlandım almişte iyi şuan emziriyorumm
Göğüs acıların hafifledi mi canım?

Bizde aynı kataterle beslemeye başladım 2 gündür biberonu bıraktırmaya uğraşıyorum. Ama hala memeyi almıyor yalıyor. Tek sorunumuz emmemesi. Elimden geleni yapıyorum olmazsa artık yapacak bir şey yok
Her gün ten tene temas yapıyor musun canım 15-20 dk?
Buna rağmen mi tutmuyor göğüsü?

Aaa hadi bakalım peşpeşe gidelim hepimiz. Şurda kaç kişi kaldık hepitopu

Aaa hadi bakalım peşpeşe gidelim hepimiz. Şurda kaç kişi kaldık hepitopu
Yürüyüş yapmayı bırakma kız,ped tak yuruyecegin zaman sıkıntı olmaz,hadi bakalım bugün yarın doğum olur artık sağlıkla gelsin bebis❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…