- 25 Ağustos 2019
- 62.603
- 120.339
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #63.481
Aynen canm hatta Bi de böyle uyurken ufak sesler çıkarıyor Hii Hii diye rüya görüyo sanırımSenmi benmi degişik değişik nefesler alıyo bide
Aynenn benimkide öyle korkuyorum bu kıza noluyo diyorumAynen canm hatta Bi de böyle uyurken ufak sesler çıkarıyor Hii Hii diye rüya görüyo sanırım
Herşey aynı bakalım bu da mı tutacakAynenn benimkide öyle korkuyorum bu kıza noluyo diyorum
Yok alerjik degil sıcaktan oluyormuş kuzu çocuk dr u oyle demişti odasının ısısı 23 24 arası olması iyi benimkide terliyo hep sürekli değişiyorum benimki yuzünde vücudunda kafasındaHerşey aynı bakalım bu da mı tutacakyüzünde ve vücudunda lekeler oluyor kırmızı kırmızı ilk doğduğunda da vardı normal demişlerdi ama şuan artıyor alerjik mi acaba diyorum
Allah allahhh yaaa bu bebeelere neoldu gene hava mı etti anlamadımm
Yok canım yaptıracaktık vazgeçtik pazar yapmıştı banyo en sonKuzum bugün banyo yaptırdınız mı benimki genelde o zaman öyle oluyor
Cuma gittiğimizde bakcak bakalım kiloyaValla bilmiyorumki yaşaya yaşaya öğrenicez her şeyi. Kilosu nasıl ne kadar aldı ? Mesela benimki az almış 8 gün sonra doktor tekrar bakcak eğer 3400ü yakalayamazsa mamayı günde 8 e cıkarcakmış
Kuzum dur hemen telaş yapma kötü birşey yoktur. Güzel haberlerini bekliyorum
Yaa kıyamam. Bir şey olmaz Allahın izniyle kontrol altında tutalım fln demişlerdir olur da ateşi fln çıkarsa diyedir. Korkutma kendini, bi baksınlar bakalim enfeksiyonu fln varsa zaten çıkar ortaya. Teyakkuzda olmak da fayda var her zaman. Tahlilleri temiz çıkar inşallah.
Çok geçmiş olsun canım nesi var ya bi anda mı böyle oldu
Telaş yapma canım benim, hastanedesiniz hersey kontrol altında,bir şey çıkmaz inşallah
sweetgirlcandy naptın canım merak ettim
Hayrolsun sweet, neoldu birden böyle
sweetgirlcandy bebegimm naptın ahsen işi
Oy çok şükür sweet, korkuttun bizide. Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsinYok canım yaptıracaktık vazgeçtik pazar yapmıştı banyo en son
Cuma gittiğimizde bakcak bakalım kiloya
Kızlar çok şükür eve geldik. Ya dünden beri uyuyor hep. Normalde sabah ya da gece mutlaka uyanık olduğu vakit olurdu. Dün gece 10-12 arası zorla uyandırdık sonra ertesi gün akşam oldu uyanma yok. Mama içiyor aynı uykuya devam. Konuşuyoruz ediyoruz altını açıyoruz uyanmıyor resmen baygın baygın yatıyor geri kapanıyor gözleri. Acile götürdük. Görünüşte bi sorunu yok refleksleri falan da iyi dediler asistanlar. Sonra uzman doktora bi soralım dedi o da kan alalım enfeksiyona vs bakalım demiş. Kan verdik akciğer filmi çekildi. Sonra crp normal çıkınca başka bi enfeksiyon için tekrar kan alındı. Kan şekerine baktılar normal. Ateşe baktılar asistanlar normal demişlerdi. Çocuk doktoru ölçtü karın 38 küsür alın 37.5 üstü. Doktor asistanlara kızdı ateşi var nasıl bakmadınız diye. Çocuk polikliniğine çıkarcaz yatış dediler. Meğer yatış değil takip edilecekmiş ateşi. Doktor hanım aşağısı hem sıcak hem de üzeri örtülü burda takip edelim ateşi. Yenidoğanda ateş istemediğimiz bişey dedi. Sonra benim yavru uyandı sağı solu izlemeye başladı. Aynı sezeryana alınırken de hareketlenmişti diyorum aynısını yaptın bizeÇok şükür ateşi vs yok enfeksiyon yok. Ama yarın polikliniğe gelin uzman doktor bakcak dedi. Bir de solunum yolu enfeksiyonu geçiren var mı yanına gelen diye sordu neden öyle dedi bilmiyorum sormadım da o an.
Doktor diyor uyur yenidoğan. Ben diyorum ki önceki günler uyanık duruyordu 2 3 saat. Yok durmaz dio. Duruyordu ama dedimbizim kız cins çıktı
Aayyy amann iyi yaaa epeyy macera yaşattı sizi sipaaaYok canım yaptıracaktık vazgeçtik pazar yapmıştı banyo en son
Kızlar çok şükür eve geldik. Ya dünden beri uyuyor hep. Normalde sabah ya da gece mutlaka uyanık olduğu vakit olurdu. Dün gece 10-12 arası zorla uyandırdık sonra ertesi gün akşam oldu uyanma yok. Mama içiyor aynı uykuya devam. Konuşuyoruz ediyoruz altını açıyoruz uyanmıyor resmen baygın baygın yatıyor geri kapanıyor gözleri. Acile götürdük. Görünüşte bi sorunu yok refleksleri falan da iyi dediler asistanlar. Sonra uzman doktora bi soralım dedi o da kan alalım enfeksiyona vs bakalım demiş. Kan verdik akciğer filmi çekildi. Sonra crp normal çıkınca başka bi enfeksiyon için tekrar kan alındı. Kan şekerine baktılar normal. Ateşe baktılar asistanlar normal demişlerdi. Çocuk doktoru ölçtü karın 38 küsür alın 37.5 üstü. Doktor asistanlara kızdı ateşi var nasıl bakmadınız diye. Çocuk polikliniğine çıkarcaz yatış dediler. Meğer yatış değil takip edilecekmiş ateşi. Doktor hanım aşağısı hem sıcak hem de üzeri örtülü burda takip edelim ateşi. Yenidoğanda ateş istemediğimiz bişey dedi. Sonra benim yavru uyandı sağı solu izlemeye başladı. Aynı sezeryana alınırken de hareketlenmişti diyorum aynısını yaptın bizeÇok şükür ateşi vs yok enfeksiyon yok. Ama yarın polikliniğe gelin uzman doktor bakcak dedi. Bir de solunum yolu enfeksiyonu geçiren var mı yanına gelen diye sordu neden öyle dedi bilmiyorum sormadım da o an.
Doktor diyor uyur yenidoğan. Ben diyorum ki önceki günler uyanık duruyordu 2 3 saat. Yok durmaz dio. Duruyordu ama dedimbizim kız cins çıktı
Ay sorma ben öldüm öldüm dirildim. Bir de bi ara sabit bi noktaya bakıyordu havale falan geçiriyor sandık Allah korusun. Çok halsiz çok garipti bugün neden anlamadık. Amin cümlemizin evladını. Çok zor ya ne derdi var bilemiyorsun bir de ilk çocuk olunca tecrübe 0Oy çok şükür sweet, korkuttun bizide. Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin
Ay sorma kız diyorum durduk yere kendini delik deşik ettirdinAayyy amann iyi yaaa epeyy macera yaşattı sizi sipaaa
Geçmiş olsun canim. Bu tür sıkıntılar illaki oluyor sen stres oldukca bebeğede geçer. İki dogumumda da gögüs ucum yara olmaya basladi ilk emzirmelerimden sonra ben ayva cekirdegi jeli sürdüm 1 2güne gecti hemen tavsiye edebilirim. Doktorun verdiği krem vs. ile de geçer inşallah.Kızlar günaydın bayadır giremedim yazamadım okuyamadım. Sarılık değerimiz sınırda çıktığı için 2 gün yatış almıştık. Morallerim çok bozuktu. Yorgunum, doğru pozisyon emziremiyorum, dinlenemiyorum, ameliyatlı göğsümü bebeğe vermekte zorlanıyorum. Göğüs ucu yaralarını hiç söylemiyorum. Göğüslerim taş gibi oluyor boşaltmaya çalışıyorum. Ben strese girdikçe bebekte strese giriyor. Tavsiyesi olan benim gibi durumları yaşayanlar var mı? Emzirme işini vs nasıl çözdünüz?
Inşaallahh birşey çıkmazz kontrol amaçlı neolur neolmaz baktırıyolsr işteAy sorma kız diyorum durduk yere kendini delik deşik ettirdinbakalım yarın bide polikliniğe gelin dedi o biraz aklımı karıştırdı niye geri çağırdı diye
Benimki de canımYok alerjik degil sıcaktan oluyormuş kuzu çocuk dr u oyle demişti odasının ısısı 23 24 arası olması iyi benimkide terliyo hep sürekli değişiyorum benimki yuzünde vücudunda kafasında
Yapcak birşey yok mesela gece kendine geliyo gundüz coşuyorBenimki de canımheryerinde oluyor çocuğumun
Ben bak ona dikkat etmedim gece mi gündüz mü fazla diyeYapcak birşey yok mesela gece kendine geliyo gundüz coşuyor
Kesinlikle öyle, ilk annelik tecrübemiz. Bizde onunla öğreniyoruz her şeyiAy sorma ben öldüm öldüm dirildim. Bir de bi ara sabit bi noktaya bakıyordu havale falan geçiriyor sandık Allah korusun. Çok halsiz çok garipti bugün neden anlamadık. Amin cümlemizin evladını. Çok zor ya ne derdi var bilemiyorsun bir de ilk çocuk olunca tecrübe 0
Ay nolmuş kuzum geçmiş olsun korkutmuş sizi minik yaramaz şimdi iyi inşallahYok canım yaptıracaktık vazgeçtik pazar yapmıştı banyo en son
Anladım kuzum. Ben mollu ped kullanıyomOrrrrrkideeeanladın sen ahahah
İyiyim bebeğim şükür,beni ne bebeler ne iş güç yoruyor qıı,annem yine sağ olsun sıktı canımı mezarıma da gelmesin diyormuş bu kez de
Sen nasılsın,nazlı kızın nasıl
Yenidoğan bebekler uyur aslında. Gün de kaç saat uyanık kalıyorKızlar bebeğim gündüzleri ne yaparsam yapayım uyanmıyor asla uyanmıyor üstünü açıyorum altını açıyorum dürtüyorum rahatsız ediyorum uyanmıyor ne yaparsam yapayım uyanmıyor geceleride uyumuyor normal mi acaba
Kızlar acile geldik biz. Hiç normal değildi zorla uyandırmaya çalıştık uyanmıyor az bişey uyandı bayık bayık bakıyordu. Baktılar sorun yok dediler yine de bi kan alalım enfeksiyona bakalım dediler. Ama hala hareketsiz yavrum uyandığı halde
Kızlar dua edin lütfen yaa ben çok kötüyüm kan alındı röntgen çekildi yatış verecez sanırım dediler. Şimdi bi enfeksiyona daha bakılıyor
Ayyyy swweeetttt ödümü kopardın canım yaaaAy sorma ben öldüm öldüm dirildim. Bir de bi ara sabit bi noktaya bakıyordu havale falan geçiriyor sandık Allah korusun. Çok halsiz çok garipti bugün neden anlamadık. Amin cümlemizin evladını. Çok zor ya ne derdi var bilemiyorsun bir de ilk çocuk olunca tecrübe 0
Ertesi gün yaptım cnm. Doktor bi sakıncası yok günde bi kaç defa bile duş alabilirsin dedi.Kızlar dikişli normal doğum yapanlar ne zaman banyo yaptınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?