Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yürüyüş yapmayı bırakma kız,ped tak yuruyecegin zaman sıkıntı olmaz,hadi bakalım bugün yarın doğum olur artık sağlıkla gelsin bebis❤
Biraktım valla yavaş yavaş kafasina gore açılsın dedim. Suyum ne kadar gec gelirse o kadar iyi Ama ev iş yaptım bgn, ben hastanedeyken olur da k.validemler fln gelip bizde kalirlarsa arkamdan laf etmesinler diye buzdolabi icini, kapilari ve gardrop kapaklarini fln silip dolap iclerini düzenledim. Yerleri sil süpür toz al derken hareket kotama ulaşmışımdır diye düşünüyorum gecenin bir yarisi veya sabahin kör saatlerinde sancı veya su gelirse diye korkuyorum bir tek

2 saatte bir mamasını veriyorum mutlaka. Önceki günler gündüz ve gece uyanık olduğu saatler oluyordu dünden beri böyle olunca korktum ya konuşuyoruz uyandırmaya çalışıyoruz yok uyanmıyor
Benimde öyleydi mamadan dolayı herhalde dedim cocuk kendinden geçmiş şeklinde uyuyordu şimdi kendi kendine uyanmaya başladı. Bu seferde sabah kalkıuo uyumuyo

İnşallah fatmuş ya aklına gelirsem dua et bizede emsin

Sen de Azra fıstığımı öp
Aklına gelirsem ne demek aşk olasın tatlım
ederim tabii kiii
oyyy koklarımm artık süt kokuyo benim kızçee
Cennet kokusuuuuuuu
Kızz malum marka hangisi oluyor beybi
Baş harfini yaz bari
İyisin mi bu arada
Her şey yolunda mı datlummmm

Reactions: Jou
Aklına gelirsem ne demek aşk olasın tatlım
ederim tabii kiii

Cennet kokusuuuuuuu

Kızz malum marka hangisi oluyor beybi
Baş harfini yaz bari
İyisin mi bu arada
Her şey yolunda mı datlummmm
Orrrrrkideee anladın sen ahahah
İyiyim bebeğim şükür,beni ne bebeler ne iş güç yoruyor qıı,annem yine sağ olsun sıktı canımı mezarıma da gelmesin diyormuş bu kez de
Sen nasılsın,nazlı kızın nasıl

Kızlar acile geldik biz. Hiç normal değildi zorla uyandırmaya çalıştık uyanmıyor az bişey uyandı bayık bayık bakıyordu. Baktılar sorun yok dediler yine de bi kan alalım enfeksiyona bakalım dediler. Ama hala hareketsiz yavrum uyandığı halde

Sarılikk olabilirr benimkide hiç uyanamazdı zarzor ederdim cocuk doktoruna görün kuzu yarın

Allah allahhh yaaa bu bebeelere neoldu gene hava mı etti anlamadımm

Benimde şuan öyle bütün gün zorla mama verdim. Hala uyuyo. Kolunu tutup kaldırıp bırakıyorum baygın gibi düşüyor kolu.

Sarılık dün 11 çıktı doktor tekrar bakalm dedi canım yarın tekrar kan vereceğiz ama çok üzülüyorum baygın yatıyor çocuğum
Bende cok üzulurdüm agladım hattaa benimkide enson 11 ciktı ve doktor bolbol emzir dedii hep uyandır emzirmeye çalış dedii bende oyle ediyorumm ve 2 3 gündür düzene girdii 2 3 saate bir uyanıyor sende bolbol emzirr oyle iyilesecek o

Kuzum bugün banyo yaptırdınız mı benimki genelde o zaman öyle oluyor

Inşallah canım zorla veriyorum memeyi ağzına uyanmıyor emmek için bile uyanmıyor saat başı zorla ben uyandırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…