Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok teşekkür ederim allah hepimizi 1 ağrıda kurtarsın insallah beni ve benim gibi bekleyenleri

u

Kızlar selam doktordan geldim. Bebeğin başı inmemiş sıyırma yaptı eliyle indirdi aşağı, açılmamda yok canımdan can gitti sanki normalde bu işlemden sonra kanama azcik olur ama benim baya oldu iltahap vs bi sıkıntı yokmuş şükür kan sulandırıcının etkisinden bu dedi iğneyi kestik cumartesiye kadar beklicez açılma olmazsa en fazla 2 gun daha bekleriz dedi, ama ben şuan ağrı sancı tarzı bişeyler yaşıyorum etkisi hemen olabilirmiki yada sıyırmadan sonra böyle ağrımı oluyo

Canım sıyırma tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama doktorum dün kontrolde beni de baya zorladı eliyle. Elini cikarinca eldiveni gösterdi eldiveni kan olmustu. Bu sekilde lekelenmelerin olabilir bu kontrolden sonra dedi. Dün eve gelince hafif hafif adet sancısina benzer sancilarim oldu benim de ve lekelenmeler yaşadim gün boyu gecenin bir yarısı da nişanım geldi. Yaptıği hareket her neyse bende de bu sekilde etkiler yarattı bana sıyirma yaptım tarzı bisey demedi ama yaptigi hareketlerle bebegin gelisini tetiklemeye calistigi cok aşikardı.

Aynı işlem muhtemelen banada lekenme olarak devam edebilir korkma felan dedi, şuan ne durumdasın peki

Aynı işlem muhtemelen banada lekenme olarak devam edebilir korkma felan dedi, şuan ne durumdasın peki
Iyiyim o sanci pek devam etmedi zaten o esnada iş yapiyodum oturdum geçti. Gece de hafif agrili kasilmalar dışında bir şey yaşamadım, bgn de ara ara kasilmalar oluyor o kadar

Kızlar bebek mevlüdü yapmayı düşünen varmı. Yapacaksanız da ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz. Benim kardeşimin düğünü var 40 ından hemen sonra yapamıyorum malesef.
2 buçuk aylıkken falan yapıcam. Geç olmaz değil mi.

Asla korkma beni düşün ben rahat ol diyorsam gerçekten korkulacak bir şey yoktur

Hadi inşallah mr sonucu da güzel gelsin miniğimizin

Hiç korkma allahın izniyle her şey güzel olucak.
Sormak istediğin her şeyi sor bende son anda sezeryana dönenlerdenim tansiyondan dolayı :)

Iyiyim o sanci pek devam etmedi zaten o esnada iş yapiyodum oturdum geçti. Gece de hafif agrili kasilmalar dışında bir şey yaşamadım, bgn de ara ara kasilmalar oluyor o kadar
Anladım canım açılman varmı ne diyo doktorun bekletmeyi felan düsünüyomu? bu arada tam olarak ne kadar oldun

Kızlar ya sürekli meme istiyor, vallahi deli olacağım. Gögüslerim yara oldu artık, emmedigi zamanlar ağlıyor sürekli, dikislerden dolayı çok gezdiremiyorum kucağımda, evdekiler gezdiriyor sağ olsunlar ama bu kadar emmesi normal mi ya? Fazlasını da kusuyor zaten. Sürekli meme arıyor ağzıyla, sürekli ama.

Emzik vermeye çalışıyorum ona da direniyor şu anda. Siz emzik verdiniz mi, verdiyseniz nasıl verdiniz?

Bir de sarılık değeri 11 çıktı, sizin kaç günde düştü sarılık değerleri? Sırf bu sarılık için istediği her an emziriyorum, başka ne yapabilirim.

Canım çok geçmiş olsun iyi korku yaşattı minik çok şükür iyi ama

Canım mr da güzel gelecek en kısa sürede kavuşacaksın İnş oğluna

Hadi inşallah mr sonucu da güzel gelsin miniğimizin
İnşallah kızlar inşallah...
Az evvel yine emzirdim, nasibse bu akşam anne bebek uyumu için odaya alınca, yarında evimize geçeceğiz inşallah :)
Rabbim hepimiz için kolaylaştırsın süreçlerimizi

Otur canım daha çok var sanırım ufukta bebe görünmüyor henüz kfjfkf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…