Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun kuzu giremedim neler olmuş öyle.Iyimisiniz şimdi?

Anladım canım açılman varmı ne diyo doktorun bekletmeyi felan düsünüyomu? bu arada tam olarak ne kadar oldun
38+4 deyim. Kontrolüm dündü 3 cm açılman var bgn yrn suyun gelebilir suyun gelirse haberleşiryoruz hastanede bulusuyoruz dedi. Gelmezse de cuma günu kontrolde görüşecez dedi bakalım henüz nişan dışında suyum gelmedi kasılma da çok çok nadir. Öyle yürüyüş squat fln yapmam gerekiyordur belki ama hafiften de tırsıyorum süreci hızlandırmak adına bir adım atasım hiç yok. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olur inşallah canım.

Canım süt gelmese de tam doymuyor olabilir sarılık düşsün diye arada mama verebilirsin karnı doymalı ki sarılık düşsün canım kızlar bu arada hala doğum yapmayan arkadaşlar için doğuma girerken sade bir soda açın gazı çıksın bebek gelince ağzına iki kaşık verin hiç bişey olmaz bebeğin de gazı olmaz bizimkine çok faydası oldu daha önce yazmayı unutmuşum

Keşke biraz açılmam olsa hiç açılma yok dedi bugün, bende bugünki muayeneden sonra iyice stres oldum ama olsun bitsinde istiyorum bi yandan, aynen hayırlısı olsun hakkımızda Allah kolaylık versin

Keşke biraz açılmam olsa hiç açılma yok dedi bugün, bende bugünki muayeneden sonra iyice stres oldum ama olsun bitsinde istiyorum bi yandan, aynen hayırlısı olsun hakkımızda Allah kolaylık versin
Yalancı sancılarınız agrılarınız fln oluyor mu peki hiç? Genelde bu yalancı sancılar esnasında oluyormuş açılmalar bir de çatı ağrısı tabi. Belki bu sıyirma isleminden sonra süreç hızli ilerler hiç de belli olmuyor bu açılma işleri. Hastaneye sıfır açilmayla gidip 3 saatde doguranlar bile oluyor kiminin acilması uzun günler surerken kimininkisi birden baslayıp o sekilde devam ediyor.

Oluyo hemde günlerdir, bugün yaptığı işlemden sonra bayağı bi ağrım oldu şuan hala devam ediyo bel ve özellikle kasıklarımda oturamıyorum, yürümektede zorlanıyorum inşallah işe yarar, bu arada valla rahatlattın beni inşallah dediğin gibi olur

Olur olur sen merak etme. Olmazsa da sezaryen diye bir yöntem var sonuçta, önemli olan bebeklerimizi sagliklı bir sekilde kucagimiza almamiz yoksa sezaryen olmuş doğal olmuş faso fiso. Biz şuan varsa eğer böyle bir şansımız onu deniyoruz. Neticede 6 cm açıklıkla hastaneye gitsek bile bu illa normal dogurabilecegimiz anlamina gelmiyor bebegin omzu takilir, kafasi takilir son anda sezaryen olur. Olur da olur yani biz kendimizi her iki durumu da hazırlayalım gerisi kısmet. Misal benim doktorum iç cati kemiklerinin normal doguma uygun olup olmadiği ancak dogum esnasinda belli olur dedi o yüzden en iyisi kendimizi akışa bırakmak bence.

Bana dogumumdan 3 gün önce açıklık yok dedi,pazar sabaha karşı 7,5cm acilmam vardı hastaneye gittigimde. Demem o ki sanciniz olursa açılma başlıyor genelde yani doğumunuz birden başlayan bir sancıyla ve açılmayla baslayabilir her an,stres yapmayın lütfen. İnşallah güzel bir doğum olur ve bebisi sağlıkla alırsınız kucağınıza

Benm bgn sezaryen sonrası 6.günüm ve sanki hic ameliyat olmamış gibiyim ki agri esigim çok düşüktür benim. Sizi çok iyi anlıyorum ben de aynı kaygıların fazlasına sahiptim ancak spinal sonrası 2.gun çok hafif bir agrim oldu o da olur olmaz söylüyorsun hemen agri kesici veriyorlar ve geçiyor. Zaten bebek de olduğu icin kendini düşünmüyorsun bile bebeğinize sağlıcakla kavuşursunuz insallah
Biz bgn 14,7 sarılıkla hastaneye yatış yaptık. Normalde 17 uzeri yatıyormuş ama bebisim 2600gr olduğundan bu değer yatış gerektirdi maalesef ben emzirdim ve sağıp verdim aynı zamanda ne yendiğini göreyim diye. Bizim nesil anne arkadaşlarım hep mama ver başka türlü geçmez dedi, büyükler ise sütün var mama verme gunah vs falan dedi. Dr de mama ver veya verme diye bir yorumda bulunmadı ben de mama vermedim. Ama çok pişmanım keske verseydim bir iki hafta mamadan ne olacak sanki. Doktorunuza mama konusunu danışın derim en azından sarılık düşene kadar. O ışığın altında suan yavrum gözlerinde bant var hic sevmedi ağlıyor ara ara birsey yapamıyorsun üstelik çok da sıcak

Spinal anestezi mi oldun acaba bir de uyusukluk gecince cok agri oluyor mu
Ben genel oldum malesef tansiyondan dolayı. Ama sana bir şey diyimmi ben akşam ayağa kalktım hiç yatmadım yani. Çok korkuyordum ama korkulcak bir şey değilmiş. Yanına depend bez al cok işe yarıyor. Birde pijamadansa gecelik ve üstüne sabahlık çok daha rahatlık oluyor. Varis çorabı falanda giydiryorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…