- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #63.541
Geçmiş olsun kuzu giremedim neler olmuş öyle.Iyimisiniz şimdi?Yok canım yaptıracaktık vazgeçtik pazar yapmıştı banyo en son
Cuma gittiğimizde bakcak bakalım kiloya
Kızlar çok şükür eve geldik. Ya dünden beri uyuyor hep. Normalde sabah ya da gece mutlaka uyanık olduğu vakit olurdu. Dün gece 10-12 arası zorla uyandırdık sonra ertesi gün akşam oldu uyanma yok. Mama içiyor aynı uykuya devam. Konuşuyoruz ediyoruz altını açıyoruz uyanmıyor resmen baygın baygın yatıyor geri kapanıyor gözleri. Acile götürdük. Görünüşte bi sorunu yok refleksleri falan da iyi dediler asistanlar. Sonra uzman doktora bi soralım dedi o da kan alalım enfeksiyona vs bakalım demiş. Kan verdik akciğer filmi çekildi. Sonra crp normal çıkınca başka bi enfeksiyon için tekrar kan alındı. Kan şekerine baktılar normal. Ateşe baktılar asistanlar normal demişlerdi. Çocuk doktoru ölçtü karın 38 küsür alın 37.5 üstü. Doktor asistanlara kızdı ateşi var nasıl bakmadınız diye. Çocuk polikliniğine çıkarcaz yatış dediler. Meğer yatış değil takip edilecekmiş ateşi. Doktor hanım aşağısı hem sıcak hem de üzeri örtülü burda takip edelim ateşi. Yenidoğanda ateş istemediğimiz bişey dedi. Sonra benim yavru uyandı sağı solu izlemeye başladı. Aynı sezeryana alınırken de hareketlenmişti diyorum aynısını yaptın bizeÇok şükür ateşi vs yok enfeksiyon yok. Ama yarın polikliniğe gelin uzman doktor bakcak dedi. Bir de solunum yolu enfeksiyonu geçiren var mı yanına gelen diye sordu neden öyle dedi bilmiyorum sormadım da o an.
Doktor diyor uyur yenidoğan. Ben diyorum ki önceki günler uyanık duruyordu 2 3 saat. Yok durmaz dio. Duruyordu ama dedimbizim kız cins çıktı
38+4 deyim. Kontrolüm dündü 3 cm açılman var bgn yrn suyun gelebilir suyun gelirse haberleşiryoruz hastanede bulusuyoruz dedi. Gelmezse de cuma günu kontrolde görüşecez dedi bakalım henüz nişan dışında suyum gelmedi kasılma da çok çok nadir. Öyle yürüyüş squat fln yapmam gerekiyordur belki ama hafiften de tırsıyorum süreci hızlandırmak adına bir adım atasım hiç yok. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olur inşallah canım.Anladım canım açılman varmı ne diyo doktorun bekletmeyi felan düsünüyomu? bu arada tam olarak ne kadar oldun
Uykusuzumm canooHavadandır
Yaa kıyamam çok tatlıııKızlar ya sürekli meme istiyor, vallahi deli olacağım. Sürekli meme arıyor ağzıyla, sürekli ama.
Spinal anestezi mi oldun acaba bir de uyusukluk gecince cok agri oluyor muHiç korkma allahın izniyle her şey güzel olucak.
Sormak istediğin her şeyi sor bende son anda sezeryana dönenlerdenim tansiyondan dolayı :)
Heyecan korku normal şeyler ama hiç kötü düşünme inan her şey güzel olacak bebeğine kavuşuyorsunAh canım doğru diyosun kafam rahat en azından doğum sancısı falan çekmedim diyorum çok heyecanlıyım
Bugün bende öyle hafiften var ama rahatsız ediyor annemde ağrıyor diyorduOoyyy başım catlayyyy
Şimdi iyiyiz öğlen bi uyandı uyanık durdu şimdi uyuyor dünkü gibi değilŞimdi nasıl premses hanım
Ay sorma canım ya korkuttu bizi ama çok şükür iyiyiz şimdiGeçmiş olsun kuzu giremedim neler olmuş öyle.Iyimisiniz şimdi?
Çok geçmiş olsun canım çok şükür şimdi iyiymişŞimdi iyiyiz öğlen bi uyandı uyanık durdu şimdi uyuyor dünkü gibi değil
Ay sorma canım ya korkuttu bizi ama çok şükür iyiyiz şimdi
Canım süt gelmese de tam doymuyor olabilir sarılık düşsün diye arada mama verebilirsin karnı doymalı ki sarılık düşsün canım kızlar bu arada hala doğum yapmayan arkadaşlar için doğuma girerken sade bir soda açın gazı çıksın bebek gelince ağzına iki kaşık verin hiç bişey olmaz bebeğin de gazı olmaz bizimkine çok faydası oldu daha önce yazmayı unutmuşumKızlar ya sürekli meme istiyor, vallahi deli olacağım. Gögüslerim yara oldu artık, emmedigi zamanlar ağlıyor sürekli, dikislerden dolayı çok gezdiremiyorum kucağımda, evdekiler gezdiriyor sağ olsunlar ama bu kadar emmesi normal mi ya? Fazlasını da kusuyor zaten. Sürekli meme arıyor ağzıyla, sürekli ama.
Emzik vermeye çalışıyorum ona da direniyor şu anda. Siz emzik verdiniz mi, verdiyseniz nasıl verdiniz?
Bir de sarılık değeri 11 çıktı, sizin kaç günde düştü sarılık değerleri? Sırf bu sarılık için istediği her an emziriyorum, başka ne yapabilirim.
Keşke biraz açılmam olsa hiç açılma yok dedi bugün, bende bugünki muayeneden sonra iyice stres oldum ama olsun bitsinde istiyorum bi yandan, aynen hayırlısı olsun hakkımızda Allah kolaylık versin38+4 deyim. Kontrolüm dündü 3 cm açılman var bgn yrn suyun gelebilir suyun gelirse haberleşiryoruz hastanede bulusuyoruz dedi. Gelmezse de cuma günu kontrolde görüşecez dedi bakalım henüz nişan dışında suyum gelmedi kasılma da çok çok nadir. Öyle yürüyüş squat fln yapmam gerekiyordur belki ama hafiften de tırsıyorum süreci hızlandırmak adına bir adım atasım hiç yok. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olur inşallah canım.
Yalancı sancılarınız agrılarınız fln oluyor mu peki hiç? Genelde bu yalancı sancılar esnasında oluyormuş açılmalar bir de çatı ağrısı tabi. Belki bu sıyirma isleminden sonra süreç hızli ilerler hiç de belli olmuyor bu açılma işleri. Hastaneye sıfır açilmayla gidip 3 saatde doguranlar bile oluyor kiminin acilması uzun günler surerken kimininkisi birden baslayıp o sekilde devam ediyor.Keşke biraz açılmam olsa hiç açılma yok dedi bugün, bende bugünki muayeneden sonra iyice stres oldum ama olsun bitsinde istiyorum bi yandan, aynen hayırlısı olsun hakkımızda Allah kolaylık versin
Sağol kuzum ya çok şükürÇok geçmiş olsun canım çok şükür şimdi iyiymiş
Oluyo hemde günlerdir, bugün yaptığı işlemden sonra bayağı bi ağrım oldu şuan hala devam ediyo bel ve özellikle kasıklarımda oturamıyorum, yürümektede zorlanıyorum inşallah işe yarar, bu arada valla rahatlattın beni inşallah dediğin gibi olurYalancı sancılarınız agrılarınız fln oluyor mu peki hiç? Genelde bu yalancı sancılar esnasında oluyormuş açılmalar bir de çatı ağrısı tabi. Belki bu sıyirma isleminden sonra süreç hızli ilerler hiç de belli olmuyor bu açılma işleri. Hastaneye sıfır açilmayla gidip 3 saatde doguranlar bile oluyor kiminin acilması uzun günler surerken kimininkisi birden baslayıp o sekilde devam ediyor.
Olur olur sen merak etme. Olmazsa da sezaryen diye bir yöntem var sonuçta, önemli olan bebeklerimizi sagliklı bir sekilde kucagimiza almamiz yoksa sezaryen olmuş doğal olmuş faso fiso. Biz şuan varsa eğer böyle bir şansımız onu deniyoruz. Neticede 6 cm açıklıkla hastaneye gitsek bile bu illa normal dogurabilecegimiz anlamina gelmiyor bebegin omzu takilir, kafasi takilir son anda sezaryen olur. Olur da olur yani biz kendimizi her iki durumu da hazırlayalım gerisi kısmet. Misal benim doktorum iç cati kemiklerinin normal doguma uygun olup olmadiği ancak dogum esnasinda belli olur dedi o yüzden en iyisi kendimizi akışa bırakmak bence.Oluyo hemde günlerdir, bugün yaptığı işlemden sonra bayağı bi ağrım oldu şuan hala devam ediyo bel ve özellikle kasıklarımda oturamıyorum, yürümektede zorlanıyorum inşallah işe yarar, bu arada valla rahatlattın beni inşallah dediğin gibi olur
Bana dogumumdan 3 gün önce açıklık yok dedi,pazar sabaha karşı 7,5cm acilmam vardı hastaneye gittigimde. Demem o ki sanciniz olursa açılma başlıyor genelde yani doğumunuz birden başlayan bir sancıyla ve açılmayla baslayabilir her an,stres yapmayın lütfen. İnşallah güzel bir doğum olur ve bebisi sağlıkla alırsınız kucağınızaKeşke biraz açılmam olsa hiç açılma yok dedi bugün, bende bugünki muayeneden sonra iyice stres oldum ama olsun bitsinde istiyorum bi yandan, aynen hayırlısı olsun hakkımızda Allah kolaylık versin
Benm bgn sezaryen sonrası 6.günüm ve sanki hic ameliyat olmamış gibiyim ki agri esigim çok düşüktür benim. Sizi çok iyi anlıyorum ben de aynı kaygıların fazlasına sahiptim ancak spinal sonrası 2.gun çok hafif bir agrim oldu o da olur olmaz söylüyorsun hemen agri kesici veriyorlar ve geçiyor. Zaten bebek de olduğu icin kendini düşünmüyorsun bileKızlar selam kontrolden çıktım yarına yatış verdi doktorum, sancı açılma vs yok yani sezaryen olacağım . Yarın 9 10 gibi yatış yapacağım insalah.
Belki yazmışsınızdır hikayelerinizi ama morale ihtiyacım var korku bastı istemsiz
Biz bgn 14,7 sarılıkla hastaneye yatış yaptık. Normalde 17 uzeri yatıyormuş ama bebisim 2600gr olduğundan bu değer yatış gerektirdi maalesefKızlar ya sürekli meme istiyor, vallahi deli olacağım. Gögüslerim yara oldu artık, emmedigi zamanlar ağlıyor sürekli, dikislerden dolayı çok gezdiremiyorum kucağımda, evdekiler gezdiriyor sağ olsunlar ama bu kadar emmesi normal mi ya? Fazlasını da kusuyor zaten. Sürekli meme arıyor ağzıyla, sürekli ama.
Emzik vermeye çalışıyorum ona da direniyor şu anda. Siz emzik verdiniz mi, verdiyseniz nasıl verdiniz?
Bir de sarılık değeri 11 çıktı, sizin kaç günde düştü sarılık değerleri? Sırf bu sarılık için istediği her an emziriyorum, başka ne yapabilirim.
Ben genel oldum malesef tansiyondan dolayı. Ama sana bir şey diyimmi ben akşam ayağa kalktım hiç yatmadım yani. Çok korkuyordum ama korkulcak bir şey değilmiş.Spinal anestezi mi oldun acaba bir de uyusukluk gecince cok agri oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?