Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Saoalsın tatlım olmamaya çalışıyorum ama elimde değil. Bazen aşırı bunalıyorum. Bende ayva çekirdeği jeli, Lansinoh, zeytinyağı dönüşümlü sürüyorum. Jeli nasıl ne sıklıkta sürüyordun. Suyla mı temizliyordun. Sanırım doğru emzirme tekniğini yaptığın için tekrar etmedi.

Aynen canım doğru söyluyosun, Allah bi kolaylığını verir illaki hayırlısi inşallah

Oy ne guzel ya bizede nasip olsun inşallah iyiki bu grup ve sizler varsınız valla rahatlıyorum güzel yorumları gördükçe teşekkür ederim

Her emzirmeden sonra sür bebegi emzirmeden öncede suyla yıka canim. Sık sık sür umarim faydasini görürsün. Benim bu 2. daha kolay geldi herşey. Dogum toparlanma emzirme düzeni alisma falan. İlkinde biraz zor oluyor alisma süreci. Sadece meme ucunu değil o koyu bölgeyle birlikte kaptırmaya çalış sadece ucunu cektikçe yara oluyo birazda. İnsallah gecer cabuk oturur düzeniniz bol sabir diliyorum ve elinden geldiğince rahat ol inan hepsi geçiyor sonra

Ben doğduktan bir hafta sonra akikasını kestiricem Mevlüt değil eşim bi yer kiraladı orda kesilen hayvan kavurma pilav tatlı ayran şeklinde bi menü olucak fakir fukara eş dost herkese dağıtılacak öyle

Buna katılıyorum ben 10 gün önce gittiğimde bi parmak açıklığın var demişti hala bekliyorum

Maşallah Rabbim ayırmasın bi daha
Senle aynı günlerde doğum yaptık galiba ben kaçırmışım. Sen hangi gün doğum yaptın? Normal mi oldu sezeryan mi? Neden yoğun bakıma alındı? Rabbim şifalar ihsan eylesin
Dün toplam 2 saat ancak uyanık kalmıştır o da bizim zorumuza. Acaba sarılığı arttı mı diyorum
Sarılık da olabilir canım
Geçmezse bi doktora gitmekte fayda var
Sıyırma sonrası doğum hemen de başlayabilir 3 gün sonra da. 3 günden sonra o sıyırma işleminden etki beklenmez
Hayır canım niye geç olsun
Ne zaman istersen o zaman yaparsın
Zaten bu ara hep 2-3 aylık yapıyorlar mevlüt falan. Bebekler iyice toparlanmış oluyor

Çok teşekkür ederim

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim kızlar moral oldunuz

Âmîn âmîn âmîn. 9 Haziranda doğum yaptım. Normal başladı, 8 cm açıklıkla plasenta dekolmanı sonucu acil sezaryene alındım. Bebek biraz oksijensiz kalmış o sebeple yoğun bakımda.

Çok teşekkür ederim

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim kızlar moral oldunuz
Bu arada benm en büyük korkum ayağa kaldırdıklarında sancı oluyormus oydu direk o ana kitlendim ne zaman kaldıracaklar ne zaman o dedikleri acıyı cekecegim diye travma yaşadım resmen ama gel gör ki ayağa kalkarken sıfır sancı sıfır acı yaşadım. Ve bak bgn neredeyse bir hafta oldu geldi geçti. Şuan o gun odaya beni ziyarete gelen yakınlarımın bir kısmını bile hatırlamıyorum cunku artık yeni bir dünyam bebeğim var hepsi anı olarak kaldı

Bende 15 haziranda aynı yöntemle doğum yapcam. 15i akşamı yatışım yapılcak balon takılcak 16sı sabaha kadar. Ertesi sabah suniye başlıcaklar. Bi avazda doğuralım inşallah.
Canım nasılsın bugün 15 i aklıma geldin yatışın yapılmıştır muhtemelen. Yarın güzelce sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini inşaallah. Bekliyorum haberini.

Hayırlı olsun canım. Bebeğin sağlıklı olmasına sevindim. Bundan sonra da başka bir sıkıntı çıkmadan güzelce evinize dönersiniz inş. mr temiz çıkarsa eve gönderecekler mi?

Mal mülk davaları anlatsan ağzın açık kalır kuzum tadımız kaçmasın bosver
İnşallah sonucunuz temiz çıkar,bebisle evinize bir an önce gidersiniz canım onunla geçsin gitsin ❤
Oy ne guzel ya bizede nasip olsun inşallah iyiki bu grup ve sizler varsınız valla rahatlıyorum güzel yorumları gördükçe teşekkür ederim
Nasip olur inşallah,sağlıkla alırsın kucağına canım benim ❤
Gerçekten topigimiz çok faydalı,bir de annelerimiz hep yardımcı güzel anneler olunca herkes mutlu oluyor

Ayy Jou o konularda o kadar tecrübesizim ki bide benim kayınvalide çok korkak bir kadın doğumda annemlerin de gelememe ihtimali var . Çocuğa bişi olur da farkedemem diye çok korkuyorum
Bende birşey bilmezdim kuzum doğurduktan sonra gerçekten tecrubeli oluyosun aklindaki sorularla buraya sor yardımcı oluruzz

Hayırlı olsun canım. Bebeğin sağlıklı olmasına sevindim. Bundan sonra da başka bir sıkıntı çıkmadan güzelce evinize dönersiniz inş. mr temiz çıkarsa eve gönderecekler mi?
Mr dan bağımsız olarak eve geçeceğiz, ama bu akşam ufak bi solunum sıkıntısı oldu yine, ben emzirirken. Burnu tıkalıydı biraz ondandır inşallah da eve çıkma sürecimiz uzamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…