Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım nasılsın bugün 15 i aklıma geldin yatışın yapılmıştır muhtemelen. Yarın güzelce sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini inşaallah. Bekliyorum haberini.
Yapıldı canım 45 dk kadar oldu nst ye bağlıyım şuan. Birazdan balon takılcak bekliyorum. Sen nasılsın?

Şimdi iyiyiz öğlen bi uyandı uyanık durdu şimdi uyuyor dünkü gibi değil

Ay sorma canım ya korkuttu bizi ama çok şükür iyiyiz şimdi
Aman iyi olsunlar da.Emir de doğduğundan beri gündüz hiç gözünü açmıyor.Geceleri ise birkaç saat uyanık kalıyor.Tecrübe vs hiç ilgisi yok inanın her bebek farklı.Kızım 1 saat meme emerdi bu zorla 10 dk ancak.Mama da yemiyor hala gözlerimiz sarı Kilo alıyor ama sarılığımız hala var anlayamadım.

Gerçekten her çocuk farklı ya. Mamayı neden yemiyor ki acaba. Tekrar kan alındı mı ya da alınacak mı sarılık için?

Kalça kemiklerimin ağrısından uyuyamıyorum. Öğleden beri var sabit geçmeyen bir ağrı. Bu çatı ağrısı değildir herhalde çatı ağrısı önde oluyor değil mi?

Âmîn âmîn âmîn. 9 Haziranda doğum yaptım. Normal başladı, 8 cm açıklıkla plasenta dekolmanı sonucu acil sezaryene alındım. Bebek biraz oksijensiz kalmış o sebeple yoğun bakımda.
Oyyy canım benim yaaa
Çoooook çok geçmiş olsun
Rabbim eeeennn kısa zamanda kavuştursun Allahım amin
Mal mülk davaları anlatsan ağzın açık kalır kuzum tadımız kaçmasın bosver
Ayyy deme yaaa
Boşver o zaman güzel konuşalım güzel olsun her şey
Yapıldı canım 45 dk kadar oldu nst ye bağlıyım şuan. Birazdan balon takılcak bekliyorum. Sen nasılsın?
Hadi hayırla sağlıkla gelsin
Yok kuzum ya bugün gayet iyiydi geri gitmedim
Oh oh iyi şükür

Yok kuzu ctesi götürücem doktora.Kızımın doktoruna götürüyordum adam hast. ayrılmış hala dr arayışındayım.
Hadi inşallah düşmüştür. Sarılık gözden geç gidiyor diyorlar düşse bile inşallah öyledir düşmüştür. Doktor bulmak da sıkıntı ya gerçekten

Çok teşekkür ederim kuzum inşallah bu süreci uyum ile geçiririz hemencecik

Hadi kolayca gelip geçsin inş. Benim de en son kontrolde 20 Hazirana verdi yatışı. Son günlerin heyecanı var :))
Aa hayirli olsun seninde gunun belli olmus canim
Sezeryan mı yoksa suniye mi başlayacak seninki de? Neden beklemek istemedi doktor eğer suni sancıya başlayacaksa? Kaçırmışım eğer daha önce yazdıysan

Kalça kemiklerimin ağrısından uyuyamıyorum. Öğleden beri var sabit geçmeyen bir ağrı. Bu çatı ağrısı değildir herhalde çatı ağrısı önde oluyor değil mi?
Ben çatı ağrısını ön kısımda oluyor diye biliyorum canım. Ama kalça kemik ağrısı da belki ayakta çok durduysan veya kendini yorduysan olmuştur belki.

Değil bence. Benim bacak aralarımda oluyordu ağrı çatı sanırım ora
Hmm olabilir bacak arası veya ön tarafta bişey yok benim.
Sağol canım. Suni sancı verilecek. Bebeğin haftası geriden geliyor 38 dolunca doğuma almak istiyor dr. İleri haftaları bekleyince risk artıyormuş.

Sanırım çatı değil o zaman kalça ağrısı başka

ayneyn fatma86 amin kızlar sağolun...

ayneyn benim doğumum da kalça kemik ağrısı etkiliydi oldukça. Güçlü ağrılarsa dikkatli ol, doğum sürecin başlamış olabilir.
Canım gece uyutmadı yarım saat anca uyuyabildim hemen uyandım şimdi iyiyim hafifledi tam geçmese de... uyumayı deneyeceğim bakalım. Peki kalça kemiği ağrısından ne kadar sonra başladı sancılar? Sanki kafasıyla kalça kemiklerime bastırmış gibi ağrı yapıyor.

Kasılma +ağrı (bacak, bel, kasık) varsa doğum sancısı demek. Benim direk kasılmaya bacak ve bel ağrısı eşlik etti, sabaha karşı uyandırdı ağrı beni. Sonra artarak devam etti. Süreç aynı gün çok hızlı ilerledi.

Ne güzel umarim bende öyle güzel atlatabilirim bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…