- 2 Ağustos 2013
- 38.239
- 128.073
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #63.701
Tam böyle olmasa da evet benAynısı yapıyorum ya varımı böyle yapan :)
Kızlar oğlumun mr sonucu temiz çıktı. Maşallah barekallah bir sıkıntısı yokmuş. Bu gün tedbiren yine kalacak, bir aksilik olmazsa yarın birlikte odaya çıkacağız ertesi günde evimize geçeceğiz inşallah
Belki de şişmez inşallah şişmez kötü oluyor ya
Bi arkadaşım da onu attı bana kimyonlu olanı aldırıyım bari
Valla yaaa
Evett tatlı vallahaa siliceksin orayı peçeteyle hemşire oyle demişti
Kızlar ben doğurdum. Dün akşam 2 kez balon yerleştirmeye çalıştılar ama kanamam olunca vazgeçtiler zaten 3 cm açıklık varmış. Sabah saat 9a doğru suni sancıya başladılar 2 buçuk gibi epidural yaptılar ama uyuşma olmadığı için ekstra 3 ya da 4 kez ilaç verdi anestezist sonra uyuşmuşum. Doktor kontrole geldi 9 cm açıklık olmuş doğum anından hiçbişey anlamadım, çok kolay geçti 3. ıkınışta doğdu toplam 5 dk anca sürmüştür. Birkaç dikişim varmış sadece. Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah.
Kızlar ben doğurdum. Dün akşam 2 kez balon yerleştirmeye çalıştılar ama kanamam olunca vazgeçtiler zaten 3 cm açıklık varmış. Sabah saat 9a doğru suni sancıya başladılar 2 buçuk gibi epidural yaptılar ama uyuşma olmadığı için ekstra 3 ya da 4 kez ilaç verdi anestezist sonra uyuşmuşum. Doktor kontrole geldi 9 cm açıklık olmuş doğum anından hiçbişey anlamadım, çok kolay geçti 3. ıkınışta doğdu toplam 5 dk anca sürmüştür. Birkaç dikişim varmış sadece. Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah.
Hadi gözün aydın geçmiş olsunKızlar ben doğurdum. Dün akşam 2 kez balon yerleştirmeye çalıştılar ama kanamam olunca vazgeçtiler zaten 3 cm açıklık varmış. Sabah saat 9a doğru suni sancıya başladılar 2 buçuk gibi epidural yaptılar ama uyuşma olmadığı için ekstra 3 ya da 4 kez ilaç verdi anestezist sonra uyuşmuşum. Doktor kontrole geldi 9 cm açıklık olmuş doğum anından hiçbişey anlamadım, çok kolay geçti 3. ıkınışta doğdu toplam 5 dk anca sürmüştür. Birkaç dikişim varmış sadece. Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah.
Gözünüz aydınKızlar ben doğurdum. Dün akşam 2 kez balon yerleştirmeye çalıştılar ama kanamam olunca vazgeçtiler zaten 3 cm açıklık varmış. Sabah saat 9a doğru suni sancıya başladılar 2 buçuk gibi epidural yaptılar ama uyuşma olmadığı için ekstra 3 ya da 4 kez ilaç verdi anestezist sonra uyuşmuşum. Doktor kontrole geldi 9 cm açıklık olmuş doğum anından hiçbişey anlamadım, çok kolay geçti 3. ıkınışta doğdu toplam 5 dk anca sürmüştür. Birkaç dikişim varmış sadece. Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah.
Evet ya rezeneyi içmeyin diyorlar
Merhaba hoş geldiniz geçmiş olsunHerkese mrb kızlar ilk defa yazıyorum buraya ara ara takip ediyordum. 2 haziranda bende kızımı aldım kucağıma zorlu ve meşakkatli üç yıldan sonra(yumurta takibi aşılamalar tüp bebek) hiçbirinde olmadı umudu kestiğim an rabbim kendiliğinden nasip etti çok şükür. Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin. Sezaryen oldum çok zorlu bir süreçti ilk haftası fena gaz sancısı çektim. Süt konusunda humana stiil tea için günde üç sefer şu an dut zamanı pazarda vs bulabiliyorsanız inanılmaz süt yapıyor ve yenidoğan sarılığı varsa iyi geliyor birde duşta göğüslerinize sıcak su dökün ve tabiki bol su ben sadece bunları yaptım çok şükr gayet güzel süt yapıyor umarım faydalı olur kucak dolusu sevgiler
Benimde içtiğim çay da var içinde. Tek başına rezene içince sanırım bebeğe uyku da yapıyormuş o yönden de sıkıntı diye duymuştumArkaşım poşet poşet alıp sürekli içiyordu ya :) ama bence çok fazla içmek sıkıntı olabilir. Ben az koyuyorum da daha çok kimyon dan içiyorum
Malt içecekten de alcam bakalım arada helva yiyorum ama çok değil tabigözünüz aydınçok sevindim
umarım şişmez
e-bebekte malt içecek var teneke kutuda, eşim ondan aldı, kakaolu helva ve malt tüketiyorum 2 gündür sütüm bugün baya artmaya başladı. benim doktorum kesinlikle bitki çayı olarak değil malt içecek olarak iç dedi.
bakalım bi iyileşsinde kaşıntısına razıyım gibi :)
Bende oyle diyordum yaa vallahaaa 13 gun oldu anca toparlandımmgözünüz aydınçok sevindim
umarım şişmez
e-bebekte malt içecek var teneke kutuda, eşim ondan aldı, kakaolu helva ve malt tüketiyorum 2 gündür sütüm bugün baya artmaya başladı. benim doktorum kesinlikle bitki çayı olarak değil malt içecek olarak iç dedi.
bakalım bi iyileşsinde kaşıntısına razıyım gibi :)
Haaa bilmem kuzumm dogadan aldı eşimm iyi olmasa bebek iyi olmazdı sankii nebileyim hep içiyorum kahvaltıda bi sorunla karşılasmadım hatta göğsüm doluyo hemenRezene deyince prema annemiydi neydi rezene çayı okadar da iyi değil içinde bir madde varmış bebekler için iyi değil diyordu
Yaaa ben aldımm ama çok küçükk dolsada az doluyorr biberona döksem 1 kaşık kadar cıkiyorr ben sevmedim hiç öyle duruyo evde gücüm olsa mochi pompadan alırdımKızlar merhaba oğlum sürekli emmek istediği için göğüslerimin iyileşmesi için vakit kalmıyormycey göğüs kalkanı aldım üzerinde 40dk dan fazla kullanmayın gibi bi şey yazıyordu kalkan kullananlar nasıl yapıyosunuz?
Canım gözün aydın çok sevindim kolay geçmesine. Ben de bugün hemşireye sordum süreci. Pazartesi sabah gidince rahim ağzına bakılacak, uygunsa hemen doğumhaneye alınırsın suni sancıya başlanır, rahim ağzın hazır değilse vajinal ilaç konur beklenir dedi. İnşaallah seninki gibi açıklık hızlı ilerler kolayca geçer gider çok sevindim gerçekten. Epidural istesem mi istemesem mi diye düşünüyordum epidural sonrası süreç yavaşlayabilir vs diyorlar ya ama sen de çok güzel anlatmışsın kararsız kaldım.Kızlar ben doğurdum. Dün akşam 2 kez balon yerleştirmeye çalıştılar ama kanamam olunca vazgeçtiler zaten 3 cm açıklık varmış. Sabah saat 9a doğru suni sancıya başladılar 2 buçuk gibi epidural yaptılar ama uyuşma olmadığı için ekstra 3 ya da 4 kez ilaç verdi anestezist sonra uyuşmuşum. Doktor kontrole geldi 9 cm açıklık olmuş doğum anından hiçbişey anlamadım, çok kolay geçti 3. ıkınışta doğdu toplam 5 dk anca sürmüştür. Birkaç dikişim varmış sadece. Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah.
Aslında ben süt toplaaın diye değil de göğüs acıma iyi gelsin diye aldım dena sızlıyorlar çünküYaaa ben aldımm ama çok küçükk dolsada az doluyorr biberona döksem 1 kaşık kadar cıkiyorr ben sevmedim hiç öyle duruyo evde gücüm olsa mochi pompadan alırdım
Bende oyle diyordum yaa vallahaaa 13 gun oldu anca toparlandımm
Malt içecekten de alcam bakalım arada helva yiyorum ama çok değil tabi
Aslında ben süt toplaaın diye değil de göğüs acıma iyi gelsin diye aldım dena sızlıyorlar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?