Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Uykusuz kalmaktan değil de gecenin o saati yollara düşmekten doktora ulaşmamaktan tırsıyorum ben de. Vakitlice ögleden sonra havanın aydınlık, günesli oldugu saatlerde gelsin huzurlu huzurlu gideyim istiyorum gece her tuvalet icin uyandigimda insallah ayaga kalkinca suyum gelmez diye korkarak kalkiyorum

Nişanım iki gün önce benim de geldi ama o çok belirleyici olmuyormuş sanırım doğumun ne zaman baslayacağına dair.

Hiç sorma ya bişey yiyemiyorum ben resmen tiksiniyorum her şeyden annemde diyor bişey yemiyorsun nasıl süt olsun diye

Annen haklı kuzum cidden çok fazla etkiliyor zorla kendini ye mutlaka ben sırf sütüm azalmasın die sürekli yiyorum 3 kilo aldım yaw napim süt olsun da. Azalttığım anda yemeği hemen etkisi oluyor.

Yediğim her şeyi 1 2 kaşık ancak ağzımda büyüyor resmen hamilelikte de böyleydim şimdi de devam ediyor. Resmen zorla yiyorum her şeyi
Neden boyleki acaba, vitamin takviyesi verdi mi doktor?
Ayy evt son cümle ben bende uyku agir basinca ayni seyi diyorum

Kızlar yavrum 4 gündür kaka yapmıyor dün ve bugün poposuna zeytinyağı ile masaj yaptık annemle normalde etki ederdi ama bu sefer o bile etki etmedi. Masajda yapıyorum sürekli hatta bugün banyo yaptırıp daha sonra sıcak suyun içinde beklettik baya oda rahatlatıyor diye ama yok yapmadı var mıdır başka öneriniz

Biz her gün mamasına zeytinyağı katıyoruz yoksa yapamıyor

Günaydın kızlar hastane den geliyorum doktorum tatile çıkmış nst de sancım çıkmadı farklı bir doktor baktı suyu herşeyi normal haftasıyla uyumlu bol bol yürü ve iş yap evde dedi
Canım ben devlet hastanesin dogum yapacagım normal doguma doktorlar bile girmiyor ebeler giriyor sadece epizyotomi isini doktor yapıyor ve o gece nobetci kimse o doktor bakıyor. Doktorum yok diye de çok takılma bebisler saglıklı olsun yeter. Devlet ise tabi

Ben özele gidiyorum arayınca bile doktorum açıyor bi şikayetim olunca söyleyebiliyorum sağolsun . Bide 9 aydır hep onlayım onunla başladık onunla bitsin istiyorum tüm sıkıntılarımı biliyor tedirginliklerimi vs . O yüzden biraz üzüldüm inşallah o gelmeden doğmaz doğumuma da giricek çünkü

Annen haklı kuzum cidden çok fazla etkiliyor zorla kendini ye mutlaka ben sırf sütüm azalmasın die sürekli yiyorum 3 kilo aldım yaw napim süt olsun da. Azalttığım anda yemeği hemen etkisi oluyor.
6 ay sonra başlariz diyete

Senin kızçe nasılll düzene girdimi uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…