Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
sweetgirlcandy kuzum etiketi gördüm yazamadm o kadar yoğun ve yorucu geçiyor ki benim ,bebeğe alışmaya ve abiyi bebeğe alıştırmaya çalışıyoruz abisi beni tahminimden çok fazla zorladı.
Ben toparlandım şükür.
Bebekle ilgili hiç bir düzen kuramadım ama günü geçiriyoruz simdilik

Jou Zekta1 kızlar başka da vardır da bilmiyorum sadece anne sütü verenler bebeğin doydugunu nasıl anlıyorsunuz
Kaç saatte bir emziriyorsunuz

Kilo takibi yapamadım için doyup doymadigunu hiç anlamıyorum inatla mama da vermiyorum meme reddi falan yaşamamak için sarılığı da vardı .
Kafam çöp.

Genel anlamda huzursuz değilse, uyuyorsa, bezine günde 5 6kez ıslatıyorsa, emdigi sütün fazlasini kusuyorsa doyuyor demektir. 2saatte bir uyanmasa bile uyandirarak emzirmek gerekir.

Genel anlamda huzursuz değilse, uyuyorsa, bezine günde 5 6kez ıslatıyorsa, emdigi sütün fazlasini kusuyorsa doyuyor demektir. 2saatte bir uyanmasa bile uyandirarak emzirmek gerekir.
Kusma yok pek ,gaz sancısı olduğunu düşündüğün bir huysuzluk var,bezi 5-6 ıslatıyor .
Sarılık olduğu için saat başı uyandırıyorm sık olduğu için çok iyi emmiyor ama sarılığı da bu şekilde düşüşe gecti

Ben de sarılıktan hastaneye yatana kadar sizin gibiydim. Sarılığı geçsin diye sağıp vermeye başladım ki ne kadar içtiğini göreyim dedim. Üstelik doktorun önerdiğinin çok çok üzerinde içtiği halde maalesef sarılığı geçmedi. Düne kadar sorsalar sütünüz varsa asla Mama vermeyin derdim ama bebeğim o ışığın sıcağın altında ağlaya ağlaya bir gece geçirdikten sonra ben hemşirelere ve ebeye danışarak mamaya başladım. Öncesinde inat ettiğime pişmanım. 2 saatte bir 50 Cc anne sütüyle sarılığı ilerleyen bebek, şimdi 2 saatte bir 30cc mama ile baya doyuyor ve rengi de düzelmeye başladı. Hem emiyor hem de biberon alıyor suan. Meme reddinden de korkmadım şimdiki biberonlar çok iyi bence anneye çok yakın. Zaten gerekirse emzirme danışmanlığı ile bir şekilde meme reddi de olsa aşılabilir diye düşünüyorum. Benm onceligim bebeğimin sağlığı dedim ve sarılıktan kurtulmak icin suan herseyi yapıyorum. Hepimizin bebeklerine Allah sağlık versin

Ben varım doğum yaptim
Merhaba rabbim evladınıza sağlık sıhhat versin güzel günlerde büyüsün inşallah bende kan sulandırıcı kullanıyorum doğum süreciniz nasıl geçt kısaca anlatırmısınız .Sancınız nasıl oldu epidural taktırdınızmı Cevaplarsanız çok sevinirim

Amin cümlemizin evladını bağışlasın,saglikla buyusunler inşallah..
Normal dogum beklendiği için iğneyi kesme söz konusu olmadı. Epiduralsiz oldu dogumum. Evde çektim sancıyı, 3dakikada bir gelene kadar bekledim. Hastaneye gittigimde 7,5cm acıktığım vardı. Zorlayıcı sancıları 1 saat çektim sonra dogum oldu zaten. Kanama vs sorun olmadı. Doğumun ertesi günü iğneye tekrar başladılar ve günde 2 keze çıkarttılar kan sonucuma göre. 1.5 ay günde 2 kez devam etmem söylendi. Sizde inşallah bir avazda kurtulursunuz

Ay kızlar o kadar gerginim ki anlatamam. Doktor bu haftalarda gelmemi söyledi randevu bulamazsan gel ben alırım dedi diye bu sabah yarım saat yol gittim doktorum yokmus. Baska doktor için sıra istedim randevusuz almadığını söyledi. Son haftalardayım doktorum gelmem gerektigini söyledi dedim 39 40 hafta alıyoruz siz daha 38siniz diyor. Bari nstye baglayın sancıma bakayım diyorum sıra almadan nstye sokamıyoruz diyor. Siz benimle dalga mı geciyorsunuz diye bir ton fırça attım. Koca hastane bir tane doktor var birsürü ebe ayakta bekliyor. Hem çağırılıyorum hem almıyorlar. Geri döndüm eve tabiiki. Allah haklarından gelsin vallahi. Randevu istiyor bir de sanki var da biz almıyor musuz gibi o kadar gerginim ki tüm hastaneyi yakasım geldi ya.

Benimki de aynı doktorum pazartesi gelecek o gelmeden gelmesin diye dua ediyorum
Tabi benim kırk hafta dolmadı tam ama bir haftam var
Ya diyodum en son ben dogurcam die içime dogmuş galiba ,biraz daha durursa diş cıkarcak bizimki

Ooo uykusuzlar kulübü olmuş burası :) bende 3te mama vermek için kaldırdım uyumadı sonra kucakta öyle durduk. Gündüzde uyumuyor doğru düzgün şuanda mesela gözleri açmış iyice bana bakıyor:) Kızlar kızım sonunda bugün biraz kakasını yaptı ama koyu yeşil renkte normal midir acaba. Sizin bebişlerden yapan var mı böyle ya

Takiplerimi en başından bu yana devlette sürdürdüm nefret etmiştim artık en son 38 haftamda gittim,muayene icin randevumu alcam dedim doktora evet dedi iyide randevu bulamıyorum dedim oralı bile olmadı aradım 182yi 24 hazirana randevu açilcak dedi oda bida aramam lazım yakalayabilirsem tabi oda bi yana 24 hazirana zaten doğurmuş olurum ozelden devam ediyorum yapcak bisey yok malesef inanılmaz ilgisizler devlettekiler yada bize oyle denk geliyo

Canım kızımdan hatırlıyorum yapıyordu bu dönemler.Huzursuzluğu yoksa normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…