Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biz her gün mamasına zeytinyağı katıyoruz yoksa yapamıyor

Kuzum bende koyuyorum yapıyordu ne güzel. Hemşire arkadaş sordum normal dedi 10 gün yapmayan varmış. İnş okadar sürmezde
6 ay sonra başlariz diyete

Senin kızçe nasılll düzene girdimi uyku

Aynen yapacak bişey yok :) eşim sinirimi bozsada.. Göbeğimi gördü o niye okadar çıkmış diyor. Bacakların neden okadar kalın hamileyken daha inceydi diyor. Ama cidden hamileyken yatmama rağmen bacaklarım hiç olmadığı kadar incelemişti neden acaba:) minikimde gündüz uyumamaya başladı, birde kucak istiyor. Gecede uyandırıp mama yedirmek baya zorluyor çünkü gündüz uyulmadığı için baygın düşüyor :)

Reactions: Jou
Sancıyı bekliycem hafif hafif bişeyler var gibi ama normaldede ağrilarim vardı zaten şuan çok ayirt edemiyorum bekliycem
Anladım canım en hayırlı zamanda gelsin minik. Son günler artık her an tetikte geçiyor.
Çok şükür çok sevindim yeter ki sağlıklı olsunlar. Az kalmış hadi gözünüz aydın :)
Ben bazen öyle meraktan tutuyorum eğer ağrısız sadece kasılmaysa ama uyumamı engelleyecek kadar olduğunda mutlaka tutuyorum. Zaten gerçek doğum sancısı uyutmazmış o yüzden yalancı sancıda uyuyabildiğiniz kadar uyuyun bence

Sürmez inşallah karnına falan masaj yap yağ ile

Ben amazondan kimyon tohumu ve rezene ayrı alıp ikisini karıştırıp içiyorum sütüm daha çok arttı nedense buda benden bir tavsiye :)
Kimyon çayını da demişlerdi evet bunu da not alıyım
galactago ismi günde 3 kez 1ml diyor sanki sütün gelmesini bile hizlandirdi.Bende ayni cok yiyemiyorum ama bulgur yesillik acayip süt yapiyor zorla canim
Tamamdır olmadı bide bundan alıyım

Yaaaa mecbur şişiyorr yiyorsun artık sut için sekerli şeylerde öyle şişirirr

Yaaaa mecbur şişiyorr yiyorsun artık sut için sekerli şeylerde öyle şişirirr

Öyle canım ama formunu koruyup bol sütü olanlar nasıl yapıyor acaba varımı öyle biri tüyo please

sweetgirlcandy kızlar ben yine öğrendiğim bir şeyi paylaşayım. Sütün artması için prolaktinin artması lazım. Onun için de önce oksitosin hormonunun artması gerekiyormuş. Onu arttıran şeyler de sizi mutlu eden, vücudunuzu gevşeten şeyler. Ilık bir banyo, masaj, sıcak bir içecek, sevdiğiniz bir yiyecek vs. Kendinize zaman ayırıp sevdiğiniz bir şeyi yaparak vücudu gevşetmek gerekiyormuş önce. Sonra bebekle ten tene temas ve bebeğin memeyi uyarması gerekiyor. Yaklaşık 3 günde ciddi artış oluyormuş ama bu sürede stresli olup ya süt gelmezse vs düşünceler oldukça süreç geri başa sarıyormuş. Bilimsel olarak herhangi bir ürünün süt arttırdığı ispatlanmış değilmiş. Ama sıcak bir çay mesela ne çayı olursa olsun sizi mutlu ediyorsa kokusuyla tadıyla sizi gevşetiyorsa o zaman oksitosin arttığı için süt geliyormuş. (Gene tecrübesiz mış miş lerle yaptım yorumumu )

Kızlar merhaba oğlum sürekli emmek istediği için göğüslerimin iyileşmesi için vakit kalmıyor mycey göğüs kalkanı aldım üzerinde 40dk dan fazla kullanmayın gibi bi şey yazıyordu kalkan kullananlar nasıl yapıyosunuz?

Benim özeldeki doktorum da çok iyiydi ama normal doğum taraftarı olmuyor korkuyorlar özelde o yüzden devlete gectim

Bende hep bi stres evde durmak da ayrı sıktı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…