Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün inş
Çok teşekkür ederim canım
Gözünüz aydın epidurali kaç cm açıklıkta yaptılar acaba?
Sağolasın canım 5 cmde yaptılar epidurali.
Hadi gözün aydın geçmiş olsun
Sağolasın canım
Kadın doğumcu ve ebeler sancı işini çok iyi ayarladı bi ara çok hızlandı dk 1e düştü ama açıklık yeterli değildi durdurdular bi süre o sırada kendi sancılarım oldu sonra tekrar başlattılar derken beklediğimden çok daha erken ve kolay bi doğum oldu. Balon işi sıkıntılı oldu bi de su patlatma olayı, patlamadı bi türlü elle denedi çubukla denedi en son başka bi aletle denicekti ki o sırada patladı. Ama bütün bunlardan sonrası çok rahat ve kolaydı.

Ay maşallah ne güzel. Suni sancı deyince genelde herkes olumsuz yorum yapıyor. Senden bunu duymak çok güzel.

Reactions: Jou
ben kalkanı takınca resmen uçları kabardı daha çok acımaya başladı, bıraktım kullanmayı. krem sürüp krem kuruyana kadar açıkta bırakıyorum göğüslerimi az biraz acısı diniyor o zaman
Kısa zamanda geçer inşallah ya bu şekilde zor oluyor emzirmek.

Ay maşallah ne güzel. Suni sancı deyince genelde herkes olumsuz yorum yapıyor. Senden bunu duymak çok güzel.
Çok sevimli bir olay değil tabii ki yalan yok ama bu seferki şansım anestezistin işinin ehli olmasıydı sanırım epidurali yaptım bitti demedi uyuşana kadar uğraştı sağolsun. Bir önceki doğumumda epiduralin hiçbir işe yaramadığını anlatınca daha dikkatli davrandı, kadın doğumcular da tamamen uyuşana kadar suni sancıyı ona göre ayarladılar falan derken bitti geçti şükür. Epidural yaptırırsan ve işe yaramazsa mutlaka söyle canım.

Tamam canım iyi oldu söylediğin çok sağol :)

Merhaba hayırlı olsun dogum yaptınız sanırım bende Ufuk hocaya gidiyorum da detaylıyı Ali hoca ya mo yaptırdınız başka hastanede mi tercih ettiniz diye soracaktım

Benim özeldeki doktorum da çok iyiydi ama normal doğum taraftarı olmuyor korkuyorlar özelde o yüzden devlete gectim
Kız yok beni sürekli teşvik ediyor normal doğuma çok kolay doğrcan filan rahat ol diyor YANİ her türlü normale destek veriyor hiç ağzından sezeryan lafı duymadım Allah razı olsun ama işte bakalım son anda bi terslik olmazsa iyi

Kızlar benim dikislerim çok ama çok kötü ya. Yarın tam 1 hafta olacak, en kötü günüm bugün, keşke sezeyan olsaydim dedirtiyor bana cidden. İnanılmaz yanma ve batma hissi var. Özellikle yanma, pişik olmuş gibi, çocuğumla ilgilenemeyecek durumdayim. Doktorum 1 hafta sürmez geçer dedi ama dayanilacak gibi değil. Normal doğum yapıp dikisleriyle sorun yaşayan oldu mu? Niye benim böyle oldu ki. Çok iyi baktım halbuki, hem dikislere hem kendime.

Benimde öyle oldu canım ped kullanmak çok zor oluyor doğumdan sonra oda pişiriyo ama geçiyo sık sık iç çamaşırı değiş

Off kızlar çok bunaldım herşeyi yapıyorum uyumuyo bu bebe sürekli ağlıyo kolikmiş durduğu zamanda uyumuyo etrafı izliyo uyumayan bebekmi olur artık ağlıyorum sinirimden uykuyu unuttum zaten wc ye bile gidemiyorum

Benimde bugece bi huysuzz gerçektenn sinirlerim benimde bozuldu senin zaten halini çok iyi anlıyorumm rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…