Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Allah yardımcın olsun kuzu zor kolik bebek
Ay kuzum çabucak alışır kardeşine inşallah. İyi olmanıza sevindim

Biz de gazdan patlicaz az kaldı.Gazlı bir bebiş gelmiş dünyaya.Sırtına yarım saat masaj da yapsam,karnına da yapsam,bacakları da cevirsem,bastırsam çıkaramıyorız.Avaz avaz sabaha dek bağırıyor.Sizin bebişler de böylemi?Ne yapıyorsunuz?

Üşütünce ishal+yeşil oluyormuş. Bizimde başta 2 kere yeşil oldu düzeldi sonra

Dün kızlardan biri yazmıştı gaz damlası iyi geldi diye

Ahahahh hakkaten ya hastane çantana onuda koy bari nolur nolmaz
34 te hazırlamıştım çantayı hala bekliyor zavallı içinde ki ler tekrardan kırışmıştır bile
Hayırlısı olsun artık bu hafta gelir inşallah daha muayene için gitmeyi düşünmüyorum sınıra gelince giderim

Kataterle beslemeyi bırakcam sanırım pes ediyorum ben

3 gün sonunda yazdım danışmana memeyi veriyor musun dedi veriyorum ama yalıyor dedim. O zaman devam kataterle beslemeye plastikleri unutması lazım emmeden gelmeyeceğini anlaması lazım dedi. 5 gün oldu çok zorlanıyorum geceleri parmakla beslemeye. Offf çok arada kaldım

Canım bizimki de aynı çok fazla gazlı. Ben her mama sonrası masaj yaptıktan sonra karnına sıcak örtü ile sarıyorum baya rahat uyuyor. Birde banyosu yaptırdıktan sonra kovanın için su doldurup oturtuyoruz gazına baya iyi geliyor.Doktor bize relactaz diye bir damla verdi içinde sadece laktaz enzimi içeriyor ben onu bir kaç defa kullandım hemen faydasını gördüm. Şimdi arada bir kullanmaya başladım kendi gazını çıkarmaya başladı onu araştırabilirsin

Üşütünce ishal+yeşil oluyormuş. Bizimde başta 2 kere yeşil oldu düzeldi sonra

İnternetten baktımda kuzu alakası olmadığı yazıyor. Annemde yoksa üşütünce oluyor dedi :) ama üşütmesi imkansız okadar dikkat ediyorum ki

Yapcak bişey yok çıksalarmış özene özene ütüledim koydum buruşuk giysin geleymiş hayırlısı olsun napalım beklemeye devam

Ya bilmiyorum her bebek illa emecek diye birşey yok canım. Benimkide emmiyor sütüm yettiğince sağıp vermeye devam edeceğim. Mama takviyesi de yapıyorum napim. Sende bence silikon Göğüs ucu alıp öyle dene en azından sütüm azaldı dedin o şekilde emmiş olur. Ben aldım denedim emmeye çalışıyor benim ki ama benim göğüs ucum hiç olmadığı için silikon büyük geldi tam ememiyor oyüzden. Senin öyle bir sıkıntın yoksa al dene

İnsan bıkıyor gerçekten, ama dayanabildiğin kadar dayanmaya çalış. Sen rahat ediceksin ilerde çünkü. Memeyi alması büyük rahatlık

Arada sırada çekiyor ya o umut oluyor yoksa hiç uğraşmam emmiyor diye bırakırım. Elimden geleni yaptım demek istiyorum. Benim sağınca da en fazla 20 cc geliyor ikisinden çoğalsa sağıp da veririm. Aldık ucu kocamandı ağzına sığmadı çocuğun. Boyutları varmış kendim gidip bakcam ona da. Memenin dokusunu sevmiyor gibi yalayıp bakıyor. Hatta parmağımı verince de bi yalıyor sonra emiyor sıpa kız

Evet boyutları varmış e bebekten gidip aldım o daha küçüktü ama o bile büyük geldi bana. Benimki de hala arada emiyor bende ilk başta belki alışır dedim ama umudu kestim ben. Ben sıcak su torbasıyla dolaşıyordum sürekli göğüslerime koyuyordum birde masaj yaptım sürekli açıldı biraz kanallarım, canım sende bol bol sıcak uygula.

Ben ağzına getiriyorum başparmagımi açmıyorsa doyuyo demektirr sarılik oldugunda 2 saate bi uyandırırdım kendi uykuya giderdi 10 15 dk emse bile yeter yeterki sütü alsinn

Şimdi kilo aldı kendine geldi sarılık bitti acıktığınıda ya ağlarken anlıyorum ya da elimi ağzına getirince ağzını iyice açıyo meme arıyomuş gibi

Eğerki acmiyorsa da bezini değiştiriyorumm hiç svemiyor altı pis olsun benim kız titiz yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…