Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Her bebek kusmaz tabi ki fazlasini çikarabiliyorlar arada. Zaten saat başı emziriyorsan korkma emdiği aç kalmadigi icin sarılığı siler zamanla. Aç olsa doymasa sürekli huzursuz olur ve ağlar.

Peki
Ben dr altini değiştiriyorm kesin çözüm ,ben de saatte bir memeye Alip zorla da olsa veriyorm şükür sarılıgi düşüşe geçti ama mama takviyesi yapıyordum şimdi biraktm diye kafam karışık cok

Reactions: Jou
Gecmis olsun canım,amin.
Sarılık düşüşe geçen kadar bende ara ara mama verdim .
Oğlumda yasadigim süreçleri yaşıyorum ama.cok tecrübesiz hissediyorum kendimi.
İlk oglusta da sarılık bitimce mamayı komple kestim zorla da olsa memeye alıştı.
Ama sanki o daha güzel besleniyordu.
Şimdi de biberon verdikçe mama verdikçe sütüm azaldi ve bebiş az emmeye başladi hatta emmek istemiyordi öyle yemek sonrası keyif çayı gibi iki yudum alıp bıraktı vs.
Ben de mecburen birini seçtim.
Ama sarılığı düşüşe geçmezse mamaya devam ederdim

Doyup doymadigini su şekilde de anlayabilirsin canim. Sen günde 2 3 kez mama takviyesi ver eger israrla almazsa doyuyordur sütünle. Ben de bebegim cabuk toparlasın diye hastaneden çikinca mama aldim 5 6kez ya verdim ya veremedim icmiyo mamayi azgina alsada geri cikariyor cogunu. Demek ki sütle doyuyor yoksa mamayi içer iştahla diye düşünüyorum. Sende dene bakalim

Heee bıraktiysan emmeye devam et canım birşey farkedermiki bilemedim

Sizin cocuklar yürüyecek biz hala içimizde tutuyoru
Sorma ya ben de yalancı sancılardan yoruldum artık insan hevesleniyor sonra hop kaçıyor sancı filan kalmıyor. Dünden beri adet sancısı gibi sancım var. Kasılmalarım da adet sancısı gibi vurmaya başladı. Hatta dakika tuttum 1 saat boyunca 8 dakikada bir geldi. Sonra düzeni bozuldu şimdi düzensiz bi geliyor bi gidiyor

Reactions: Jou
Haziran sonuna gelmedin daha haftaya cumartesiye kadar doğurdun doğurdun doğuramadınn temmuz annelere devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…