Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bana günde birkaç defa duş al, duşta vajina bölgesine bol su tut diye özellikle söylediler. Bi de dikişler alınana kadar çok zorluyor, geçen doğumda iç dış 20den fazla dikişim vardı benim ağlaya ağlaya oturup kalktım ne zamanki dikişleri açtılar o zaman nefes aldım.
Yalnız tabi nolur nolmaz bi doktora görünmekte de fayda var mikrop kapma vs durumu için.

Evett oturacak tabi kuzuuu 40 ı butsin
bide kv tepemdee oram ağrıyo buram ağrıyo oda ayrı sinir etti benii
Kalıyo mu kv sende oyy hiç çekilmez be. Aman duyma boşver bebeğe odaklan. Sanki sezaryen olan o desene .
Bnm ki de geldikçe ben emzirirken tepemde durup kontrol ediyo. Çocuğun zıbınını çıkarıyo bacaklarına bakıyo fln amaaannn gereksiz gereksiz işler

Reactions: Jou
Kızlar kafamda deli sorular var. Sağdığımız sütleri ne ile vercez bebeğe. Katater ile diyen var bunlar tek kullanımlık diye biliyorum. Enjektör diyen var onlar da öyle. Biberon meme reddi yaptığı için söz konusu değil şu an kafamda. Valla en mantıklısı enjektör geldi çünkü nette tanesi 2-3 liraya gelebiliyor. Şu an bebişine mama veren anneler sizler ne yapıyorsunuz en önemlisi de bunların hijyenini nasıl sağlıyorsunuz?

Reactions: Jou
Offff vallahaa haaa senin kv de abartmış benimki allahtan etmiyo onu tersimi bilir çünkü
Sıkıldım zaten bayrama da çok var bi otobüse binipte gitmezz zaten rahatlığa düşkün
Kalıyo kuzu yardım için ama buara pek olmuyo artık olmuyosa de oğluna getir beni eve getirir

5 6 gündür kataterle veriyorum ben. 2 günde bir katateri değiştiriyorum sürekli değil. Enjektörle sıkması daha zor ayarlanmıyor kataterle iyi oluyor ama artık ben yoruldum geceleri özellikle zor oluyor. Bir kaç gün daha deneyip bırakcam sanırım

Ay hiç geçmeyecek gibi geliyor, doktorumun hastanede olduğunu bilsem acile gideceğim o derece. Sen tam olarak ne zaman kurtuldun bu dertlerden
Geçicek kuzum 15-20 günü buldu benim açıkcası bide bi karışım veriyor suya katıp onla taharet almak için ondan vermedimi dr
Benimde bugece bi huysuzz gerçektenn sinirlerim benimde bozuldu senin zaten halini çok iyi anlıyorumm rabbim yardımcımız olsun
Of sorma bende aynı eşim uyuttu dün gece artık dayanamadım çünkü
Emzirirken kendi bırakıyor emmeyi öyle anlıyorum ama bu ara o bırakmadan ben çekiyorum hemen emziği veriyorum ağzına çünkü memede uyumaya alıştı ondan yerine koyduğum gibi ağlıyor ben ilk başlar yarım saatte bir emzirdim sarılık olmasın diye bence 2-3 saat çok fazla başlarda alıştırmak içindr sık emzirmek çok iyi şimdi 2-3 saatte bir emziriyorum birde sağlık ocağında kilo takibi yapıyolar eğer alıyosa yarıyı demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…