Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım Allah kolaylık versin.Ben de kızmla cebelleşiyorum.Bu kadar küçük yaşta bu denli kıskançlık yapacağını tahmin etmiyordum.Fiziksel şiddet uyguluyor o boyuta geldik artık. Dün oğlumun bacağıma tırnaklarını geçirdi her yanı kanadı yavrumun Kucağıma alamıyorum sezeryandan ötürü iyice sinirleniyor Ne yapacağımı şaşırdım.

Son düzenleme:
Haydiii bize kolay gelsin artıkk tam yatağa koyuyoruk uyanıyor çıldırttı beni
Emzikle anlık çözüm buldum ona kuzu.Normalde emzik emmiyor.Refleksini atması için yatırınca ağladığında veriyorum uykuya rahat dalsın diye.Memede uyutmaktan iyidir.:)

Reactions: Jou
Iyi bari eşin uyuttu kuzu seninki dayanamılcak birsey allahtan gögsün yara degil mahvolmuştun sen benden daha cok emziriyorsun

Emzikle anlık çözüm buldum ona kuzu.Normalde emzik emmiyor.Refleksini atması için yatırınca ağladığında veriyorum uykuya rahat dalsın diye.Memede uyutmaktan iyidir.:)
Emzigide ayrı almıyor kuzu yaaa ama uykundayken oyle denerim bak hiç aklıma gelmedii

Emzigide ayrı almıyor kuzu yaaa ama uykundayken oyle denerim bak hiç aklıma gelmedii
Dene bakalım kuzu.Bazı bebek hiç almıyor.Kızıma 6 çeşit almıştım emmedi.Bu da bi tek uykuluyken alıyor.
Diğer türlü kucağında uyumak istiyor mahvediyor seni.

kuzum ben de toplasan 4 kez mama versim onunda 2 sini ancak içmiştir.Öncelikle aç olan çocuk ağlar susmaz hiç.
Sütünü sağma imkanın varsa sağıp bakabilirsin miktarına.

Benimki de haftada 1 ya da 2 kere emiyor o kadar uzun aralıklarla yani o da kısa kısa. Bende yavaş yavaş kesiyorum umudumu. Kanal açılsa da çekmiyor ki danacık. Hani emse süt gelmiyor bırakıyor desem o da yok

Her gün duş alıyorum bende, çok rahatlatıyor ama dikisin yanan ve batan yeri cok zor. Neyse bugün yanması biraz daha iyi çok şükür. O batan yer de sanırım ilk düğümlü dikisin olduğu yer, orası düşünce ben de rahatlarım inşallah. Doktora gittim bugün , kontrol etti iyice sorun yok dedi, 1 haftaya dikişler düşünce rahatlarsın dedi. Hadi inşallah bakalım. Tesekkur ederim
Geçicek kuzum 15-20 günü buldu benim açıkcası bide bi karışım veriyor suya katıp onla taharet almak için ondan vermedimi dr
Yok sadece batikon verdi, bir de duş al dedi başka bir şey yok tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…