Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bence şuan hala doğurmayanlar iyi günlerin tadını çıkarsın
Ne iyi günü totomuzun acıyacağı zor günleri düşünüyoruz ayaklrımın altı acıyor vücudum ödem tuttu kalkamıyorum kötürüm şeklinde yim kesinlikle doğum yapanlara imreniyorum vüucudunuz ne kadar hafiflemiştir reflü şikayetim zirvede bunları çekmek kolay değil

Diyorssuunnn ben demiyorum amaa ben dayanamazdim artık çok zor nefes alıyordum yukarıya tıkanmiştı bana baya dr sezaryende bile kafasını çevirmeye çaliştı almak için
Doğru oda sıkıntıydı ama böyle bazen yetemiyomuş gibi hissediyorum o çok zor
Iyi bari eşin uyuttu kuzu seninki dayanamılcak birsey allahtan gögsün yara degil mahvolmuştun sen benden daha cok emziriyorsun
Aynen ya sağolsun çok yardımcı oluyo bana o olmasa zaten biraz zor üstesinden gelirim kolik bebe aşırı zor çünkü
Bende hergün duş alıyorum yoksa gerçekten zor dikişim hala düşmedi uzun ip sallanıyor resmen bide normal doğuma kolay diyolar alt tarafın sızısıda zor hele yaz doğumunda bi dahaki hamileliğimiz kışa gelir inşallah

Kız bende hamileydim bir zamanlar şaka bi yana her aşama ayrı zor bende son zamanlar çok bunalmıştım tabiki şuam vücut olarak daha dinçim uykusuzluğada alıştım ama bu sefer sinirler yıpranıyor tabi benim bebe sıkıntılı herkesin aynı değil

Ya Zekta1 razıyım kız yeminle onla ilgili sıkıntı gelmiyor gözüme yeterki sağlklı oluyim çok fenayım be . Şimdi sana tekrar hamile olmak mı bebek le uğraşmak mı desen o son günlere gelmek istemezsin eminim

Genede bakmak tabii zor kuzu yaa

Buarada kızlarr bende dün bi korkuyla dr a gittim göbeğin kenarlarında acayip şiş vardı nebileyim normal görmedim böylesi hiç göbeğin şişeer ya aynı kenarda şişlik vardi odüm koptu dedim enfeksiyonmu kaptı diye normalmiş gelmişken kilosunada baktı haftada 330 gram almış normalde 150-200 arası alınması şartken bizimki fazlasıyla aldı şükürr sarılıktan gitti uykular aynı düzene girdi kendi uyanip kendi kalkıyor artık

Kızlar bebeğinizin en fazla ne kadar süre idrar yapmadığı oluyor? Bazen bakıyorum bez saatlerce temiz kalıyor ve korkuyorum

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…