Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar umarim herkes iyidir. Her sey yolundadir. Bebisleriniz gazsiz uykulariniz kesintisizdir Acaba dogumlariniz yaklasmaya yakin birden memeleriniz sizlamaya baslamis miydi?

Yani illaki bi ağrı olur hissetmeden doğum yapabileceğimi sanmıyorum . Ağrısız bİşey olacağını hiç sanmıyorum sonuçta ordan organlar kopuyor rahim kasılıyor

Haber var mi geldi mi bebis acaba??

Yok bende dogurmadim ama duruyorum
Kimler kaldi sen ben @Sade frappe ve Nilikom34 arkadaslarimizi biliyorum, baska kim var??

Bu kadarız sanırım grupta. biraz daha sabır gerekiyor sanırım bizlere. Bizim de bebişlerin eli kulağında
5 gündür 3cm açıklıkla geziyorum ben hala

Benimde yeni 1 cm olmuş açıklığım, ama doktor serviksimin epey yumuşak olduğunu söyledi açılman kolay olur dedi, dediğin gibi biranda açılma olabilir yada bi kaç hafta aynı açıklıkla gezebiliriz

Kızlar sezaryen sonrası rahim ağrısı ne zaman gecer tam olarak bebegimle rahat ilgilenmek istiyorum ama uzan kalk yapmakta halen çok zorlanıyorum
1hafta sonra tam iyileşirsin kuzu ama evde bolbol yürüyüş yap daha çabuk toparlanırsin bende bakamadım doğru dürüstt kızima seni çok iyi anlıyorumm buda geçecekk

Kızlar sezaryen sonrası rahim ağrısı ne zaman gecer tam olarak bebegimle rahat ilgilenmek istiyorum ama uzan kalk yapmakta halen çok zorlanıyorum
Canm ilk dört gun zordu bnm bi haftadan sonra orta dereceydi on gun sonrasi artik dayanılmaz degildi ağrılar suandikis baslarinda ve kesinin ust tarafi gobegime dogru biraz agri var o kadr.

Kizlar umarim herkes iyidir. Her sey yolundadir. Bebisleriniz gazsiz uykulariniz kesintisizdir Acaba dogumlariniz yaklasmaya yakin birden memeleriniz sizlamaya baslamis miydi?
Benm 32 - 33 haftadan sonra sizlamaya yanmaya baslamisti canm. Dusta masaj yapmistim. Sanırım sut oncesi su gibi gelen sivi birikiyor agri yapiyordu. Dusta sabunla sıcak suyla masaj yaptim bn sonrasi sütyen giymedm aksin tutmasin bisiy diye. Oyle rahat etmiştim agrim geçiyordu.

Rahim ağrısı dediğin tam olarak ney kuzu? Benim göbek deliği çevresi üzeri ağrıyordu orayı mı kastediyorsun?

Benim tam anlamıyla yatış kalkış yere eğiliş 14. gün gibiydi iyiydi düzelmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…