Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Off amaann bi gitsin be rahat kafayla kal inş kuzum Jou

Reactions: Jou
Rahmim baskı yapıyor kasıklarıma canım uzan kalk yapmak tuvalete oturup kalkmakta halen zorlanıyorum bebegim ağladığında ben kalkmaya çalışana kadar biri müdahale etmek zorunda kalıyor malesef

Yani illaki bi ağrı olur hissetmeden doğum yapabileceğimi sanmıyorum . Ağrısız bİşey olacağını hiç sanmıyorum sonuçta ordan organlar kopuyor rahim kasılıyor
Bilmiyorum valla. Bu platformda hastanede suni sancıyla 9 cm acikliga kadar hic bir sey hissetmedigini yazanları gördü bu göz

Günaydın canlar dün akşam 22.19da kızımı doğurdum şükür çok zor bi doğum olsada kucağıma alınca bitti gitti hepsi, bu arada suniye gerek kalmadı kendi sancılarım coktu,en son 9cm açiklikla kesili dikisli bi doğumum oldu bu arada en son çarşamba 3.300 demisti cihazlar çok farkediyo 2.820 doğdu rabbim bekleyenlerin yardımcısı olsun sağlıkla alın sizlerde inşallah

Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün

Bilmiyorum valla. Bu platformda hastanede suni sancıyla 9 cm acikliga kadar hic bir sey hissetmedigini yazanları gördü bu göz
Hadi ya öyle bişey oluyor mu ki . Ben ağrısız açılma olmaz diye biliyordum herkeste aynını söylüyor neyse artık deneyimleyip görücez kendi sancım olsa keşkem

Günaydın gözün Aydın canım çok şükür ağ Salim kavuşmuşsunuz darısı bize inşallah bizde kavuşuruz

Gözünaydın canımm

Canım benimde sütüm geç geldi ve yetersiz. Kilo aldırmıyor, fazla vermiş dün mamaya başlattılar, biberonu tutturmaya çalışıyoz henüz. Mama+meme ilerleyeceğiz. Kızımda da aynı olay olmuştu çok ağlamıştım, harap etmiştim kendimi bu sefer çok rahatım emdiği kadar emer mama içen de büyüyor süt içen de.

Canım çok şükür gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…