Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gözün aydın atlattın sağlıkla büyüsün insallah

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kizlar sabah su geldi ben hastanedeyim nstye bagliyim suan, dua edin bana da insallah kolay olur
Canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah, sağlıkla kavustursun bebisine

Ya kasılmalarım ağrılı olmaya başladı azıcık ama rahatsız edici değil belki de açılma bile vardır meçhul vaziyet bekliyorum çok saçma 40 hafta dolmak üzere

Olabilir tekrar ne zaman gideceksin peki iyice artmasını mı bekliyorsun sancıların

Selam kızlar, salı sabahı 6:59 da sezeryan ile doğum yaptım bende. Sancı süreci felaketti. Açılma 6 cm’de kaldı baş aşağı inmedi 12 saatten fazla sancı çekip sezeryan oldum. Sezeryan sonrası anestezi fazla geldi sanırım 3 gün baş ağrısı çektim ölüyorum sandım. Tansiyonum tavan yaptı kusmaktan başdönmesinden bebeğime bişe bakamadım. Çok şükür yavaş yavaş kendime geliyorum. Yeni doğum yapan arkadaşları tebrik eder, tüm annelere kolaylıklar dilerim. Allah kimseye çektiğimi çektirmesiiinnnn amiiiinnnn

Ya kasılmalarım ağrılı olmaya başladı azıcık ama rahatsız edici değil belki de açılma bile vardır meçhul vaziyet bekliyorum çok saçma 40 hafta dolmak üzere
Doktora ne zaman gideceksin canım. Bende su sancı falan bekliyorum gitmeli miyim bilmiyorum inan

Gözün aydın geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…