Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla saldım bende ne yapayım elimden geleni yaptım. Memeyi sürekli teklif ediyorum alırsa alır almazsa da ölüm yok ucunda

Kizlar sabah su geldi ben hastanedeyim nstye bagliyim suan, dua edin bana da insallah kolay olur
Yaaa geldi mi acabaaa
Gözün aydın geçmiş olsun

Valla saldım bende ne yapayım elimden geleni yaptım. Memeyi sürekli teklif ediyorum alırsa alır almazsa da ölüm yok ucunda
Kızlar kendinizi bu kadar sıkmayın mama vermeyi bebisi öldürmek gibi algılatıyorlar sürekli. Kimsenin dediğine kulak asmayın bebek ac kalmasın hasta olmasın bizim için en önemlisi bu. Sanki var da vermiyorsunuz. Bebekler sağlıklı olsun hicbir seyi düsünmenize gerek yok. Ucunda ölüm mü var sanki. Elinizden geleni yaptıysanız vicdanınız rahat olsun. Bosverinnnnnnn. Mama yiyen bebekler daha kilolu oluyo bide

Mamadan ya da kilodan değil emme refleksi güzel bir bebekti biberon girince işin içine emmedi o yüzden çok uğraşıyorum döner mi diye

Olabilir tekrar ne zaman gideceksin peki iyice artmasını mı bekliyorsun sancıların
Ya ağrılar ve sancıları bekliyorum açıkçası . Hiç belim ağrımazdı ağrımaya başladı muhtemel bu bir belirti diye düşünüyorum ve bekliyorum son güne kadar bekliycem çünkü suyu da hareketi de gayet güzel umarım bi sıkıntı çıkmaz

Tesekkur ederim. Benim derdim acimasi degil aslinda erken dogumdan endiselendigim icin sordum. Cok kasilmam, akintim ve meme sizlamam olmaya basladi. O acidan sordum. Bu arada meme uclariyla cok oynamayin dogumu baslatabilir diyen doktorlar var. Bir de ilk sut kolostrum bebegin immun sistemi icin cok faydali bosa akitmayin ziyan etmeyin diyolar.

15 gün önce kontrol etmişti ve açılmam bi parmaktı kanama şikayetiyle gitmiştim o zaman .
Al benden de o kadar bende 15 gün once gittim kuzenlerim falan gitmene gerek yok zaten doğma zamanları artık sancın suyun gelirse gidersin telaş yapmana gerek yok bir hafta daha bekle gelmezse gidersin diyorlar bilemedim ya

7 haziranda doğum yaptım çok şükür. Sütüm hemen gelmeyince mama destekli devam ettim 2 gün. Sonrasında meme ucu yok diye silikonla emzirmeye başladım ve o şekilde devam ediyorum. Ancak bir memeyi 25 bazen 30dk emiyor. Yetmezse diğerine geçiyorum. Oda yarim kalıyor. Ben şu sağma olayını bir türlü çözemedim. Bir memeyi 20dk emerse ve uyursa diğer meme kalıyor. Acaba ne yapmak lazım. Iki memeyi de sağmak mi lazım emzirme islemi bittince. Bazen 1,5 saatte bazen 2 bazense 3 saatte emmeye kalkıyor. Eger ikisinide sağarsak bu sefer süt yetmez vs gibi bir durum olur mu diye korkuyorum. Dr. ile buna benzer bi konuşma yapan yada konu hakkında bilgi sahibi olanınız var mı?

Al benden de o kadar bende 15 gün once gittim kuzenlerim falan gitmene gerek yok zaten doğma zamanları artık sancın suyun gelirse gidersin telaş yapmana gerek yok bir hafta daha bekle gelmezse gidersin diyorlar bilemedim ya
Ya hareketlerini takip etmek gerekiyor doktor öyle söyledi azalma olursa hareketinde ve suyun gelirse gel dedi harici bişey söylemedi . Normal bi gebelik süreci geçirdiysen anormal bişey de yoksa sıkıntı yapma canım içerde kalacak değiller nihayetinde gelecek illaki

Bende merak ediyorum bunu

Gözünüz aydın valla bu konuda farklı görüşler var. Emzirme danışmanının biri mutlaka emdikten sonra sağın boşaltın memeyi diyor. Birisi aktif emen bir bebekse sağmaya hiç gerek yok diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…