Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de normal doğumdan aynı hissi yaşadım. Doğum oldu ben ni süre bu nasıl bişeymiş böyle deyip duruyodum. Şoktan çıkamadım bir süre.
Evett rabbim kolaylığını veriyorr ya birsüre geçiyor gerçekten ana olmak hiç kolay değil rabbim boşuna dememiş cennet anaların ayağın altındadır diye

Jou napıon bebiş napıo:) geçen konuşurken bak 8 gün geçti bile derken şimdi 16 gün olmuş :) bende bebişle 1 saattir uğraşıyorum ağlıyordu acıkmış diye mama hazırlayayım dedim hemen uykuya dalmış yaw kaldım öyle :)

Oyyyy kuzu sormaa yaa ben hiçbirşey anlamadım ciddenn şaka gibi geliyo bana artıkkk
Şimdi emzirmek için uyandırmaya çalışıyorum beybitomm hala sarıliğı çok geçmedii
Seninnkii beklemeyi sevmeyyy napiyim.bekleyip deyip hemen uyumuş

Öyle valla hiç anlamıyorsun canım. Sık sık kontrol ediliyor mu sarıldığı. Beklemeyi hiç sevmiyor hanımefendiler genelde basar çığlığı :)

Reactions: Jou
Öyle valla hiç anlamıyorsun canım. Sık sık kontrol ediliyor mu sarıldığı. Beklemeyi hiç sevmiyor hanımefendiler genelde basar çığlığı :)
Evett basar çığlığı
Haftaya görüncez bakalımm ama kilo aldı şükürr kuzu 1haftada 330 gram almış
Ama indi yani inmişken daha yükselmez dedi doktor yavas yavas iner dedi

Evett basar çığlığı
Haftaya görüncez bakalımm ama kilo aldı şükürr kuzu 1haftada 330 gram almış
Ama indi yani inmişken daha yükselmez dedi doktor yavas yavas iner dedi

Maşallah annesi güzel bakmış ilk 10 günü atlatınca sıkıntı olmuyormuş. Artık bundan sonra daha rahat edersin inş

Hemde nasil sevmek kuzuu öp öp doyamıyorum yaa bide gözlerı hala görmüyorr bakıyo sağsola kakasını edince gozleri açılıyorr resmen bune şimdi diye cok komik oluyo sıpa

Yaa hemen uysallaşıyorlar kakasını yapınca bir sessizlik suç işlemiş gibi :) çok datlular yaa. Benimkini kaç saattir uyutuyorum yatağa koyuyorum uyanıyo sıpa yaa hala kucağımda

Kızlar sezeryan olan hanımlar, hapşırıp öksürdükçe kanamanız artıyor mu? Ve benim sanki sol tarafım daha şiş gibi. Ne zaman geçecek bu şişlikler, hapşırınca çok açıyor ama bi süre sonra geçiyor. Açılmaz inşallah ya. Korkuyorum valla

Ben yerinizde olsam sağmazdım. Yani bilmiyorum eskiden sağma mı vardı hani sertlik aşırı doluluk olursa sağmak mantıklı da valla insanın arada kalması kötü ne yapacağımızı bilemiyoruz
Sağmıyorum şuanda. Olabildiğince emzirmeye çalışıyorum ama ne yapmak lazım diye emin olamıyorum :) ne yapacağını bilememekte strese sokuyor insani yok mu bunun bir doğrusu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…